Уейуърд Пайнс

12+12+

Откъс

Епизод 8 - Сезон 2
01:33

Сюжет

Агент на Сикрет сървис отива в Уейуърд Пайнс, Айдахо, за да издирва двама федерални, изчезнали в идиличното градче. Но скоро научава, че може никога да не се измъкне жив от това място.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Вражески линии

  +

  Действието продължава след събитията от края на първи сезон. Най-новият обитател на Уейуърд Пайнс, д-р Тео Уейдлин, се събужда, озовавайки се насред вдигнатия бунт, докато се опитва да разбере какво точно представлява градът.

 • 2

  Кървава жътва

  +

  Представете си перфектния американски град, красиви домове, поддържани морави, играещи деца... А сега си представете, че не можете да избягате. Нямате връзка с външния свят. Мислите, че полудявате. Вероятно се намирате в Уейуърд Пайнс.

 • 3

  Имало едно време в Уейуърд Пайнс

  +

  В поредица от ретроспекции, научаваме как и защо Джейсън Хигинс е отгледан, за да бъде лидер на първото поколение и почитано дете в Уейуърд Пайнс, докато сестра Пам се появява отново и се превръща в смъртоносна заплаха за града.

 • 4

  Стратегия за изход

  +

  Ксандър се връща в Уейуърд Пайнс, заедно с човек, който му помага да научи повече за намеренията на Аби. В това време, Ребека поема риск с Мегън, за да помогне на Люси - младо момиче, което се опитва да избяга от традиция на града.

 • 5

  Пусни алармата

  +

  Ребека си спомня, че първоначално е срещнала Пилчър като архитект и сътворяването на Уейуърд Пайнс се разкрива. Тео е шокиран от тайната, която Ребека му издава, а Тереза казва на Си Джей и Адам, че иска да живее извън защитените стени.

 • 6

  Град върху хълм

  +

  Абитата нападат Сиджей и жътварите, поставяйки Тереза в огромна опасност и града с оскъдни хранителни запаси. Тогава Тео построява самоделен уред за сортиране

 • 7

  Времето ще покаже

  +

  Тео и Мегън имат разногласия за интелекта на Абитата, докато лекарят се опитва да комуникира с лидера им. Подценяването обаче дава смъртоносни последствия, а Сиджей размишлява над живота си и големите отговорности, които е имал през вековете.

 • 8

  Даване на преценка

  +

  Тео се обединява с Хеслър, за да намерят избягалия лидер на Абитата. Зандър пита Ребека за болестта ѝ, а Джейсън получава ужасни новини за Кери.

 • 9

  Подготовката Уолкот

  +

  Пилчър си спомня за намирането на Избрания. В момента, когато Абитата приближават, Джейсън взима фатално решение и Тео и Зандър трябва да загърбят различията си, за да го спрат, преди човешката раса да бъде заличена.

 • 10

  Приказка за лека нощ

  +

  Докато Абитата се спускат в града, Тео е принуден да вземе решение, което ще определи съдбата на човечеството.