Елементарно, Уотсън

12+12+

Сряда 17:25

Промо

Сезон 6
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 8 Юли в 17:25

  Как да направиш кариера (E15 - C06)

 2. Сряда 8 Юли в 18:20

  Злокобната долина на куклите (E16 - C06)

 3. Четвъртък 9 Юли в 01:55

  Как да направиш кариера (E15 - C06)

Сюжет

Шерлок Холмс е възстановяващ се наркоман, а Джоан Уотсън е неговата "трезва" спътница. Чисто професионалните им отношения прерастват в истинско приятелство и партньорство, докато двамата сътрудничат на кап. Грегсън и инсп. Бел от нюйоркската полиция.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Поемане на болка до безкрай

  +

  Докато Холмс се сблъсква с медицинска диагноза, която заплашва както кариерата му, така и трезвеността му, той среща Майкъл, мъж, който му е признателен за това, че му е помогнал да победи собствената си зависимост.

 • 2

  Щом изключиш Бог от сметката

  +

  Уотсън и нейната полусестра Лин имат противоречиви реакции, когато биологичният им баща, с когото не са били близки, умира. Освен това, Холмс и Уотсън тръгват по следите на открадната плутониева пратка, за която имат подозрения, че ще бъде използвана за направата на „мръсна бомба“.

 • 3

  Бутони

  +

  Холмс и Уотсън влизат в света на редките антики, докато разследват случай, при който жертвата е убита по време на възстановка на Американската война за независимост. Холмс е отчаян от продължителността на своето възстановяване и намира утеха в задълбочаващото си приятелство с Майкъл.

 • 4

  Времето ни изтече

  +

  Уотсън смята да направи голяма житейска промяна, след като прочита досието си, докато заедно с Холмс разследват убийството на бившия ѝ психолог.

 • 5

  Късчета и парчета

  +

  Холмс и Уотсън се опитват да възстановят действията на Холмс през последните шест часа, след като той открива, че притежава отрязана глава, но няма идея защо тя е в него.

 • 6

  Дай ми пръста

  +

  Холмс и Уотсън влизат в света на ядрената сигурност, докато разследват убийството на бивш член на престъпната група якудза. А капитан Грегсън е изненадан от зашеметяващо признание от дъщеря си Хана, полицейски сержант.

 • 7

  Трезви другари

  +

  Холмс и Уотсън се оказват по следите на сериен убиец след жестоко убийство. А неврологичното възстановяване на Холмс регресира и трезвата му мисъл е нестабилна, което лесно превръща желанието му да хване убиеца в мания.

 • 8

  Пясъчен капан

  +

  Издирването на убиеца на жена, намерена вградена в цимент, отвежда Холмс и Уотсън в индустрията за чисти технологии. Освен това Уотсън прави голяма крачка по отношение на желанието си за осиновяване.

 • 9

  Никой не живее вечно

  +

  Бившият спонсор по трезвеност на Холмс, Алфредо, го моли за помощ в незаконно начинание, за да спаси брат си. Освен това Холмс и Уотсън разследват отравянето на професор по биология, който е работил по секретен генетичен проект, преди да бъде убит.

 • 10

  Приключенията на Ерзац Зобекнеферу

  +

  Шерлок и баща му Морланд Холмс се опитват да поправят обтегнатите си отношения, след като научават за смъртта на близък в семейството си. А Холмс и Уотсън откриват връзка между последния си случай и света на египетските антики, докато търсят убиец, който се е опитал да мумифицира жертвата си.

 • 11

  Скъпа, ти измина дълъг път

  +

  Холмс и Уотсън търсят убиец, свързан с тютюневата индустрия, след като адвокат, който е бил в процес на преглеждане на финансите на голям дистрибутор на цигари, е убит.

 • 12

  Запознайте се със създателя си

  +

  Детектив Бел обмисля да напусне Нюйоркската полиция, след като му се предоставя кариерна възможност, която не е за изпускане. Освен това, Холмс и Уотсън са наети от таен клиент, за да разследват изчезването на млада жена, която води двоен живот като онлайн финансова доминаторка.

 • 13

  Дишай

  +

  Холмс и Уотсън разследват отравянето на HR експерт и откриват, че преди смъртта си мъжът дълги години е работил тайно като наемен убиец. Процедурата по осиновяване на Уотсън среща пречки по време на подготовката ѝ за домашно посещение от служител от агенцията по осиновяване.

 • 14

  През мъглата

  +

  Холмс и Уотсън бързат да помогнат на следовател Бел, когато той става жертва на био терористична атака и районното управление е поставено под карантина. Докато стоят затворени в участъка, капитан Грегсън и детектив Бел започват да подозират, че извършителят е в капан вътре заедно с тях.

 • 15

  Как да направиш кариера

  +

  Разследването на Холмс и Уотсън на убийството на професор по религия ги води по следите на убиец, свързан с окултното. Освен това, Холмс и Уотсън изготвят списък от потенциални заместители на детектив Бел, тъй като най-вероятно той скоро ще се присъедини към американската шерифска служба.

  Следващо излъчване
  Сряда 8 Юли в 17:25
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Юли в 01:55
  12+12+
  По FOX Crime
 • 16

  Злокобната долина на куклите

  +

  Холмс и Уотсън откриват, че убийството на инженер по роботика може да е свързано с тайните му новаторски научни изследвания в областта на реалната телепортация.

  Следващо излъчване
  Сряда 8 Юли в 18:20
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Юли в 02:40
  12+12+
  По FOX Crime
 • 17

  Червеите пропълзяват навътре, червеите изпълзяват навън

  +

  Холмс и Уотсън разследват множество мотиви за убийството на зоолог. Той е убит заради многобройните си любовни афери или заради иновативните си изследвания. Освен това Холмс се оказва жертва на кражба на самоличност, след като медицинското му досие е откраднато.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Юли в 17:25
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 10 Юли в 01:55
  12+12+
  По FOX Crime
 • 18

  Виденията на Норман П. Хоровиц

  +

  Холмс и Уотсън търсят убиец, избиращ жертвите си според предсказанията на починал мъж, който е твърдял, че може да предвижда смъртта на други хора, включително и убийството на Шерлок Холмс.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Юли в 18:20
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 10 Юли в 02:40
  12+12+
  По FOX Crime
 • 19

  Преводачът на маниака

  +

  Холмс и Уотсън бързат да открият изчезнала жена, но се оказва, че Харлан Емпъл, приятел на Холмс и експерт по „нестандартна“ математика, е главният заподозрян в нейното изчезване.

  Следващо излъчване
  Петък 10 Юли в 17:25
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Събота 11 Юли в 01:55
  12+12+
  По FOX Crime
 • 20

  Страшно ядосан

  +

  Смъртоносният конфликт на Холмс и Уотсън с бившия приятел на Шерлок, Майкъл, се засилва, когато разбират че последната жертва, която разследват е най-новата плячка на серийния убиец.

  Следващо излъчване
  Петък 10 Юли в 18:20
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Събота 11 Юли в 02:40
  12+12+
  По FOX Crime
 • 21

  Това, което остава, колкото и невероятно да е то, е истината

  +

  Холмс и Уотсън са изправени пред най-голямото си предизвикателство досега, когато разследване на убийство заплашва да унищожи партньорството им.

  Следващо излъчване
  Понеделник 13 Юли в 17:25
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Вторник 14 Юли в 01:55
  12+12+
  По FOX Crime