Не си мой тип

14+14+

Любовта им е хаус

Сезон 4
00:30

Сюжет

Модерна история за любовта и щастието, за страха, разбитото сърце, връзките, секса, храната, Лос Анджелис, приятелството и факта, че понякога от най-ужасните хора излизат най-добрите партньори.

Епизоди

 • 1

  Отминало: Част 1

  +

  След като е предложил брак на Гретхен и я е изоставил на хълма, Джими се е скрил в опит да избяга от действителността, която обаче отказва да се подчини. Междувременно Гретхен предприема първите си малки стъпки по възстановяването на живота си.

 • 2

  Отминало: Част 2

  +

  След като е предложил брак на Гретхен и я е изоставил на хълма, Джими се е скрил в опит да избяга от действителността, която обаче отказва да се подчини. Междувременно Гретхен предприема първите си малки стъпки по възстановяването на живота си.

 • 3

  Одисей

  +

  Джими се завръща в Лос Анджелис и опитва да се извини на Гретхен, което води до първата им конфронтация. Междувременно Линдзи и Едгар се наслаждават на новите си отношения като приятели с облаги, а Едгар обвинява Джими, че не е зарязал само Гретхен.

 • 4

  Само маркетинг

  +

  Джими научава, че романът му се продава като еротичен, а Гретхен осъзнава, че го е оставила да му се размине твърде лесно. Междувременно, докато с Едгар наглеждат малката Талула, Линдзи за пръв път в живота си открива, че е способна да изпитва любов.

 • 5

  Неяснотата на войната, брат

  +

  Гретхен се е преместила обратно в къщата и танцува по нервите на Джими, саботирайки първото му интервю за новата книга, докато Едгар и Линдзи са обнадеждени и кроят планове как да ги съберат отново.

 • 6

  Винаги има задна вратичка

  +

  В опит за емоционално сближаване Едгар извежда Джими на вечер по мъжки, а Гретхен открива нещо стряскащо за мъжа, с когото излиза, докато Линдзи прави опити да спечели приятели на работа.

 • 7

  Не особено добър облог

  +

  Гретхен се прибира в родния си дом за раждането на своя племенник, но вместо това възстановява отношенията си с приятел от миналото, който неволно ѝ разкрива вероятната причина Джими да я напусне.

 • 8

  Банда загорели

  +

  Джими заминава извън града на романтично-еротична конференция, докато Гретхен организира на Линдзи разводен купон, което непредвидено води до задълбочаване на връзката ѝ с Буун. Междувременно Макс насърчава Едгар да похарчи твърде много пари.

 • 9

  Световна звезда!

  +

  Майката на Линдзи идва в града и хвърля светлина върху причините за проблемите на дъщеря ѝ, докато Джими се опитва да преживее Гретхен, срещайки се с човек от миналото си. Междувременно Едгар търси начини да съчетае новия с предишния си живот.

 • 10

  Татко-не-татко

  +

  Джими прекарва деня с жена от миналото си и се опитва да се впише сред приятелите ѝ, докато Гретхен се старае да впечатли бившата съпруга на Буун. Междувременно под влиянието на Макс Едгар си купува лъскава кола, която не може да си позволи.

 • 11

  Бях прецакан от самото начало

  +

  Гретхен взема участие в семейна традиция с Буун и дъщеря му, докато Джими участва в телевизионно състезание, а желанието на Линдзи да помага на хората я връща в орбитата на Пол. Междувременно Едгар се опитва да задълбочи приятелството си с Макс.

 • 12

  Като хората

  +

  В опит да не мисли за това, че е спала с Джими предишната нощ, Гретхен прекарва деня с Буун и дъщеря му, докато Джими се опитва да си докаже, че е продължил напред. Междувременно Линдзи се опитва да държи Оливия далече от Гретхен, а Едгар следи Макс.

 • 13

  Винаги е било така

  +

  Джими и Гретхен се опитват да намерят изход от обърканата си връзка, а Едгар приключва отношения с Макс, докато Линдзи открива как наведнъж да реши проблемите на Бека, Върнън и Пол.