Полицаите от Чикаго

12+12+

Вторник 22:00

Ще трябва да избират между семейството и работата

Сезон 4
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 20 Март в 22:00

  Един приятел (E06 - C04)

 2. Сряда 21 Март в 14:15

  Един приятел (E06 - C04)

 3. Събота 24 Март в 22:00

  Един приятел (E06 - C04)

Сюжет

Сериалът проследява дейността на Чикагското 21-во полицейско управление, което се състои от две основни части - униформените полицаи и разузнавателният отдел.

Епизоди

 • 1

  Силозите

  +

  Разузнавателният отдел разследва страховит случай. По всичко изглежда, че жертвата е носела телеграма от чикагската полиция по време на смъртта си. В същото време Бърджис се запознава с новия си партньор Джули Тей, който идва от лошо местоназначение.

 • 2

  Погрешен завой

  +

  Бърджис и Тей се отзовават на сигнал за кражба на кола, а когато пристигат на мястото откриват пребит до смърт млад мъж, чиято годеница е изчезнала. Войт и екипът му се страхуват от публичен скандал и разследват изключително внимателно случая.

 • 3

  Всички цилиндри се движат

  +

  Плат посещава дома на баща си за вечеря и го предупреждава да внимава с новия приятел на Натали. След вечерята, Плат е нападната пред колата си и откарана по-късно в болница. Войт, Линдзи и Холстед пристигат в болницата, за да разследват нападението.

 • 4

  Големи приятели, големи врагове

  +

  Линдзи и Ръзек бързо се озовават в центъра на събитията, когато кола се врязва в публика, отиваща на концерт и започват изстрели. Подозирайки терористична атака, Войт се обръща за съдействие към ФБР и Вътрешна сигурност.

 • 5

  Военна зона

  +

  Разузнаването трябва да открие и залови дилърите на фентанил - наркотик, който се свързва с множество случаи на свръхдоза в града. В хода на разследването екипът разкрива мрежа за разпространяване на наркотици в местно училище.

 • 6

  Един приятел

  +

  Бърджис и полицай Соренсен пристигат в дома на бейзболната звезда Джейк Маккой след подадено оплакване от съседа му. Там полицаите откриват тялото на 16-годишната Мая Колинс, но в хода на разследването става ясно, че съществува конфликт на интереси.

  Следващо излъчване
  Вторник 20 Март в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 21 Март в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 7

  300 000 харесвания

  +

  Войт повиква екипа да разследва местопрестъпление, в което е забъркан единственият свидетел на убийство и изнасилване. Разузнавателният отдел проверява семейството на заподозрения и техните финансови баланси с надеждата да открият връзка.

  Следващо излъчване
  Вторник 27 Март в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 28 Март в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 8

  Изстрел, който отекна по света

  +

  Когато млад полицай е застрелян и убит във входа на жилищна сграда, разузнавателният отдел проверява кой последно е отправял заплахи към полицията. След убийството на втори полицай, екипът разбира, че си имат работа с обучен професионалист.

  Следващо излъчване
  Вторник 3 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 4 Април в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 9

  Не погребвай този случай

  +

  Северайд е извикан в управлението за разпит, след като колата му е предизвикала смъртен случай. По време на разследването екипът попада на банда за кражба на коли, която вероятно ще се окаже ключът към свободата на обвиняемия.

  Следващо излъчване
  Вторник 17 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 18 Април в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 10

  Не чети новините

  +

  Открито е тялото на млада жена с множество огнестрелни рани, а разузнавателният отдел разкрива, че някои от елементите на престъплението съвпадат с други жертви. Екипът работи усърдно, за да свърже всички смъртни случаи и да залови сериен убиец.

 • 11

  +

 • 12

  +

 • 13

  +