Убийства в Мидсъмър

Събота 17:05

12+12+
© Bentley Productions & all3media International
Убийства в Мидсъмър

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 23 Февруари в 08:50

  Грабливи птици (E05 - C06)

 2. Събота 23 Февруари в 17:05

  Грабливи птици (E05 - C06)

 3. Неделя 24 Февруари в 08:50

  Зеленият човек (E01 - C07)

Сюжет

Инспектор ветеран и неговият младши помощник разследват убийства в местната общност на Мидсъмър.

Епизоди

 • 1

  Къщата в гората

  +

  След смъртта на двойка, която наскоро е оглеждала къща, считана от местните за прокълната, разследването на Барнаби и Джоунс ги отвежда до няколко строители, предприемачи и агенти за недвижими имоти, които може би са замесени в престъплението.

 • 2

  Мъртви писма

  +

  Когато трупът на майка е изваден от реката по време на карнавал, Барнаби и Джоунс започват разследване на вероятно умишлено удавяне, което може да се окаже свързано със смъртта на дъщерята на жертвата осем години преди това.

 • 3

  Бягството на сплетницата

  +

  Барнаби и Джоунс разследват смъртта на местен аристократ, за когото се предполага, че е починал от инфаркт точно преди да направи важно изявление. Но когато завещанието изчезва, а адвокатът му е убит, става ясно, че вероятно е извършено убийство.

 • 4

  Долу сред мъртъвците

  +

  Докато разследват стрелба по чиновник, Барнаби и Джоунс откриват, че той е бил изпечен изнудвач, като разследването ги отвежда до последните му набелязани жертви, които вероятно са били най-заинтересовани от смъртта му.

 • 5

  Четири погребения и една сватба

  +

  Баритонът на мидсъмърския хор умира в навечерието на престижно съревнование. Барнаби забелязва човек, който се прокрадва край църквата и който твърди, че е наблюдавал птиците, но когато и той е убит, трябва да се открие връзката между двете убийства.

 • 6

  Провинциални дела

  +

  Жителите на село се събират на протест срещу строежа на супермаркет, когато е открит трупът на строителен съветник. Барнаби и Джоунс откриват, че жертвата е разигравал нагласени сценарии с участието на местните, но това не е единствената им тайна.

 • 7

  Смърт в хора

  +

  Жителка на Мидсъмър е обвинена, че е пребила най-добрата си приятелка до смърт, но Барнаби намира доказателствата за неубедителни и с помощта на една от ключовите свидетелки се заема да открие какво се е случило в действителност.

 • 8

  Миналогодишен модел

  +

  Барнаби и Джоунс разследват смъртта на пенсионерка и викарий, убити по време на ежегодно състезание. Скоро става ясно, че проповедникът е имал тайна, а вероятно и мотив, но когато е открит нов труп, те започват да търсят причината в миналото.