Под фалшив флаг

12+12+

Шпиони или не?

Сезон 1
00:15

Сюжет

Сериалът разказва за петима обикновени израелски граждани, които един ден научават от медиите, че са основните заподозрени за бруталното отвличане на иранския министър на отбраната по време на посещението му в Москва.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Иранският министър на отбраната е отвлечен в Москва в тайна операция, която се приписва на Мосад. В същото време петима израелски граждани се събуждат сутринта и разбират, че паспортите им са били използвани от похитителите.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Четиримата заподозрени - Бен Рафаел, Анна Липман, Натали Алфасия и Ейжиа Брайндек са разследвани от Шин Бет, за да стане ясно тяхното участие в отвличането на иранския министър. Петият заподозрян обаче, Шоун Тилсън, се опитва да избяга.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Четиримата задържани заподозрени са освободени, но остават под наблюдение, защото Шин Бет не им вярва. Близките на заподозрените стават подозрителни и започват да се питат дали те не крият нещо.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Натали отново е арестувана и си сътрудничи с Ейтан, лидерът на Шин Бет, като му разказва всичко, докато Ейша разкрива истината за своята връзка със случая.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Въжето около шиите им се затяга и заподозрените вземат драстично решение, което ще промени всичко.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Бени и майка ѝ се опитват да избягват Шин Бет, за да не бъдат екстрадирани в Русия, като биват подпомагани от годеника на Натали - Ювал.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Напрежението между членовете на групата, които се укриват в пустинята, достига своя връх. Ейтан се връща в Израел и успява да разгадае връзката между подозрителни участници. Кой е свързан с убийството на Сюлейман?

 • 8

  Епизод 8

  +

  Членовете на групата се изправят срещу Шон, който скоро осъзнава, че е разкрит. В това време Ейтън прави посещение на Сейек, директора на Мосад, за да му разкрие кой е отговорен за отвличането. Мистерията е разгадана, но как ще завърши всичко?