Батъл Крийк

12+12+
Батъл Крийк

Сюжет

Положението на Ръс Агню като най-успелия следовател в Батъл Крийк е оспорено, когато агентът на ФБР Милтън Чембърлейн е преместен в неговия отдел. Двамата имат съвсем различен подход към работата и живота, но заедно са по-добри. отколкото поотделно.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Така се прави в Батъл Крийк

  +

  Изтощеният детектив Ръс Агню с нежелание си партнира с чаровния агент от ФБР Милт Чембърлейн, за да разкрият двойно убийство в премиерата на тази драма, проследяваща трудната им връзка. Двамата имат различен подход към решаването на престъпления по улиците на Батъл Крийк, Мичиган.

 • 2

  Подмолно

  +

  Милт и Ръст работят под прикритие като дестилатори, за да разкрият убийството на човек, удаване в кленов сироп. През това време, Фонт води лична битка с доставчик на медицинска марихуана.

 • 3

  Най-добрият приятел на човека

  +

  Полицейското куче Куки надушва хероин в раницата на малко момиче, Ръс и Милт търсят доказателства в подкрепа на теориите си откъде е наркотикът и защо е в раницата. Джакокс проучва защо Милс е пратен в Батъл Крийк, докато е на обучение в Детройт.

 • 4

  Наследство

  +

  Ръс и Милт разследват убийството на местна сервитьорка и се конкурират чрез уменията на полицейските си кучета. Междувременно Ръс решава да използва нова тактика, за да накара Милт да признае какво го е довело в Батъл Крийк.

 • 5

  Стара изгора

  +

  Началник Гузиевич се отървава на косъм, когато къщата й е опожарена. Докато полицията в Батъл Крийк разследва, Ръс и Милт разпитват много заподозрени, включително редица бивши любовници и сина на началничката. Ръс търси и кой е пратил подарък на Холи.

 • 6

  Сериен убиец

  +

  Ръс и Милт търсят бъдещ убиец и защитават вероятната жертва, след опита за убийство на кмета на Батъл Крийк по време на годишното честване на Деня на закуската.

 • 7

  Момчето на мама

  +

  Ръс е принуден да се обърне към последния човек, от когото иска помощ, при разследване на убийство - свързва се с майка си, осъдена фалшификаторка и измамничка, на която няма голямо доверие.

 • 8

  Стари рани

  +

  Милт се оказва замесен в личния живот на командир Гузиевич, когато нейният осиновен син, Дани, тайно го моли да разследва дали човекът, осъден за убийството на истинските му родители наистина го е направил.

 • 9

  Джинджифилов човек

  +

  Ръс помага на Фонт да докаже, че един от най-издирваните бегълци от ФБР се крие в Батъл Крийк, въпреки че Милт настоява, че мъжът е починал преди месеци.

 • 10

  Стокхолм

  +

  Милт и полицията на Батъл Крийк работят усилено, за да открият и спасят Ръс, който е взет за заложник от избягал престъпник.

 • 11

  Блъскане

  +

  Милт рискува кариерата си, когато незаконно използва информация от АНС, за да помогне на жена да открие кой се е опитал да убие съпруга ѝ. Холи е изнервена, че новата ѝ връзка няма развитие.

 • 12

  Завръщане у дома

  +

  Милт научава повече за младостта на Ръс, докато разследват убийството на местен гимназиален треньор по футбол. В същото време, връзката на Ръс и Холи стига до кръстопът.

 • 13

  Съчувствие за дявола

  +

  Милт оцелява при взрив на автомобил и възлага на Ръс да проследи неуспелия убиец, което води до някои изненадващи разкрития във финала на Първи сезон.