Война На Световете сезон 2

Сезон 2

Новият хитов сериал на FOX е базиран на едноименната творба на Хърбърт Дж. Уелс. Действието се развива в Европа и проследява апокалиптичните събития след появата на извънземен живот на нашата планета.
Когато астрономите засичат излъчване от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването интелигентен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Оказва се, че не трябва да чакат дълго. Само след няколко дни почти цялото човечество е унищожено, като в опустелия свят остават само малки общности от хора.
Когато извънземните кораби се появяват в небето, оцелелите започват да се питат кои са тези колонизатори и защо искат унищожението ни? Скоро след това ще стане ясно, че жестоката атака върху Земята не е никак случайна, а нейните кълнове са посадени пред очите на всички.
Заснет с последно поколение техника, „Война на световете” разказва една емоционална и изключително човешка история, която съчетава най-доброто от драмата и научната фантастика. Това е един разказ за обикновени хора, поставени в необикновена ситуация.

00:30

Повече от този сериал  (8видеа)