Хъдсън и Рекс

Събота 22:00

12+12+
© Photos by Greg Locke for Shaftesbury and Pope Productions
Хъдсън и Рекс

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 24 Октомври в 22:00

  Сутрешното шоу (E13 - C01)

 2. Неделя 25 Октомври в 04:20

  Сутрешното шоу (E13 - C01)

 3. Неделя 25 Октомври в 11:15

  Сутрешното шоу (E13 - C01)

Сюжет

Детектив Чарли Хъдсън има екип, на който може да разчита изцяло в отдела за тежки престъпления. До Чарли винаги се разхожда немската овчарка Рекс, някога част от К-9, която сега e верен помощник на Чарли. Към отряда се присъединява и д-р Сара Труонг – млада, талантлива и привлекателна съдебна лекарка, която може да се превърне в нещо повече от „просто колега“ на Чарли. Ново попълнение е и компютърния гений Джеси, който може да се справи с всяка кибер атака. Всички те са оглавени от коравия и опитен офицер Джо Донован, който никога не се поддава на напрежението.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Ловът

  +

  Когато успява да проследи похитител, Рекс се доказва като достоен член на екипа, а междувременно часовникът продължава да тиктака, когато Чарли и останалите осъзнават, че похищението е част от по-сложен замисъл.

 • 2

  Безстрашни ненормалници

  +

  След като смелчага авантюрист загива при падане, Чарли и Рекс разкриват конспирация в градската паркур общност.

 • 3

  Учебни дни

  +

  Когато противоречив университетски професор е открит мъртъв в класната си стая, Чарли и Рекс започват разследване, а Джеси минава под прикритие и много скоро попада в застрашаваща го ситуация.

 • 4

  Гледачът на животни

  +

  Служителите от дружеството за защита на животните се оказват заподозрени по време на разследването на Чарли и Рекс на смъртта на професионален гледач на животни.

 • 5

  В плен на миналото

  +

  Когато жена е намерена в безсъзнание на гробище, Чарли и Рекс изравят стар неразрешен случай, който може би има връзка с този. Донован моли Чарли да наблюдава дъщеря му след като тя започва да се държи подозрително.

 • 6

  Закусвалня „Fast Eddie’s“

  +

  След като камионът за храна на скандален ресторантьор избухва, убивайки един от служителите му, Чарли и Рекс се оказват с твърде много заподозрени. Един флирт разкъсва Чарли между евентуална нова любов и Рекс, който не крие своите чувства по въпроса.

 • 7

  Изкуство на тъмнината

  +

  След като куратор на галерия е намерен убит на пода на изложбената зала, а една скулптура е изчезнала, Чарли, Рекс и Сара се озовават в света на висшето изкуство. Джеси усеща натоварването, когато Сара го избира за своя нов партньор за тичане.

 • 8

  Убийство, помисли си тя

  +

  Когато фармацевтът в старческия дом, в който живее лелята на Чарли, е намерен мъртъв, тя му споделя за мистериозен низ от смъртни случаи сред жителите на дома.

 • 9

  Проба и грешка

  +

  Сара става заложник в медицинска лаборатория. Когато екипът разбира, че няма как да влязат и да обезвредят нападателя, Чарли решава да изпрати Рекс да контролира ситуацията.

 • 10

  На леда

  +

  Чарли и Рекс разследват горещ случай в условия на студ, тъй като треньорка по фигурно пързаляне е намерена мъртва на ледената пързалка на спортния си клуб.

 • 11

  Покачване на водата

  +

  Когато активист е убит по време на взлом в завод за бутилиране на вода, всички доказателства сочат към неговия партньор в престъплението, но Чарли и Рекс не са убедени, че това е така.

 • 12

  Важен човек

  +

  Чарли и Рекс откриват, че издирван престъпник живее в Сейнт Джон под фалшива самоличност от двадесет години, но в крайна сметка мъжът е арестуван.

 • 13

  Сутрешното шоу

  +

  Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ѝ, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв.

  Следващо излъчване
  Събота 24 Октомври в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 25 Октомври в 04:20
  12+12+
  По FOX Crime
 • 14

  Култово образование

  +

  Когато бившата приятелка на Донован, наркоманка в процес на възстановяване, се събужда с кръв по ръцете и открива мъртвата си съквартирантка в съседната стая, екипът действа бързо и открива, че това не е цялата история.

  Следващо излъчване
  Неделя 25 Октомври в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Понеделник 26 Октомври в 04:20
  12+12+
  По FOX Crime
 • 15

  Досиетата на Рекс

  +

  Когато смъртоносна автомобилна катастрофа кара Чарли и Рекс да разследват съобщение за мистериозна синя светлина в небето, те откриват, че истината е повече наука, отколкото измислица.

  Следващо излъчване
  Събота 31 Октомври в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 1 Ноември в 04:20
  12+12+
  По FOX Crime
 • 16

  Сляпо правосъдие

  +

  След убийство на пристанището за контейнери, Чарли и Рекс си партнират с офицер от гранична полиция, за да открият организатора на разрастващия се контрабанден кръг.

  Следващо излъчване
  Неделя 1 Ноември в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Понеделник 2 Ноември в 04:20
  12+12+
  По FOX Crime