Военни престъпления: Лос Анджелис

12+12+

Четвъртък 9 Януари 23:00

Отново е време за екшън

Сезон 6
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 9 Януари в 23:00

  Ценна мишена (E01 - C08)

 2. Петък 10 Януари в 16:15

  Ценна мишена (E01 - C08)

 3. Понеделник 13 Януари в 23:00

  Коремът на звяра (E02 - C08)

Сюжет

Отделът за специални проекти към службата за военноморски криминални разследвания работи под прикритие по разследването на трудни случаи, а ключовите му агенти са някогашни улични хлапета, които са се издигнали по служебната стълбица.

Епизоди

 • 1

  Ценна мишена

  +

  След като екипът не успява да открие къртицата в отдела, заместник-министърът на отбраната Корбин Дъган настоява за ново ръководство и отнема отдела в Лос Анджелис от Хети и Грейнджър.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Януари в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 10 Януари в 16:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Коремът на звяра

  +

  Екипът отпътува за Сирия, за да залови изключително важна мишена, но мисията се обърква и един от членовете на екипа е тежко ранен.

  Следващо излъчване
  Понеделник 13 Януари в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Вторник 14 Януари в 16:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 3

  Кралски гамбит

  +

  Екипът разследва случай на отвличане, докато са с двама души по-малко - Хети е задържана за разпит, а след мисията в Сирия друг техен член все още е в спешното отделение.

  Следващо излъчване
  Вторник 14 Януари в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 15 Януари в 16:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 4

  Черен пазар

  +

  Агент на Вътрешна сигурност е отровен от известен убиец на Триадата и екипът открива склад с фалшиви дамски чанти и парична следа към откраднати правителствени средства, а междувременно към тях се присъединява Нел.

  Следващо излъчване
  Сряда 15 Януари в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 5

  Призрачно оръжие

  +

  Убийството на военноморски механик с високо ниво на достъп изпраща екипа в търсене на улики из целия град, докато Анна Колчек партнира на Калън, а Сам помага на Хети в издирването на къртицата.

 • 6

  Домът е там, където е сърцето

  +

  След като човек по поддръжката спасява живота на лейтенант, екипът открива неговото тъмно минало, което поставя в опасност местен тийнейджър, а междувременно Сам трябва да реши кого да вземе със себе си на футболен мач.

 • 7

  Полудял влак

  +

  Калън работи под прикритие като пациент в психиатрична клиника, за да открие агент на националната сигурност, изчезнал, докато е преследвал член на Ислямска държава, опитвал се да прекоси границата.

 • 8

  Паралелни съпротивления

  +

  Нападнат е дипломант, разработващ електромагнитно оръжие за военноморския флот, а по време на разследването екипът открива връзка с международна военна операция.

 • 9

  Гласност

  +

  Калън е принуден да разпита баща си, който е бил открит в болница за пациенти от отдела за специални проекти, а междувременно екипът разисква плановете си за Деня на благодарността.

 • 10

  Сирени

  +

  Екипът получава нова следа в издирването на къртицата, когато двама мъже с униформи на заместник-шерифи са убити пред дома на Калън, а междувременно Нел посещава затворник, който укрива информация за изтичането на сведения от отдела.

 • 11

  Носим вести

  +

  Сам си партнира с Анна, а Калън - с Дийкс, докато екипът разследва изчезването на лейтенант от флота, който работи с Агенцията за национална сигурност по киберзаплахи от чужбина, а по-късно екипът посреща заедно празниците.

 • 12

  Кулинда

  +

  След като военен от запаса е убит, докато е защитавал градски съветник, Сам е изпратен под прикритие в частна охранителна фирма с връзки с няколко криминални организации, а междувременно Калън и Анна обсъждат следващата стъпка във връзката си.

 • 13

  Вряла вода

  +

  Подхвърлени улики от къртицата водят до ареста на Калън, Сам, Грейнджър и Дийкс в същия ден, когато заместник-министърът Дъган се завръща, за да поиска оставката на Хети.

 • 14

  Под обсада

  +

  Хети действа на своя глава и оставя екипа в пълно неведение за случващото се, докато къртицата отвлича един от агентите.