Медиум

12+12+
Medium © CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Медиум

Сюжет

Алисън е майка на три деца, която се опитва да проумее способността си да общува с мъртвите. Тя използва дарбата си за разкриване на престъпления. В 6 сезон тя излиза от кома, предизвикана от тумор в мозъка и постепенно се възстановява.

Епизоди

Сезон 6
 • 1

  Повторно дежа вю

  +

  Алисън и семейството й се изправят пред последствията от мозъчната й операция и възможните постоянни странични ефекти. Още – собственик на местна телевизия предлага на Девалос и Сканлън да разследват вероятен преследвач на водещата на спортните новини, която е и негова съпруга.

 • 2

  Кое е това момиче?

  +

  Когато Ариел започва да се държи необичайно, Алисън се притеснява, че дъщеря й може да е обладана от духа на убита стриптизьорка, която иска да отмъсти на убиеца си.

 • 3

  Обезболяващо

  +

  Болна приятелка на Алисън умира внезапно, което я кара да подозира, че не болестта на жената я е убила, а е виновен служител на болницата. А Джо заема фрази от история, която Бриджит пише и зловещо отеква в ума му на последното му интервю за работа.

 • 4

  Медиите са навсякъде

  +

  Когато Алисън започва да получава видения за странни символи, мисли че това може да са странични ефекти от мозъчната й операция, но тези символи може би държат ключа към разкриването на самоличността на известен сериен убиец.

 • 5

  Треска за бебета

  +

  Когато Алисън разследва отвличането на бебе, Джо се притеснява, защото тя се привързва прекалено към момчето. Още – Бриджит и Джо са изумени, когато Мари започва да свири перфектно на кларинет без нито един урок, докато Бридет се затруднява да се научи да свири.

 • 6

  Ела ми

  +

  Алисън има ярки кошмари, които я отвеждат до сцени от класическия хорър филм „Нощта на живите мъртви“, които я оставят с необясними рани, ухапвания и възможни следи, които могат да я отведат до убиеца на погребален агент.

 • 7

  Нов терен

  +

  Когато колата на Алисън се разваля, се оказва че бусът, който наема има неочаквани екстри, включително сателитно радио, което й позволява да подслушва разговорите на хората.

 • 8

  Веднъж в живота

  +

  Алисън се опасява от най-лошото, когато започва да подозира новото гадже на Ариел в убийство на мъж. Още – Бриджит публикува компрометиращи видеа на мъж в интернет и си има неприятности.

 • 9

  Бъдещето е така светло

  +

  Когато Алисън развива странна чувствителност към светлината, слънчевите очила, които носи разкриват мистериозни цифри, които могат да се свържат с продължителността на живота на хората. Още – сънят на Алисън за бащата на Джо го кара да мисли, че трябва да се погрижи за здравето си.

 • 10

  Подлудяваш ме

  +

  Когато изчезват проби от смъртоносна заразна болест, виденията на Алисън могат да предотвратят масова биотерористична атака. Още – Сканлън е готов да предложи брак на Лин, но сънищата на Бриджит може би предвещават проблеми на хоризонта.

 • 11

  Една вечна любов

  +

  Полицията издирва сериен убиец, който напада невинни жени и когато основният заподозрян умира, духът му се свързва с Алисън, за да го оневини и да се свърже с приятелката му, която може би ще помогне на разследването. Още – шефът на Джо го кара да оцени новия му роман.

 • 12

  Скъпи тате...

  +

  Годишнината от смъртта на дъщеря му отваря стари рани за Девалос, но сънищата на Алисън и други следи може да ги отведат до истинската причина за действията на момичето. Още – Бриджит се среща с интересен човек, докато работи в библиотеката.

 • 13

  Па!

  +

  Алисън сънува дете с шизофрения, което по-късно среща, защото е съквартирант на изчезнал пациент от психиатрията и тя се запитва дали е виновна за убийството на собствените си родители. Още – Бриджит е объркана от чувствата си към момче.

 • 14

  Може ли истинският Фред Ровик да се изправи?

  +

  Обърканата Алисън трябва да разбере защо постоянно вижда лицето на мъж в лицата на други хора от живота си, включително и това на съпруга си Джо. Още – Ариел има интересно запознанство, докато работи като детегледачка на непослушно младо момче.

 • 15

  Как да победим лош човек

  +

  След като Алисън е ограбена, тя решава да се запише на курсове по самоотбрана, а Девалос разследва изнасилването на тийнейджър и вероятното убийство на полицай под прикритие, като заподозрените може би имат близки взаимоотношения със Сканлън.

 • 16

  Алисън Ролън се омъжи

  +

  Алисън и Джо се готвят за сватбата си, но Алисън трябва да се справи с нарастващата сила на дарбата си и начина, по който тя би могла да се отрази на възможното им бъдеще с Джо.

 • 17

  Ще се лее кръв... Група А

  +

  Алисън и дъщерите ѝ сънуват едно и също мистериозно момиче, което може би е свързано с необичайните серийни убийства на цели семейства. Също така, Джо и шефът му имат разногласия около работата си по голям проект.

 • 18

  Ще се лее кръв... Група Б

  +

  Алисън се сприятелява с мистериозното момиче от сънищата си, което сега трябва да пази, след като серийният убиец я набелязва за следващата си жертва. Също така, Джо изразява неохота, когато получава допълнителни отговорности в работата си.

 • 19

  Сал

  +

  След като неин съсед е убит, Алисън се страхува за семейството си и инсталира високотехнологична говореща аларма, която по-късно заподозира, че комуникира с Мари. Също така, Ариел среща призрак, който би могъл да ѝ помогне да влезе в колеж.

 • 20

  Времето се изплъзва

  +

  На Ариел започват да ѝ се губят часове, а после и цели години от живота ѝ. За да открие начин да се върне в настоящето, тя трябва да надникне в бъдещето си.

 • 21

  Мърша

  +

  Активистка за правата на животните, работеща под прикритие във ферма, изчезва, а Алисън се сприятелява с прасе, което може би държи отговора за местонахождението на жената.

 • 22

  Смъртта е прекрасна

  +

  Мозъчният тумор на Алисън се активира и последиците от него могат да променят живота на приятелите и семейството ѝ. Финал на сезона.