Мистериите на Мис Фишър

12+12+
Miss Fisher’s Murder Mysteries © Every Cloud Productions & a3mi
Мистериите на Мис Фишър

Сюжет

Детектив Мис Фрайни Фишер обикаля улици, джаз клубове и скъпи имения. Тя се бори с престъпността чрез основните й оръжия- пистолет със седефена ръкохватка и остър ум. Тя се наслаждава на живота и сякаш между другото разрешава загадки и мистерии.

Епизоди

 • 1

  Първи епизод

  +

  Когато асистентката на фокусник е обезглавена на сцената, Джак и Фрайни откриват тайно убийство в миналото. Отчужденият баща на Фрайни изненадващо идва на гости.

 • 2

  Убийството и девицата

  +

  Когато високопоставен офицер от Кралските австралийски военновъздушни сили изчезва необяснимо от базата, Фрайни е повикана от старо гадже, за да разреши дискретно мистерията.

 • 3

  Убийството и моцарелата

  +

  В света на италианските семейни ресторанти старите селски вражди се пробуждат, когато матриархът Нона Луиза умира и собствеността на тайна книга с рецепти става вероятен мотив.

 • 4

  Кръв и пари

  +

  Младо момче се свързва с Фрайни, когато брат му изчезва. Д-р Мак й се обажда, за да съобщи, че друго момче е открито в плитък гроб край болницата, където тя работи.

 • 5

  Смърт и истерия

  +

  Когато лелята на Фрайни, Прюдънс, приема в дома си психиатър и природолечител, който да установи там своя санаториум за "истерични" жени, Фрайни се залавя с повече, отколкото си е представяла.

 • 6

  Смърт с размах

  +

  Когато хотелски портиер е блъснат от покрива с празна торбичка "за спомен" от дома на Фрайни, Джак вика Фрайни да разследва инцидента, който прилича на обир с фатален край.

 • 7

  Гейм, сет и убийство

  +

  Фрайни организира турнир по тенис, за да събере пари за тенесистки. Умира партньорът на изгряваща звезда, а разследването разкрива скрития страх на Фрайни.

 • 8

  Докато смъртта ни раздели

  +

  Когато прочут учен е убит в нощта, в която човекът, който възнамерява да убие Хенри Фишър, избягва от ареста, Фрайни трябва да загърби всички опасения и да защити баща си.