Грейсланд

12+12+
GRACELAND © 2015 NBC Universal Entertainment Cable Group. All rights reserved.
Грейсланд

Сюжет

Шестима федерални агенти под прикритие живеят заедно в правителствена къща, разположена на красив плаж. Хората на ФБР, ДЕА и Митническите служби се надлъгват един друг и все повече губят чувството си за реалност.

Епизоди

 • 1

  Б положителна

  +

  Въпреки че са разтърсени от рисковете и личните драми на последната си мисия, обитателите на Грейсланд се хвърлят в още по-опасно начинание. Те трябва да се внедрят сред арменската мафия, чийто непредсказуем лидер е прочут с изблиците си на ярост.

 • 2

  Честър Чито

  +

  Бригс се опитва да контролира Ари, докато Чарли обмисля трудното решение да прекрати бременността си.

 • 3

  Сетивна памет

  +

  Майк предлага да прекратят случая „Солано” след смъртта на Сид. Джони обаче е решен да спаси Лусия. С помощта на Амбър Чарли хваща следата на Джърмейн в Маями. Бригс научава, че са го излъгали за предишния агент, който е работил по случая „Саркисян”.

 • 4

  А-ха

  +

  Бригс замисля план за ареста на Саркисян, който ще го освободи от контрола на Лоугън с помощта на екипа. Всички участват в плана и изпълняват задачите си, въпреки колебанията, докато една грешка на Пейдж отклонява плана в неочаквана посока.

 • 5

  Боровото дърво

  +

  Бригс е разтърсен от смъртта на Колби, но е решен да спипа Мартун, въпреки че останалите от Грейсланд му обръщат гръб, освен Пейдж. Майк тръгва по следите на видение. Джони залавя Карлито и спасява Лусия, но не е подготвен за реакцията й.

 • 6

  Буто Ихо

  +

  Майк открива химическо оръжие в багажника на Густи и е решен да намери купувача. Пейдж се внедрява в организацията на Торос и става обект на желанията му. Чарли уговаря Джейкс да й помогне в Маями, след което открива липсващи хапчета в Грейсланд.

 • 7

  Бон воаяж

  +

  След като сделката с оръжие с Торос и Ари се оказва капан, само прикритието на Пейдж в клана Саркисян остава непокътнато. Майк решава да се пребори със зависимостта си. Родни замисля опасен план и търси помощта на Амбър.

 • 8

  Месиански комплекс

  +

  Лоугън започва да вижда логиката в плана на Бригс да спаси случая „Саркисян”. За да стане информатор, Амбър убеждава Уингейт да уредят на Чарли среща с перача си на пари. Майк е разтърсен, когато разпознава един от участниците в странно събитие.

 • 9

  Ръка на славата

  +

  Майк не одобрява плана на Бригс да отвлече Лоугън. Междувременно Ари измъква от Лоугън името на Пейдж, след като е бил изтезаван и прострелян от Пол. Бригс предупреждава Пейдж, че е разкрита от Торос, но вече е твърде късно.

 • 10

  Медиатор на косвените връзки

  +

  Смъртта на Торос е инсценирана като самоубийство, но Майк обвинява Бригс, който предизвиква свада между Ари и лидер на местна банда с помощта на Джони. Чарли и Джейкс търсят начин да заобиколят федералните протекции на Джърмейн.

 • 11

  Жици

  +

  Джони научава, че майката на Хавиер Тереса е водач на бандата. Джейкс примамва клиентите на Марсдън и Паоло налапва стръвта. Джърмейн този път пада в капана на Чарли. Майк и Пейдж разкриват, че планът на Бригс е по-мащабен, отколкото са очаквали.

 • 12

  Кучето настига колата

  +

  Майк вика подкрепление за погребението на Теван, но греши за зарина и не получава отговори от Бригс. Джейкс успешно привлича Джърмейн за клиент, но бъдещето му с Кортни е заложено на карта. Майк разбира истината и очаква последния удар на Бригс.

 • 13

  Няма стари тигри

  +

  Екипът отказва да подпише рапорта на Майк, а Лоугън не вярва на този на Бригс. На погребението Сото Стрийт разпалват гангстерска война. Клопката на Джейкс сработва, но наяве излиза тайна от миналото му, която обяснява защо е верен на Бригс.