Честни измамници

12+12+
Честни измамници

Сюжет

Проследете приключенията на екип крадци с големи умения, които искат да изравнят резултата срещу онези, които използват властта и богатството си, за да превръщат останалите хора в жертви.

Епизоди

 • 1

  Обирът с много голямата птица

  +

  Екипът се укрива в Портланд и поемат случая на майка, чийто съпруг е загинал в самолетна катастрофа, предизвикана от немарливостта на Скот Ромър. Нейт решава да преследва Ромър, като си играе с обсесията му по дървения самолет на Хауърд Хюс.

 • 2

  Обирът със синята линия

  +

  Синът на хокеен играч от низшата лига моли екипа да защитят баща му от убийство на леда, но бързо се разбира, че собственикът планира да разпусне отбора и да обяви банкрут.

 • 3

  Обирът с първия извънземен сигнал

  +

  За да възстановят репутацията на учен, чийто шеф е откраднал труда му и го е дискредитирал, екипът инсценира ситуация с извънземен контакт.

 • 4

  Обирът с френската връзка

  +

  Елиът моли екипа да помогне на готварския му ментор, който се е обърнал срещу ресторантьор, търгуващ със стоки от черния пазар.

 • 5

  Обирът с улица "К"

  +

  Екипът се заема с директора на компанията ПЕП Атлетикс, която използва минимални стандарти за безопасност и несъществуващи застрахователни полици, за да натрупа печалба. За да защитят мажоретките, екипът се изправя пред голямо предизвикателство.

 • 6

  Обирът с Д.Б. Купър

  +

  Агент МакСуитън моли екипа за помощ с умиращия му баща, който иска да разреши последния си случай - изчезването на Д.Б. Купър през 1971 г.

 • 7

  Обирът с истинската фалшива кола

  +

  Екипът преследва измамник на Уол Стрийт, който търгува с информация за пране на пари на мафията в замяна на имунитет от финансовите си измами. За да го измамят и видят къде крие парите си, екипът трябва да получи достъп до банковите му сметки.

 • 8

  Обирът със счупеното крило

  +

  Екипът трябва да извърши обир в Япония без Паркър, която е контузила крака си. Но скоро тя си намира занимание, когато открива, че крадци използват кръчма за планирането на обир на бижута.

 • 9

  Западналият обир

  +

  За да заобиколят наложените от правителството ограничения, приятелят на Елиът, Полковник Ванс, го моли да предотврати терористична атака. Елиът се съгласява и взима Паркър и Алек със себе си.

 • 10

  Обирът с инсценировката

  +

  Софи се изплъзва от Нейт, за да присъства на търг с картини, но той скоро разкрива плана ѝ и тръгва след нея. И двамата обаче са обвинени в кражба, когато изчезва рядка картина, а големият враг на Нейт, Джим Стърлинг, няма търпение да ги арестува.

 • 11

  Ниско нископлатеният обир

  +

  Екипът среща равностоен противник, когато се опитват да затворят известен магазин, заплашващ да затрие местната търговия в малко градче.

 • 12

  Обирът с белия заек

  +

  Екипът се захваща с огромно предизвикателство, когато трябва да накарат жертвата да стане по-добър човек. За да успеят, те трябва да използват легендарната измама "Бял заек" и да проникнат в сънищата на жертвата.

 • 13

  Обирът с тирбушона

  +

  Умира работник в лозе и дъщерята на починалия се обръща към екипа за помощ. За да заловят извършителя, те планират да дискредитират рядката бутилка вино, която той използва като капаро за заема, с който се кани да купи лозето.

 • 14

  Обирът с играчките

  +

  За да заловят нечестен майстор на играчки, който планира да наводни пазара с опасна играчка по време на празниците, екипът трябва да го подмамят да купи негодна играчка от фалшивата им компания.

 • 15

  Обирът с дългото сбогуване

  +

  Екипът трябва да пробие върховната система за сигурност, за да се доберат до сървър и да вземат необходимата информация, за да принудят биохимична компания да пуснат лекарство, което да излекува момче, умиращо от същата болест като сина на Нейт.