Убийства в Рая

12+12+

Събота 22:50

Сезон 1 Вторник - петък @ 21.00

00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 16 Декември в 15:15

  Убийства в Рая, Сезон 2, Епизод 6 (E06 - C02)

 2. Събота 16 Декември в 22:50

  Убийства в Рая, Сезон 2, Епизод 6 (E06 - C02)

 3. Неделя 17 Декември в 15:15

  Убийства в Рая, Сезон 2, Епизод 7 (E07 - C02)

Сюжет

Интригуващ детективски сериал за британския полицай Ричард Пуул, на когото е възложено да разследва убийство на о. Сен-Мари в Карибския басейн, въпреки омразата му към слънцето, морето и пясъка. Криминална драма с нова загадка във всеки епизод.

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Разследването на смъртта на учен, работил край активен вулкан, се оказва по-трудно за Хъмфри и екипа му, когато всички улики сочат към естествената смърт на жертвата.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Флорънс се оказва емоционално свързана със случай, при който млад студент по литература е открит мъртъв в подножието на крайбрежна скала.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Романтичният уикенд на Хъмфри и Марта в отдалечения хотел "Сесил" е прекъснат още през първата вечер на престоя им с убийството на собственика на хотела.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Президентът на местния клуб по крикет е открит застрелян на площадката по изгрев-слънце и подозрението пада върху неговите съотборници.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Първата част от този специален двоен епизод представя разследване на убийството на енигматичен капитан, когато Хъмфри, Дуейн и Флорънс преследват своите заподозрени чак до Лондон.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Втората част от този специален двоен епизод представя разследването на екипа заедно с полицейски инспектор Джак Муни на привидното самоубийство на банкер, който е и главният заподозрян по основния случай.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Завърнал се на острова турист осигурява алиби на осъдения преди седем години редактор на местния вестник и инспектор Муни е принуден да преразгледа случая, като се погрижи справедливостта да възтържествува.

 • 8

  Епизод 8

  +

  По време на кметските избори в Сейнт Мари цари хаос, а местният предприемач и водещ в надпреварата за кмет Виктор Пиърс е намушкан в кабината за гласуване точно когато заедно с останалите трима кандидати е подавал гласа си.