Стари кучета

12+12+
New Tricks © Wall to Wall
Стари кучета

Сюжет

Със завладяващи сюжети, заплетени криминални случаи и драматични обрати „Стари кучета” бележи своя 10-годишен юбилей. Разследването отвежда екипа на Сандра Пулман до пристанището на Гибралтар, за разкриване на две убийства, извършени с един пистолет.

Епизоди

 • 1

  Скалата: Част I

  +

  Бъдещето на Лейн в ЮКОС е застрашено от смърт в миналото му. Междувременно, откритието на мистериозно оръжие в река Темза отново отваря случая с неразкритото убийство на плейбой от 1998 година и води екипа до Гибралтарската скала.

 • 2

  Скалата: Част II

  +

  Екипът разкрива тайни от три десетилетия в Гибралтар и намира връзката между старо убийство на плейбой и смъртта на младо момче през 1992 г. Престъпленията са разкрити и екипът се връща в Англия, където Лейн се изправя пред дисциплинарна комисия.

 • 3

  Греховете на бащата

  +

  Брайън Лейн знае, че дните му в ЮКОС са преброени. Междувременно екипът разследва 16-годишно убийство на млада майка от съпруга ѝ престъпник. Гери е сигурен, че присъдата не трябва да бъде оспорвана.

 • 4

  Малкият брат

  +

  Лейн приема идеята за живот без ЮКОС, а Естер го моли за помощ за случай на изчезнал брат на своя приятелка, но дали усетът му за разкриване на престъпления няма да му навлече беда и как колегите му ще се справят без най-талантливия си следовател?

 • 5

  Изплачи се

  +

  Тестът за бащинство на млада жена води до отварянето на прочут неразрешен случай от опасния подземен свят на Сохо от 1980 г., в който главната заподозряна е мистериозната джаз певица Анджела Голд. В ЮКОС са напрегнати от пристигането на Дан Грифин.

 • 6

  В горите

  +

  Кървавите дрехи на Саймън Белгрейд са намерени на лондонска гора и ЮКОС разследват перфектното бягство на заподозрения. Стендинг се изправя срещу стар страх, докато Грифин се опитва да успокои Пулман, а МакАндрю взима важно решение за сина си.

 • 7

  Нещата ще се оправят

  +

  Екипът разследва смъртта на изследовател от парламента и се озовават в диво преследване на мистериозна босненка. Стриклънд запознава Пулман с прокурор за военни престъпления, който се оказва полезен в разрешаването на случая.

 • 8

  Избягалият

  +

  Пулман използва възможността да разкрие случай от миналото си, а екипът сглобява парчетата на голям пъзел от заподозрени с помощта на снимка, направена в Лондон през 90-те г. Междувременно Сандра взима важно решение, което ще промени ЮКОС завинаги.

 • 9

  Корени

  +

  Напрежението нараства, когато Саша Милър поема контрола над ЮКОС. Невзривила се бомба от Втората световна война е намерена в западен Лондон, а екипът открива улика, която сочи към ритуалното убийство на италиански емигрант от преди 25 години.

 • 10

  Диво правосъдие

  +

  Милър е изправена пред дилема, когато разследването на корумпиран висш офицер оспорва присъдата на Едуард Монро, за когото се предполага, че е убил неин колега. Не е ясно дали Милър ще скрие ключов факт от разследването, или ще постъпи правилно.