Капитан Шeриф

12+12+

Четвъртък 22:00

Време е за нови загадки

00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 22 Август в 22:00

  сезон 3, епизод 9 (E09 - C03)

 2. Петък 23 Август в 15:00

  сезон 3, епизод 9 (E09 - C03)

 3. Събота 24 Август в 07:10

  сезон 1, епизод 8 (E08 - C01)

Сюжет

Капитан Шeриф се завръща по FOX Crime за още един вълнуващ телевизионен сезон! „Най-чаровният полицай от тази страна на Атлантика” и неговият партньор, капитан Аделайн Бриард, ще трябва да разследват и разкриват изключително заплетени криминални случаи, но без да губят своето чувство за хумор. Ще признаят ли най-после пред себе си, че двамата са създадени един за друг?

Епизоди

 • 1

  сезон 3, епизод 1

  +

  Шариф и Бриард трябва да се спогодят с нов колега - актьорът Том Дювал, който ще ги следва неотлъчно два дни, за да намери вдъхновение за следващата си роля. Триото разследва психиатър, който е бил удавен в басейн по време на медитация.

 • 2

  сезон 3, епизод 2

  +

  Няколко благородници са открити мъртви в техните домове. Доказателствата водят Шариф и Бриард до дневен център за хора с увреден слух. В този свят тишината преобладава, а нашите герои ще трябва да се научат да четат между редовете.

 • 3

  сезон 3, епизод 3

  +

  Капитан Шариф става свидетел на убийство, а няколко мига по-късно е блъснат от кола. В следствие на амнезия, Шариф не си спомня последните пет години от живота си. Ще успее ли капитанът да залови убиеца, при положение, че не може да познае собствения си партньор?

 • 4

  сезон 3, епизод 4

  +

  Докато се лекува в болница за полицаи Кадер Шариф се запознава с Елоди Мансард, която е лекувана от психотични проблеми. Жената твърди, че е мишена на няколко опита за убийство, откакто е постъпила в болницата и никой не ѝ вярва, освен Шариф.

 • 5

  сезон 3, епизод 5

  +

  Астрид Гансард, куратор в Музея за текстил и декоративно изкуство в Лион, е намерена убита. Като тираничен и манипулативен човек, тя е имала не малко врагове. Разследването дава възможност на Шариф да работи със Стефан Дулиеж - негов приятел от детство.

 • 6

  сезон 3, епизод 6

  +

  Бащата на Кадер се завръща в живота му, докато разследва смъртта на младия и талантлив фотограф Станислас Архамбалт. Той е много предпазлив към баща си, който неведнъж го е разочаровал, и се опитва да предпази Сара, която е впечатлена от дядо си.

 • 7

  сезон 3, епизод 7

  +

  В полицейското управление е ден за снимки! Личният асистент на Том Дювал е открит мъртъв под носа на полицай. Този случай се оказва истинско предизвикателство за Шериф и Бриард, които работят сред свои и са наблюдавани от вътрешни разследвания.

 • 8

  сезон 3, епизод 8

  +

  Шериф и Бриард се отправят отново към училище. Учител от училището на Сара е убит, докато се е канел да напусне града. От какво е бягал? От агресивен ученик или от своето минало? Полицаите ще трябва да отсеят истината от лъжата.

 • 9

  сезон 3, епизод 9

  +

  На път към полицейското управление Дебора едва не е убита от мистериозен моторист с оръжие. Пол Бланкард, който в този момент преминава оттам, няма този късмет и загива. Шериф и Бриард скоро разбират, че жертвата е замесена в случай с отвличане.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 22 Август в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 23 Август в 15:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 10

  сезон 3, епизод 10

  +

  Всеки един от заподозрените, свързани с Шериф, са убити един по един, а Кадер е ключът към всички тези убийства. Какво ужасяващо съобщение иска убиецът да му предаде? И кой ще бъде следващата му жертва?

  Следващо излъчване
  Четвъртък 29 Август в 21:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 30 Август в 15:00
  12+12+
  По FOX Crime