Военни престъпления: Лос Анджелис

12+12+

Вторник 00:00

Отново е време за екшън

Сезон 6
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 20 Август в 12:15

  Блясъкът на славата (E19 - C06)

 2. Вторник 21 Август в 00:00

  Ярост (E20 - C06)

 3. Вторник 21 Август в 12:15

  Ярост (E20 - C06)

Сюжет

Отделът за специални проекти към службата за военноморски криминални разследвания работи под прикритие по разследването на трудни случаи, а ключовите му агенти са някогашни улични хлапета, които са се издигнали по служебната стълбица.

Епизоди

 • 1

  Сериозни неприятности - част II

  +

  Калън и Сам са затворени в подводница, насочена от терористи за удар със самолетоносач в Сан Диего. Междувременно Хети не се подчинява на заповед и отказва пътуването си до Вашингтон, докато екипът се опитва да открие Калън и Сам и да спре удара.

 • 2

  Недодялано сърце

  +

  Докато разследват убийството на флотски подизпълнител, замесен в незаконни трансакции на поверителни данни, екипът в Ел Ей открива, че един от техните хора е компрометиран. Същевременно Хети е разследвана от Вашингтон като това засяга и останалите.

 • 3

  Президиум

  +

  Екипът в Ел Ей предприема действия по защитаване на един от своите, докато биват разпитвани от Министерството на правосъдието. Междувременно Нел влиза под прикритие като Хети, която получава обезпокоителна новина от директора Леон Ванс.

 • 4

  Третият хор

  +

  Екипът в Ел Ей научава, че някой от миналото им се е прицелил в един от техните, и заедно започват трескаво претърсване на града. Междувременно оперативният психолог посещава Нел, за да ѝ помогне да преодолее травмиращо преживяване.

 • 5

  Черен бюджет

  +

  Екип "Скорпион" трябва да преминат задължителна психологическа оценка или да бъдат разпуснати, след като са унищожили безценно произведение на изкуството в опит да опазят изложба. Междувременно Пейдж иска помощ от екипа във връзка с Ралф.

 • 6

  Ловец на тюлени

  +

  Сам е арестуван за убийство на жена, а Калън и Грейнджър се заемат да изчистят името му. Междувременно Кенси и Дийкс откриват връзка между жертвата и студент от миналото на Сам.

 • 7

  Лейпей

  +

  Мъж е убит от малък дрон и екипът открива връзка с терористична група, която планира нов удар. Времето напредва неумолимо и Нел трябва да използва експертните си познания, за да отклони атаката от Лонг Бийч.

 • 8

  Сивият

  +

  Кенси и Дийкс разследват под прикритие убийството на бездомник, който някога е бил морски пехотинец, а също и бивш агент на ЦРУ, като откриват връзката между него и Мексиканския картел.

 • 9

  Предател

  +

  След като Грейнджър е отровен и Ерик е един от седемте заподозрени, Хети разпорежда отцепване на сградата, докато не бъдат разследвани всички.

 • 10

  Падение

  +

  Сам размишлява над своето възпитание и връзката си с баща си, докато екипът разследва убийствата на морски офицери, чиито синове са посещавали военни академии.

 • 11

  Измама

  +

  Екипът разследва обир в компания за кибер сигурност, но Калън трябва да стои далеч от местопрестъплението, след като Хети е установила, че приятелката му е една от водещите свидетели по случая.

 • 12

  Спирала

  +

  Калън е под прикритие в пощенския отдел на офис сграда, за да разследва търговец на оръжие, но сградата бива превзета от терористи и Калън става техен заложник. Когато екипът идва на помощ, откриват, че цялата сграда е опасана с експлозиви.

 • 13

  При изпълнение на служебния дълг

  +

  Американската посланичка Нанси Кели избягва на косъм терористично нападение в консулството в Тунис и Калън и Сам са изпратени на опасна тайна мисия, за да се сдобият с ключова улика от местопрестъплението.

 • 14

  Черен вятър

  +

  Калън и Сам са под прикритие като собственици на камион за храна в Мексико, за да открият източника на натравяне с антракс, преди да бъде използван като биологично оръжие.

 • 15

  Гора за дърветата

  +

  Калън и Сам са отвлечени след последване на анонимна информация за изчезнал агент на Националната служба за сигурност. Когато екипът установява липсата им, те осъзнават, че това може да е било капан, заложен от терористи.

 • 16

  Срок на годност

  +

  Калън и Сам трябва да заловят шпионин на ЦРУ и Сам е прострелян, а екипът се обръща за помощ към Тапа, елитния непалски войник от миналото им. Междувременно Кенси и Дийкс имат първото си официално скарване.

 • 17

  Умения

  +

  Докато екипът разследва смъртта на един от трима афганистански войници, обучаващи се в САЩ, те откриват, че други двама войници са изчезнали и трябва спешно да бъдат издирени, преди да разкрият секретна информация за военни операции.

 • 18

  Борба със сенки

  +

  Трима агенти на ФБР са убити при експлозия след успешна операция и екипът издирва човека, който стои зад нападението. В това време Дийкс и Кенси осъзнават, че екипът знае за връзката им, когато Хети ги разделя по време на разследване.

 • 19

  Блясъкът на славата

  +

  Военно изпитание е похитено и отклонено, а екипът издирва група хакери, отговорни за нападението, с помощта на млад компютърен специалист, когото Хети включва в разследването, но това предизвиква проява на ревност от страна на Нел.

  Следващо излъчване
  Понеделник 20 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 20

  Ярост

  +

  Калън и Сам възстановяват тайните си самоличности като затворник и надзирател, за да проникнат в група, притежаваща краден ядрен материал, докато Кенси се превъплъщава в татуирана мотористка, за да изиграе ролята на приятелка на Калън.

  Следващо излъчване
  Вторник 21 Август в 00:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Вторник 21 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 21

  Сигнал

  +

  Калън и Сам са шокирани, когато техен стар познат, считан от тях за скорошна жертва на убийство, се появява и ги моли за помощ. В хода на разследването екипът открива вероятен пробив в икономическите санкции на Америка срещу Русия.

  Следващо излъчване
  Сряда 22 Август в 00:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 22 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 22

  Огнено поле

  +

  Екипът търси бивш морски пехотинец и снайперист, избягал от болница за ветерани, когато откриват връзка между него и лидер на екстремистка групировка. Този случай напомня на Кенси за миналото ѝ като снайперист.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 23 Август в 00:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 23 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 23

  А. Колчек

  +

  Калън и Сам търсят отговори, когато намират мъртви членове на екипажа на изчезнал петролен танкер, използван в сделките на Аркадий с Русия, като също така откриват и лична връзка на Аркадий с кораба.

  Следващо излъчване
  Петък 24 Август в 00:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 24 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 24

  Черноф, К.

  +

  Случаят с Аркадий и личната му връзка с петролния танкер отвежда Калън, Сам, Дийкс и Кенси в Москва, където те трябва да приемат различни тайни самоличности, за да открият своите заподозрени. Междувременно Калън открива нова информация за баща си.

  Следващо излъчване
  Събота 25 Август в 00:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Понеделник 27 Август в 12:15
  12+12+
  По FOX Crime