Алекса Кроу

Сряда 22:00

12+12+
Алекса Кроу

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 14 Декември в 21:00

  Остава да бъде видяно (E08 - C01)

 2. Сряда 18 Декември в 22:00

  Фалшива империя (E09 - C01)

 3. Четвъртък 19 Декември в 15:10

  Фалшива империя (E09 - C01)

Сюжет

Сериалът проследява живота на противоречивата и пленителна инспекторка Алекса Кроу, която не може да не се бори на страната на доброто, независимо дали това се изразява в разгадаването на убийство, или в справянето с дребните житейски несгоди.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Преживяване с приятел

  +

  Бившият детектив Алекса Кроу е привлечена обратно в света на криминалните разследвания, когато жена пада от балкона на очарователния си компаньон.

 • 2

  Заключената стая

  +

  Мъж е открит застрелян в заключена хотелска стая и Алекса е убедена, че загадъчната смърт е свързана с опасна жена от миналото ѝ.

 • 3

  Синина в ликра

  +

  Алекса играе опасна игра на котка и мишка, докато разследва очарователен изпълнителен директор, заподозрян в убийството на своя бизнес партньор по време на обичайната им сутрешна разходка с велосипед.

 • 4

  Не понасям жега

  +

  Ножовете са извадени, когато Алекса разследва смъртта на ученик в школа по готварство, но когато срещу нея се изпречва взискателната учителка Бренда, Алекса разкрива цяла мрежа от лъжи, съперничество и пагубни тайни.

 • 5

  Омекнали крака

  +

  Алекса се чувства не намясто в света на светските връзки и славата на социалните медии, докато разследва смъртта на млада жена, работила за могъщ и бляскав рекламен експерт.

 • 6

  Още един проклет подкаст

  +

  Когато анонимен подкаст обвинява Кийрън за неразрешено убийство, Алекса разследва загадъчната смърт на млад мъж, открит със странни символи, жигосани на челото му.

 • 7

  Старата школа

  +

  Минало и настояще се сблъскват, когато Алекса се връща в училище, за да разследва подозрителната смърт на учителя, променил живота ѝ.

 • 8

  Остава да бъде видяно

  +

  След преживяване на прага на смъртта Алекса се оказва в стълкновение със собствения си морал, след като разкрива тайните на мъж, чието тяло е открито в чужд гроб.

  Следващо излъчване
  Събота 14 Декември в 21:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 9

  Фалшива империя

  +

  Алекса влиза в директен сблъсък с ясновидец, който твърди, че общува с духа на жертва на убийство.

  Следващо излъчване
  Сряда 18 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 19 Декември в 15:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 10

  Огледалце, огледалце

  +

  Алекса се опитва да не мисли за наближаващия си рожден ден, докато разследва света на козметичната хирургия и загадъчната смърт на млад лекар заради прием на нов чудодеен медикамент.

  Следващо излъчване
  Сряда 25 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 26 Декември в 15:10
  12+12+
  По FOX Crime