Бул

12+12+

Сряда 23:00

Той тълкува хората по-добре от всеки друг

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 17 Октомври в 16:10

  Падението (E13 - C01)

 2. Сряда 17 Октомври в 23:00

  Засекретено е (E14 - C01)

 3. Четвъртък 18 Октомври в 16:10

  Засекретено е (E14 - C01)

Сюжет

Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Училище за скандал

  +

  Бул работи с окръжния прокурор в дело срещу обвиняемата Кара Клейтън, която твърди, че е убила своя съпруг мултимилионер при самозащита. Напрежението се покачва, когато Бул научава, че неговата вечна романтична тръпка Даяна Линдзи защитава вдовицата.

  Следващо излъчване
  Понеделник 5 Ноември в 23:05
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Вторник 6 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Вече го няма

  +

  Бул изненадващо се съгласява Бени да представлява Адам Харис - млад мъж, обвинен като съучастник в самоубийството на неизличимо болната си приятелка. Случаят поражда вътрешни противоречия у Бени, заради неговите религиозни разбирания.

  Следващо излъчване
  Вторник 6 Ноември в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 7 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 3

  Бизнесът с услугите

  +

  Прокуратурата моли Бул за съдействие при обвинението на студентско братство след съмнителен инцидент завършил с удавяне. Усилията на Бул по случая обаче могат да се окажат напразни, когато студентите се сплотяват, за да го изолират.

  Следващо излъчване
  Сряда 7 Ноември в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 8 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 4

  Илюзията за контрол

  +

  Бул наема ексцентричен адвокат, който да го представлява, когато знаменитост повдига дело срещу Бул, заради негов правен съвет.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 8 Ноември в 23:05
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 9 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 5

  Възползвай се от ситуацията

  +

  Бул е принуден да се справя с непознатите за него правила на племенен съвет на коренното американско население, след като негов състудент от колежа е обвинен в убийство върху територията на индиански резерват.

  Следващо излъчване
  Понеделник 12 Ноември в 23:05
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Вторник 13 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 6

  Изключението от правилото

  +

  Бул пътува до малък град, за да помогне на Алисън - бивше гадже от ученическите му години. Алисън иска да съди местна фабрика, за която смята, че трови водата на града.

  Следващо излъчване
  Вторник 13 Ноември в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Сряда 14 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 7

  Няма добра смърт

  +

  Бул е помолен за помощ от учителския синдикат, който иска да представлява жена, обвинена от прокуратурата за това, че е помогнала на разорен ученик да вземе важен тест. Според синдиката жената е изкупителна жертва в по-голям скандал.

  Следващо излъчване
  Сряда 14 Ноември в 23:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 15 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 8

  Дяволът, детайлът

  +

  Бул се съгласява да помогне на семейство, което съди фармацевтична компания, когато техният син се самоубива по време на курс с експериментално лекарство. Делото се усложнява, след като компанията призовава техния фармацевт Арти Чандър.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 15 Ноември в 23:05
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Петък 16 Ноември в 16:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 9

  Денят на благодарността

  +

  Денят на благодарността наближава и Бул разпуска своя екип в кратка ваканция, за да се приберат при семействата си. Така Бул се озовава ангажиран съвсем сам по ново дело, след като се съгласява да помогне на боксьор, обвинен в убийство.

 • 10

  У дома за празниците

  +

  Коледа наближава, а Бул е развеселен след срещата си с деветгодишно момиче, което иска да го наеме да разведе родителите си. Малко по-късно Бул е неприятно изненадан, когато съдия го назначава за временен настойник на момиченцето.

 • 11

  Инстинкти за оцеляване

  +

  Бул представлява Джема Уитбек - тийнейджърка арестувана за грабеж в бижутерски магазин с възрастен мъж преди 18 месеца. Бул ще се опита да убеди журито, че Джема е невинна, защото е била съучастничка по неволя.

 • 12

  Сиви области

  +

  Бул защитава своя приятел и психолог д-р Донован Бенанти, когато той става подсъдим за агресивен изблик с фатален последици на свой пациент.

 • 13

  Смъртоносен изстрел

  +

  Вдовица наема Бул, за да я представлява пред властите, когато тя е обвинена в организирането на убийството на богатия си съпруг в техния дом.

 • 14

  Дръж приятелите си близо

  +

  Бул трябва да помогне на ФБР в разследването на случай за хакерска атака във въздушния контрол на летище "Ла Гуардия". Междувременно Кейбъл разбира, че заподозреният е приятел на съпруга ѝ и тя рискува всичко, за да докаже неговата невинност.

 • 15

  Свидетел за обвинението

  +

  Прокуратурата наема Бул, за да им помогне в обвинението срещу Хейзъл Диаз, известен наркопласьор, който е убил полицай, но не може да бъде вкаран в затвора заради симулирането на шизофрения.

 • 16

  Опрощение

  +

  Бул се възползва от възможността за нов съдебен процес на стар клиент, когато се появяват съмнения за едно от ключовите доказателства в обвинението. В същото време Дани няма желание да работи със заместника на Кейбъл.

 • 17

  Заповед за мълчание

  +

  Бул приема да помогне на дъщерята на Чънк Ана, когато преподавателката ѝ по журналистика е съдена за опит за кражба на данни за статия. Залогът се вдига, когато компанията ѝ решава, че тя е откраднала вътрешна информация с намерение да я продаде.

 • 18

  Съмнителна медицина

  +

  Бул помага на лекарка, нарушила закона чрез закупуването на масло от марихуана за свои пациенти във Вирджиния. Случаят се усложнява, когато обвиняемата е арестувана за притежание на наркотици с цел продажба след намесата на прокурор.

 • 19

  Изкупление

  +

  Почтен семеен мъж е арестуван за промяна на самоличността си, след като преди години неволно е участвал като шофьор във фатален обир, и Бул се надява да убеди заседателите, че клиентът му напълно е изкупил вината си с дългогодишен примерен живот.

 • 20

  Оправдан

  +

  Приятел от миналото на Бул се обръща към него, за да убеди съдебните заседатели, че жертва на домашно насилие не е виновна за това, че е застреляла съпруга си в съня му, тъй като се е бояла за себе си и за живота на нероденото си дете.

 • 21

  Безразсъдно

  +

  Екипът на Бул е разтревожен, че се е надценил, когато поема трудния случай на Елиът Майлс - глухоням мъж, заплашен от смъртна присъда, ако бъде признат за виновен в убийство. Същевременно Бул е изненадан да научи, че бившата му жена ще се жени.

 • 22

  Бул, сезон 2, епизод 22

  +

  Бул и екипът му не са съгласни с изслушването за смъртна присъда на техен клиент, който Бул смята за невинен. Това кара всички да преминат в настъпление, като преразгледат целия случай отначало.