Добри момичета

12+12+
Добри момичета

Сюжет

Когато на три майки от предградията им писва да се мъчат да свързват двата края, те решават да оберат местния магазин за хранителни стоки. Но след като управителят успява да види една от тях, трите най-добри приятелки бързо осъзнават, че бягството ще бъде по-трудно отколкото са си представяли.

Епизоди

 • 1

  По-добре да правя нещо с ръцете си

  +

  Бет трябва да живее с последствията след като плана ѝ за арестуването на Рио се проваля. Междувременно, престъпленията на жените най-накрая излизат наяве благодарение на появило се доказателство, което ги сблъсква директно с агент Търнър.

 • 2

  Забави, деца играят!

  +

  Рио принуждава Бет, Ани и Руби да решат проблем с възможен свидетел, което се оказва предизвикателство за морала на трите жени. Междувременно, Ани е в странна позиция спрямо Грег и Нанси.

 • 3

  Вие се свързахте с гласовата поща на Лесли Питърсън

  +

  Напрежението между жените, Бумър и Мари Пат достига точката на кипене. Междувременно, Бет трябва да се намеси, когато Кени има проблеми в училище.

 • 4

  Вземете отровата си

  +

  Новото бизнес предложение на Рио към Бет довежда до разрив във взаимоотношенията ѝ с Ани.

 • 5

  Всичко трябва да върви

  +

  Бет трябва да се обърне за помощ към Дийн, след като Търнър все повече се приближава до истината за престъпленията им, но тя без да иска разкрива тревожна тайна относно Дийн, след като се появява познато лице от миналото.

 • 6

  Свали си панталоните

  +

  Бет и Дийн преживяват трудности, свиквайки с новите си роли на работа и вкъщи. Междувременно, жените осъзнават, че Рио добре си е изиграл картите, тъй като Търнър разследва Руби и Стан.

 • 7

  Дъби

  +

  Когато Рио дава задача на Бет, се налага тя да вземе децата си със себе си. Междувременно, притисната от Търнър, Руби минава границата, след което няма връщане назад. Ани се запознава с новия си мениджър във „Fine & Frugal“.

 • 8

  Телма и Луиз

  +

  Приятелството на Бет и Руби се разпада, точно когато отмъщението на Дийн срещу Рио компрометира бизнес отношенията на жените.

 • 9

  За последен път

  +

  Стен /Рино Уилсън/ си понася последствията за ролята си в престъпните афери на Руби /Рета/. Междувременно Дийн /Матю Лилард/ дава ултиматум на Бет /Кристина Хендрикс/, а Грег /гост звездата Зак Гилфорд/ се сбива с новото гадже на Ани /Мей Уитмън/.

 • 10

  Тази земя е твоя

  +

  Когато Бет /Кристина Хендрикс/ решава да влезе в правия път, отчаяните Руби /Рета/ и Ани /Мей Уитмън/ сключват зад гърба й нова сделка с Рио.

 • 11

  Ловен сезон

  +

  Рио /Мани Монтана/ прибягва до поредица подли тактики, за да напомни на Бет /Кристина Хендрикс/, че не е толкова лесно да се измъкне от престъпната му организация, колкото й се иска. Междувременно Ани /Мей Уитмън/ научава нещо нова за Ноа, а Руби /Рета/ безрасъдно решава да спаси Стен /Рино Уилсън/.

 • 12

  Джеф

  +

  Мери Пат се появява отново в живота на жените, докато те се опитват да проумеят шокиращата находка на Бет /Кристина Хендрикс/. Междувременно Бет и Дийн /Матю Лилалрд/ провеждат важен семеен разговор с децата, а Ани /Мей Уитмън/ и Ноа се опитват да решат проблемите си.

 • 13

  Крал

  +

  Финал на втори сезон. Търнър матира Бет /Кристина Хендрикс/. Жените трябва да се борят с неприятности от миналото. Рио /Мани Монтана/ прави голям жест към Бет и се отваря нова бизнес възможност.