Военна прокуратура

12+12+
Военна прокуратура

Сюжет

Лейтенант Хармън Раб младши е военноморски адвокат във военната прокуратура. Седалището на Раб е във Вашингтон, но той разследва убийства, предателство и шпионаж по света. Партньорът му Лейтенант Мег Аустин е специалист по компютърни оръжия.

Епизоди

 • 1

  Цигански очи

  +

  Два изтребителя МИГ нападат и уцелват Харм и Мак, които успяват да катапултират, а на земята се сприятеляват с двама цигани. Междувременно адмиралът и Уеб ги последват в Москва, а добрите помагат на Харм и Мак да се измъкнат.

 • 2

  Посолство

  +

  Харм и Мак посещават прием в суданското посолство, където изглежда, че охраната поема контрол над сградата. Харм и Мак обаче откриват, че това е измама, в дъното на която стои смъртоносен вирус, но впоследствие всичко завършва добре.

 • 3

  Невинност

  +

  Японски гражданин обвинява американски матрос, че е изнасилил малолетната му дъщеря. Харм, Мак и Бъд започват да разследват случая под политически натиск. Японците провеждат съдебен процес, който не върви добре, докато не се появява нов свидетел.

 • 4

  Да намериш Франческа

  +

  Харм, Мак и Бъд заминават за Италия, за да участват във военен процес. Заедно с тях тръгва и адмиралът, който иска да види дъщеря си, докато тя не бива отвлечена. Предположенията на екипа са, че в случая са намесени откраднати ракети.

 • 5

  Фен клубът на Мартин Бейкър

  +

  Бивш военноморски пилот скача от високо и се самоубива. Роско Мартин, който има психически проблеми, е изправен пред обвинение за предумишлено убийство, но Харм успява да го защити в съда.

 • 6

  Терористичен акт

  +

  В Персийския залив терористи нападат американски военноморски кораб, убивайки петима моряци. Междувременно военен пехотинец застрелва пристигнал в САЩ затворник. Мак и Бъд го обвиняват в убийство, докато Харм го защитава.

 • 7

  Ейнджълс 30

  +

  Два изтребителя F-14 се сблъскват с два изтребителя МИГ над забранена за полети зона в Ирак. Единият от американските изтребители е свален, но няма жертви. Пилотът твърди, че не е стрелял, защото е чул глас, който му е казал да не го прави.

 • 8

  Господин Раб отива във Вашингтон

  +

  Телевизионна новинарска мрежа излъчва материал, в който се твърди, че морски пехотинци са използвали газ зарин, за да убият трима американски граждани, които са участвали в разработката на химически оръжия за масово унищожение на Садам Хюсеин.

 • 9

  Народът срещу Мак

  +

  Мак и негова близка, бивш командващ офицер, се изправят в съда по обвинения в конспирация и убийството на нейния отчужден съпруг. Прокурор е Тед Линдзи, а Мик и Бъд защитават Мак.

 • 10

  Черният самолет

  +

  Приятелят на Харм лейтенант Джак Кийтър приземява по погрешка разузнавателен самолет стелт в Иран. Иранското правителство смята да го съди за шпионаж, а Харм, Мак и Мик пътуват до Иран, за да помогнат в изясняването на случая.

 • 11

  На Коледа

  +

  Хаосът е завладял централата на Военната прокуратура в коледната нощ заради пристигането на младо момиче по време на голяма снежна буря, както и поради желанието на адмирала да му уредят нов полет до Италия.

 • 12

  Военно отмъщение

  +

  Трима моряци причакват и пребиват за отмъщение собственик на бар, който предполагаемо е изнасилил жена-моряк. Харм и Мак са обвинители, а Мик и Бъд защитават подсъдимите.

 • 13

  Военни истории

  +

  Сръбски екстремисти екзекутират трима наблюдатели на НАТО. На мястото е изпратен отряд от морски тюлени, но те пристигат твърде късно. Командващият офицер сега е изправен пред обвинение за неподчинение и непредумишлено убийство.

 • 14

  Лъжите на Уеб

  +

  Харм получава обаждане от Уеб късно през нощта, след което връзката прекъсва. На следващата сутрин адмиралът оповестява, че Уеб е загинал при експлозия предишната вечер и тялото му е намерено. Харм се опитва да разбере каква е истината.

 • 15

  Речно корито

  +

  В Апалачките планини командир на отряд морски тюлени участва в престрелка, при която загива 14-годишно момче. Командирът се връща на мястото, за да разследва случката, но местните хора искат да го съдят за убийство.

 • 16

  Тиха служба

  +

  Американска подводница преживява поредица от злополуки и беди. Харм и Мак разследват събитията, като подозират, че всичко е дело на вътрешен човек. Харм разрешава загадката, но диверсантът се опитва да ги отстрани.

 • 17

  Ничие дете

  +

  Когато Харм намира тялото на малтретирано и обезобразено младо момиче, той се чувства емоционално ангажиран и моли за помощ Тереза Коултър да му помогне да заловят убиеца. Тереза извършва аутопсия, при която намират следа за миналото на момичето.

 • 18

  Разтърсване

  +

  Мак и Харм са изпратени на американския самолетоносач "Корал Сий", където моряк е ранен след множество аварии в електрозахранването и други инсталации. По време на разследването те откриват, че двама цивилни инженери се канят да ограбят трезора.

 • 19

  Противниците

  +

  В първия случай на Бъд като адвокат във военната прокуратура той трябва да защитава баща си - пенсиониран морски офицер, който е обвинен в измами, докато е бил ръководител на корабните складове.

 • 20

  С нови очи

  +

  Мак научава, че баща ѝ скоро ще умре, което я кара да се върне в спомените си за гнева и обидите, които е понесла от него. Тя е бясна, когато свещеник се опитва да я убеди, че трябва да прости на агресивния си баща алкохолик.

 • 21

  Пустошта на огледалата

  +

  Харм се страхува, че полудява, когато започва да вижда и чува починалия си баща. Накрая той решава да сподели със своята приятелка, която е военноморски психотерапевт. Оказва се, че това не е нищо необичайно за човек, който е загубил близък.

 • 22

  В търсене на душа

  +

  Адмирал Шегуидън и Клейтън Уеб изненадващо се съюзяват, за да спасят агент на ЦРУ от италиански терористи. Уеб вече е опитал веднъж да спаси агента, който е бил негов ментор, но знае, че ще има нужда от помощ.

 • 23

  Да, скъпа

  +

  След като зрението на Харм е възстановено, той решава да подаде молба да бъде преместен в бойна военновъздушна ескадрила. Когато научава за това, лейтенант Паркър се разстройва, защото знае, че Харм ще отсъства с месеци.

 • 24

  Сбогувания

  +

  Харм обмисля бъдещето си във Военната прокуратура, когато разбира, че бившият моряк Чарли Линч, отговорен за убийството на Ани, се е появил отново, преследвайки нейната сестра близначка. Харм иска да приключи веднъж завинаги с него.