Ендевър

Събота 22:00

12+12+
Ендевър

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 28 Ноември в 22:00

  Фуга (E02 - C01)

 2. Неделя 29 Ноември в 04:20

  Фуга (E02 - C01)

 3. Неделя 29 Ноември в 11:30

  Фуга (E02 - C01)

Сюжет

Юли 1967 г. Минали са едва две седмици от края на трети сезон. Полицейският инспектор Ендевър Морс чака резултата от изпита си за сержант, докато старши инспектор Фред Търсдей и жена му Уин се опитват да се справят с децата си, които скоро ще напуснат дома им.

Епизоди

 • 1

  Игра

  +

  Хвърляйки се в работата си, за да скрие болката си от напускането на Джоун, Ендевър скоро е погълнат от нея, след като учен изследовател е открит удавен.

 • 2

  Песен

  +

  Когато моралистката Джой Петибон получава смъртна заплаха, Ендевър трябва да я защити на всяка цена. По-късно, обаче, той е въвлечен във война на различни социални нагласи.

 • 3

  Лазарет

  +

  Слуховете, че в болница „Коули Дженеръл“ има прокълнато отделение предизвиква поредица от събития, които отвеждат Ендевър до най-тъмните и дълбоки тайни на заведението, като едновременно с това му се налага да се изправи срещу собствените си страхове след като открива смразяваща загадка.

 • 4

  Жътва

  +

  Ендевър работи по случай с езически влияния. Когато е открит труп в блатата на Брамфърд, това се оказва нова следа по стар случай с изчезнали хора. Почти пет години след изчезването, Ендевър и старши инспектор Търсдей продължават разследването от там, където то е спряло.