Полицаите от Чикаго

12+12+

Четвъртък 15 Ноември 13:05

Ще трябва да избират между семейството и работата

Сезон 4
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 15 Ноември в 13:05

  Животът е изменчив (E01 - C03)

 2. Петък 16 Ноември в 06:45

  Животът е изменчив (E01 - C03)

 3. Петък 16 Ноември в 13:05

  Роден разказвач (E02 - C03)

Сюжет

Сериалът проследява дейността на Чикагското 21-во полицейско управление, което се състои от две основни части - униформените полицаи и разузнавателният отдел.

Епизоди

 • 1

  Силозите

  +

  Разузнавателният отдел разследва страховит случай. По всичко изглежда, че жертвата е носела телеграма от чикагската полиция по време на смъртта си. В същото време Бърджис се запознава с новия си партньор Джули Тей, който идва от лошо местоназначение.

 • 2

  Погрешен завой

  +

  Бърджис и Тей се отзовават на сигнал за кражба на кола, а когато пристигат на мястото откриват пребит до смърт млад мъж, чиято годеница е изчезнала. Войт и екипът му се страхуват от публичен скандал и разследват изключително внимателно случая.

 • 3

  Всички цилиндри се движат

  +

  Плат посещава дома на баща си за вечеря и го предупреждава да внимава с новия приятел на Натали. След вечерята, Плат е нападната пред колата си и откарана по-късно в болница. Войт, Линдзи и Холстед пристигат в болницата, за да разследват нападението.

 • 4

  Големи приятели, големи врагове

  +

  Линдзи и Ръзек бързо се озовават в центъра на събитията, когато кола се врязва в публика, отиваща на концерт и започват изстрели. Подозирайки терористична атака, Войт се обръща за съдействие към ФБР и Вътрешна сигурност.

 • 5

  Военна зона

  +

  Разузнаването трябва да открие и залови дилърите на фентанил - наркотик, който се свързва с множество случаи на свръхдоза в града. В хода на разследването екипът разкрива мрежа за разпространяване на наркотици в местно училище.

 • 6

  Един приятел

  +

  Бърджис и полицай Соренсен пристигат в дома на бейзболната звезда Джейк Маккой след подадено оплакване от съседа му. Там полицаите откриват тялото на 16-годишната Мая Колинс, но в хода на разследването става ясно, че съществува конфликт на интереси.

 • 7

  300 000 харесвания

  +

  Войт повиква екипа да разследва местопрестъпление, в което е забъркан единственият свидетел на убийство и изнасилване. Разузнавателният отдел проверява семейството на заподозрения и техните финансови баланси с надеждата да открият връзка.

 • 8

  Изстрел, който отекна по света

  +

  Когато млад полицай е застрелян и убит във входа на жилищна сграда, разузнавателният отдел проверява кой последно е отправял заплахи към полицията. След убийството на втори полицай, екипът разбира, че си имат работа с обучен професионалист.

 • 9

  Не погребвай този случай

  +

  Северайд е извикан в управлението за разпит, след като колата му е предизвикала смъртен случай. По време на разследването екипът попада на банда за кражба на коли, която вероятно ще се окаже ключът към свободата на обвиняемия.

 • 10

  Не чети новините

  +

  Открито е тялото на млада жена с множество огнестрелни рани, а разузнавателният отдел разкрива, че някои от елементите на престъплението съвпадат с други жертви. Екипът работи усърдно, за да свърже всички смъртни случаи и да залови сериен убиец.

 • 11

  Иска ти се

  +

  Когато тялото на сексуален престъпник е намерено осакатено, не е ясно дали той е станал жертва на убийство от омраза, сексуално нападение или самоубийство. Докато отделът разследва свързаните със случая, те попадат на частна полицейска структура.

 • 12

  Убежище

  +

  Жена е брутално убита в парка, докато спортува, а когато Рикстън и Атуотър пристигат на местопрестъплението, виждат как двама заподозрени се опитват да избягат. Заподозрените се укриват в църква, а свещеникът и служителите не пускат полицаите вътре.

 • 13

  Сега вече си я спомням

  +

  Тялото на 15-годишно момиче е открито в изоставена сграда, след като по-рано е избягала от клиника за проблемни момичета. Войт изпраща Халстед под прикритие в клиниката като пазач, за да разкрие предполагаемите сексуални престъпления.

 • 14

  Седем обвинения

  +

  В изгоряла къща е намерено овъглено тяло е и разузнавателният отдел трябва да идентифицира жертвата, както и тежко ранено малко момче, намерено вътре в къщата. По време на разследването те са изправени пред истинска плетеница от тайни и лъжи.

 • 15

  Доброжелание, обич, злоба или болна воля

  +

  Линдзи получава сигнал, че скърбящ баща търси начин как да отмъсти за смъртта на дъщеря си, а Олински влиза под прикритие като наемен убиец. В същото време Рузек приключва своята мисия и се завръща, но бива назначен да изпълнява патрулна дейност.

 • 16

  Емоционална близост

  +

  Дъщерята на Олински остава в критично състояние след огромен пожар, което затвърждава решимостта на екипа да открие виновника за палежа. Разузнавателният отдел започва сложно разследване по отсяването на множество потенциални заподозрени.

 • 17

  Не забравяй дявола

  +

  След като получава сведение за боса жена, която тича в гората, екипът достига до жертва на отвличане, затворена в корабен контейнер. Междувременно за изненада на Линдзи от миналото изплува стара връзка на Холстед.

 • 18

  Мъничко светлина

  +

  Убийство и загадъчен запис повеждат разузнавателния отдел след една от най-богатите фамилии в Чикаго и разкриват стари семейни тайни. Междувременно сестрата на Бърджис пристига на гости и демонстрира хладно отношение към Рузек.

 • 19

  Съпротива в последния момент

  +

  След като е насърчил сестра си да излезе с приятели, Бърджис се събужда и установява, че Никол изобщо не се е прибирала и откриването ѝ се превръща в основен приоритет за екипа.

 • 20

  Борба за спасение

  +

  Разследвайки убийството на тийнейджър, Войт открива оръжието на убийството и изненадващо успява да го свърже със свой случай, по който е работил преди 17 години. Бащата на жертвата опитва да отнеме случая от екипа, а Войт отваря стария си случай.

 • 21

  Фейгин

  +

  Разузнавателният отдел е повикан по време на банков обир, където детектив Хейли Ъптън и нейният екип за обири и убийства се опитват изцяло да окупират местопрестъплението, което поражда конфликтна ситуация между нея и Войт.

 • 22

  Армия от един

  +

  В интернет се появява видео, в което мъж бива пребит до смърт и след това изгорен жив. Разследването открива самоличността на жертвата, който се оказва изнасилвач. Когато се появява нов подобен случай, разузнавателният екип открива връзка между тях.

 • 23

  Вилица на пътя

  +

  Линдзи получава спешно обаждане от майка си Бъни, защото гаджето ѝ е било простреляно. Линдзи трябва да избере най-добрия подход към ситуацията, тъй като майка ѝ става заподозряна в убийство. По-късно Линдзи ще трябва да свидетелства и пред комисия.