Бул

12+12+

Сряда 8 Януари 22:00

Той тълкува хората по-добре от всеки друг

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 9 Декември в 09:00

  Съмнителна медицина (E18 - C02)

 2. Понеделник 9 Декември в 09:55

  Изкупление (E19 - C02)

 3. Понеделник 9 Декември в 19:05

  Оправдан (E20 - C02)

Сюжет

Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Работни дни

  +

  В навечерието на Нова година млада барманка неохотно сервира шеста текила на самотен мъж, който след това се прибира и застрелва бившата си съпруга и четирима празнуващи с нея, а по-късно барманката е съдена за убийство по непредпазливост.

  Следващо излъчване
  Сряда 8 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 9 Януари в 15:10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Фантастично пътешествие

  +

  Бул защитава в съда предприемачката Уитни Холанд, обвинена в измама на инвеститори с технология за обезсоляване на вода, но подсъдимата искрено вярва, че технологията ѝ ще се окаже наистина успешна, а Бул е убеден, че могат да спечелят делото.

 • 3

  Възстановяване

  +

  Подновено е делото на осъден за тройно убийство и след като разпитва следователя, използвал един и същи свидетел в пет различни дела, Бени започва да вярва в невинността на обвиняемия, а на среща с терапевта си Мариса говори за проблемите си с Грег.

 • 4

  Нейните собствени два крака

  +

  Бул помага на известна инфлуенсърка да съди баща си, за да отхвърли законното му попечителство над изградената от нея империя, като за целта е нужно да подберат съдебни заседатели, които вярват в даването на втори шанс.