Под фалшив флаг

12+12+

Шпиони или не?

Сезон 1
00:15

Сюжет

Втори сезон от "Под фалшив флаг" се фокусира върху съдбата на три семейства, чийто живот е разрушен, когато техните любими са едни от изчезналите при мистериозен взрив. Всяко семейство отчаяно се опитват да води нормален живот след случилото се.

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Морската петролна тръба, която свързва Израел и Турция се взривява по време на нейното откриване. Главният заподозрян е организацията Хизбула, която е заплашила Израел, че тръбата преминава през ливански териториални води.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Агенти на Шин Бет са изпратени до домовете на заподозрените, а когато не ги откриват там, те започват да разследват изненаданите семейства. Скоро става ясно, че дори най-добрите семейства крият своите тайни и лъжи.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Животът на трите семейства се преобръща само за една нощ. Дикла е пусната под домашен арест в дома на родителите си в Рамат Еляху. Мика е уволнена от здравното министерство, а вещите ѝ са конфискувани. Саги се опитва да вземе живота си в ръце.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Мириам се опитва да помогне на Дикла и изпада в беда, след като е отвлечена. В същото време, в Рамат Еляху, Дикла и баща ѝ нарушават осемгодишното мълчание и започват да говорят един с друг, притеснени от изчезването на Мириам.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Анат и Амир откриват, че има още един заподозрян и това е Дикла Леви. Двамата се опитват да разберат коя е тя и какво я свързва с експлозията.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Анат отива в болницата дегизирана, за да види своя ранен син, но Саги я вижда и повиква Ейтан. В същото време Амир прониква в къщата на Мириам и Йосеф в Рамат Еляху, за да разпита Дикла.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Министърът на енергетиката посещава залата за специални операции и твърди, че договорът на Ейтан е фалшив като настоява Амир и Анат да бъдат заловени. Когато тя си тръгва, Ейтан споделя с Гафни своята теория.

 • 8

  Епизод 8

  +

  Шон споделя на приятелката си Лени, че днес най-сетне ще му върнат парите, които му дължат и двамата ще могат да заминат за Австралия, а Джо кара Дикла да отпътуват веднага за Кипър.

 • 9

  Епизод 9

  +

  Ейтан разпитва Джо и настоява Анат и Амир да бъдат освободени. По-късно Илай разпитва Джо, за да разбере за кого двамата с Шон работят, но преди да получи отговор на този въпрос е принуден да пусне Джо, Анат и Амир след заповед от Гафни.

 • 10

  Епизод 10

  +

  Анат, Амир и Ейтан обединяват сили, за да хванат Шон. Анат отива в клиниката, за да говори с Лени, приятелката на Шон, докато Амир чака отвън.