Военни престъпления

12+12+

Неделя 23:55

Разкриването на престъпления е призвание

Сезон 4
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 6 Декември в 09:00

  Сигурен пристан (E05 - C09)

 2. Неделя 6 Декември в 09:55

  Жажда (E06 - C09)

 3. Неделя 6 Декември в 17:05

  Сигурен пристан (E05 - C09)

Сюжет

Специален екип на Военноморската криминална следователска служба залавя престъпници, свързани с военноморския флот или Корпуса на морската пехота на САЩ.

Епизоди

 • 1

  Невероятни предубеждения

  +

  В края на предишния сезон на сериала последният терористичен акт на Харпър Диъринг унищожи централата на Военноморската криминална следователска служба, което предизвика обединяване на усилията на всички служби в търсене на престъпника.

  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 08:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 17:25
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Възстановяване

  +

  Когато трупът на управител по поддръжка на сградите на Военноморската криминална следователска служба е намерен четири месеца след изчезването му по време на бомбардировка във военноморската корабостроителница, екипът трябва да разследва този странен случай.

  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 09:45
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 18:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 3

  Феникс

  +

  По време на отпуска си по болест Дъки нарежда ексхумацията на тялото на военноморски командир по случай, затворен преди 12 години. В следствие на това, Гибс възлага на Дъки малко по-различна роля в това разследване.

 • 4

  Изгубени в морето

  +

  Екипажът на хеликоптер е открит на брега след инцидент в морето, екипът трябва да разбере каква е причината за катастрофата и да открие изчезналия пилот. Междувременно, Зива предизвиква Тони и Макгий да се „осмелят“.

 • 5

  Адашът

  +

  Офицерски кандидат от флота е застрелян във „Ферари“ на милиардер и разследването води екипа към човек, на когото е кръстен Гибс.

 • 6

  Контузия – първа част

  +

  Когато завърнал се скоро то Близкия изток лейтенант от флота е намерен мъртъв при брутално нападение, екипът разпитва приятел на жертвата – морски капитан Джо Уескот. Гибс разбира, че капитанът страда от посттравматичен стрес.

 • 7

  Контузия – втора част

  +

  Гибс продължава работата си с капитан Уескот, който се опитва да си припомни стъпките си в опит да помогне на екипа да открие терориста. С наближаващия Ден на благодарността ентусиазмът на Аби относно семейна вечеря на екипа нараства.

 • 8

  Загуба

  +

  Екипът разследва отвличане на тийнеджърка и Зива и Аби работят с приятел на момичето, станал свидетел на престъплението. Тъй като разследването се разгръща, Гибс търси помощ от своя позната от миналото – жена с влиятелни познанства, но със съмнителен морал.

 • 9

  Дяволска троица

  +

  Гибс работи заедно с агента на ФБР Форнел по общото разследване между Военноморската криминална следствена служба и ФБР след като по Форнел е било стреляно, но случаят претърпява неочакван обрат, когато се оказва, че общата им бивша жена Даян Стърлинг е замесена в случая.

 • 10

  По-добре внимавай

  +

  Коледа е и Тони Диноцо не може да реши как да се държи с баща си, сър Антъни Диноцо, дошъл да го посети. Междувременно, екипът „следва парите“ в опит да разкрие убийство.

 • 11

  Шабат Шалом

  +

  Докато екипът разследва връзката между мъртъв журналист и морски офицер, Зива е изумена от изненадващото емоционално посещение на баща ѝ, когото не е виждала повече от две години.

 • 12

  Шива

  +

  В следствие на събитие, засегнало и членове на екипа, всички се обединяват в търсенето на отговори и изискването на справедливост, за да защитят своите най-уязвими колеги.

 • 13

  Избягал след катастрофа

  +

  Екипът разследва автомобилна катастрофа с автомобил на морски пехотинец и възражда неприятни за Аби спомени от миналото, когато е работила по първия си случай.

 • 14

  Канарче

  +

  Екипът е по следите на хакер, в който най-вероятно е ключът за откриването на най-търсения кибертерорист в света.

 • 15

  Отсега нататък

  +

  По време на отпуск след загубата на жена си, директор Ванс открива неочаквана лична информация, която го кара да се усъмни във всичко.

 • 16

  Заобиколен път

  +

  Екипът е по следите на Дъки и Джими след като двамата са изчезнали по време на транспортиране на тяло от местопрестъпление.

 • 17

  Основен заподозрян

  +

  Силният медиен интерес относно неидентифициран престъпник кара бръснарят на Гибс да се усъмни в участието на сина си в случая и моли Гибс да му помогне като снеме обвиненията срещу сина му.

 • 18

  Търсене

  +

  Съпругата на морски пехотинец, специализирал като експерт по обезвреждане на бомби в „K-9“, убеждава екипа да разследва скорошната смърт на мъжа ѝ в Афганистан.

 • 19

  Внезапна буря

  +

  Мощна буря отвежда екипа на борда на военен кораб, на който всеки е заподозрян след като се разбира, че природата не е единственият престъпник. Напрежението нараства, когато Макгий разбира, че отчужденият му баща, военноморският адмирал Джон Макгий, е бил на борда по време на инцидента.

 • 20

  Преследвайки призраци

  +

  Когато военноморски резервист се връща вкъщи и разбира, че съпругът ѝ е изчезнал, а спалнята е покрита с кръв, тя се обръща към екипа, за да върнат съпруга ѝ. Междувременно, Тони подозира Зива в планиране на рискован ход, за да отмъсти за смъртта на баща си.

 • 21

  Берлин

  +

  Докато екипът разследва убийството на офицер на „Мосад“ във Вирджиния, Тони и Зива пътуват до Берлин, за да проследят убиеца на баща ѝ.

 • 22

  Отмъщение

  +

  В отмъщение на убийствата на Ели Дейвид и Джаки Ванс, екипът усилено издирва Боднар въпреки нарежданията на отдел „Вътрешна сигурност“ да се откажат от случая.

 • 23

  Трудно решение

  +

  Следовател от Министерство на отбраната внимателно проучва отговора на екипа относно случая с Боднар, включващ убийството на бащата на Зива и жената на Ванс.

 • 24

  Проклет да си, ако го направиш

  +

  Международното издирване на Ели Дейвид и Джаки Ванс се превръща във федерален лов на вещици срещу Гибс и екипа, поставящ под съмнение неконвенционалните им методи и застрашава бъдещето им в агенцията.