Бул

12+12+

Сряда 22:00

Джейсън Бул не е просто адвокат

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 17 Декември в 21:00

  Какъв е номерът ти? (E15 - C01)

 2. Сряда 20 Декември в 22:00

  Свободно падане (E16 - C01)

 3. Четвъртък 21 Декември в 14:15

  Свободно падане (E16 - C01)

Сюжет

Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Огърлицата

  +

  Д-р Джейсън Бул е блестящ и напорист собственик на юридическа консултантска фирма, в която психологията, интуицията и технологиите се съчетават за създаването на сигурни стратегии за печелене на дела.

 • 2

  Жената от 8D

  +

  Екипът трябва да състави нова защитна стратегия, когато откриват, че журито има подсъзнателно пристрастие към клиентката им, която е обвинена в небрежност при пилотиране на самолет.

 • 3

  Недвусмислено

  +

  Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.

 • 4

  Калисто

  +

  За да помогнат на млада жена в заведено срещу нея дело за патент върху лекарство, екипът лети за Калисто - малко тексаско градче, където Бул е претърпял единствената загуба в кариерата си.

 • 5

  Кажи истината

  +

  Богатите родители на убито момиче се опитват да наемат Бул, за да разследва годеника на жертвата, но той отказва голямата сума пари и избира да защитава годеника. В това време Мариса, Кейбъл и Дани искат да проучат мъжа, с когото Чънк има среща.

 • 6

  Добри обноски

  +

  Богатите родители на убито момиче се опитват да наемат Бул, за да разследва годеникът на жертвата, но той отказва голямата сума пари и избира да защитава годеника. В това време Мариса, Кейбъл и Дани искат да проучат мъжа, с когото Чънк има среща.

 • 7

  Не видях знака

  +

  Бул трябва да намери начин да премахне негативното впечатление, което създава върху журито новият му егоцентричен клиент - хирург, който се смята за Бог. Клиентът му е съден за лекарска небрежност и Бул прибягва до услугите на Либърти Дейвис.

 • 8

  Твърде съвършен

  +

  Усилията на Бул да помогне в защитата на нов клиент на бившата си жена Изабела се оказват възпрепятствани от нерешени проблеми в техния брак, както и от проблемите на Изабела с брат ѝ Бени.

 • 9

  Неизследвана територия

  +

  Гудуин моли д-р Чарлз да прецени дали пациент може да бъде възможен реципиент на сърце, докато Джеф споделя нещо важно с д-р Манинг.

 • 10

  И. ДЖ.

  +

  Бул помага на директора Джини Бретън, когато компанията ѝ е обвинена в убийството на техен служител със самоуправляема кола. Бул научава обаче, че клиентката му крие голяма тайна, която може да провали процеса.

 • 11

  Домашният любимец на учителя

  +

  Адвокат на бивш клиент на Бул го моли да консултира двойка, която иска да заведе дело срещу учител, който е имал сексуални отношения със сина им, но всичко се проваля, когато тийнейджърът застава на страната на учителя.

 • 12

  Стокхолмски синдром

  +

  Жената на престъпник, който Дани е вкарал в затвора за масово убийство, взривява бомба в правителствена сграда и взима екипа за заложници. Нейното искане е Бул да се заеме с доказването на невинността на съпруга ѝ.

 • 13

  Падението

  +

  Бул помага на професионален играч в електронните спортове да осъди бившия си мениджър за клевета, след като е бил обвинен в уговаряне на мачове. Стратегията на Бул е да докаже, че клиентът му е вманиачен от победата и е неспособен да изгуби умишлено.

 • 14

  Засекретено е

  +

  Бени трябва да охранява изнесъл уличаваща информация анализатор от армията, който е призован в съда, и случаят поражда недоверие в екипа, докато Мариса ги принуждава да работят без обичайните технологии, за да избегнат възможно хакване.

 • 15

  Какъв е номерът ти?

  +

  Бул асистира в процес за убийство срещу крупен магнат и за пореден път се оказва изправен срещу романтичната си съперница Даяна Линдзи, която е подложена на умели манипулации от един истински патологичен социопат.

  Следващо излъчване
  Неделя 17 Декември в 21:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 16

  Свободно падане

  +

  При скокове с парашут загиват щатски губернатор и съсобственикът на компанията за скайдайвинг, а Бул помага на неговия брат и на дъщеря му да се защитят в делото, което завежда срещу тях вдовицата на губернатора, както и да открият виновника.

  Следващо излъчване
  Сряда 20 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 21 Декември в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 17

  Игра с имена

  +

  Бул осигурява парите, нужни за повдигане на масов иск от хиляди засегнати срещу корумпирана банка, и е застрашен да изгуби бизнеса си, ако не спечели в съда. Междувременно Бени пази от Бул тайна, която застрашава хода на делото.

  Следващо излъчване
  Сряда 27 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 28 Декември в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 18

  Смъртоносен вид

  +

  Връзката между Бул и Чънк е поставена на сериозно изпитание, когато Бул помага на главен заподозрян в убийството на модния ментор на Чънк Нела Уестър - модел и дизайнер, която е била убита по време на собственото си модно шоу.

  Следващо излъчване
  Сряда 3 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 4 Януари в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 19

  Покажи го

  +

  Когато Бул помага на Джулс Кафри, високопоставен адвокат, подсъдим за убийството на годеницата си, той се възползва от склонността на клиента си към изява и театралност в съдебната зала, и му позволява да се защитава сам.

  Следващо излъчване
  Сряда 10 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Четвъртък 11 Януари в 14:15
  12+12+
  По FOX Crime
 • 20

  Накарай ме

  +

  По време на процес за убийство Бул се опитва да докаже временна невменяемост на клиента си - младия Трой Дикерсън, който смята, че е бил хипнотизиран от религиозна секта да убие баща си. Междувременно Дани и Чънк успяват да се внедрят в сектата.

 • 21

  Как да избегнеш куршум

  +

  Бул сключва сделка с видния криминален адвокат Дж. П. Нънъли да защитава Бени, когато той е изправен пред съда за лошо поведение в случай, свързан с бившата му кариера като част екипа на главния прокурор.

 • 22

  Мръсни малки тайни

  +

  Бул работи с топадвокатката Дж. П. Нънъли по първите три случая, с които трябва да ѝ изплати разходите по защитата на Бени. Двамата обаче имат разногласия относно новия си клиент - компютърна компания за облачни технологии, която се бори с ФБР.

 • 23

  +