Семейство Симпсън

12+12+

Неделя 14 Януари 00:20

Дракула

Епизод 4 - Сезон 22
04:28

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 16 Декември в 03:45

  Семейство Бърнс и пчелите (E08 - C20)

 2. Събота 16 Декември в 21:35

  Любовта е чепата (E12 - C24)

 3. Неделя 17 Декември в 05:40

  Майпод и оръжия (E07 - C20)

Сюжет

Осмиване на стереотипите в американското семейство, общество и култура. Интелигентно написан, хумористичен и възхитително остроумен, сериалът предлага сблъсък със забавата.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Бляскава река

  +

  Когато Лиса тормози Барт, че не е способен да задържи никое гадже до себе си, той успява да убеди семейството да отидат до Ню Йорк, за да намерят Мери Спъклър.

 • 2

  Дървесната къща на ужасите 23

  +

  Черна дупка заплашва да погълне Спрингфийлд и Хоумър се опитва да открие източника на аномалията, докато в това време Барт се опитва да попречи на Мардж да се омъжи за Хоумър в пародия на "Завръщане в бъдещето".

 • 3

  Бебешки приключения

  +

  Мардж решава, че иска още едно дете, но Хоумър категорично отказва. Междувременно Барт се опитва да разбере къде ходи Лиса след училище.

 • 4

  Аби я няма

  +

  Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, след като Хоумър ги е заложил на покер.

 • 5

  Разбирачи по парите

  +

  Дебелият Тони е принуден да се яви като съдебен заседател, а в това време чиновникът му Дан трябва да ръководи мафията, докато той отсъства. Междувременно Лиса обмисля да смени диетата си.

 • 6

  Растящо дърво в Спрингфийлд

  +

  Лиса се опитва да разведри Хоумър, като му купува "Майпад" от училищна разпродажба. Когато обаче Хоумър счупва вълшебното устройство, попада в омагьосан кръг, докато Нед Фландърс не открива вълшебно дърво в задния двор на Симпсън с надпис "НАДЕЖДА".

 • 7

  Денят, в който Земята беше готина

  +

  Хоумър започва да се движи с новите съседи Терънс и Емили, защото иска да си създаде нов и модерен имидж, докато Мардж бързо разбира, че възпитателните техники на новите съседи са прекалени, а Барт осъзнава, че синът им е прекалено претенциозен.

 • 8

  На Кър с любов

  +

  След пожар в старческия дом дядо се връща обратно при семейството, а при преместването Хоумър си сецва кръста. Докато си почива, той се пристрастява към игра и изгубва семейното куче.

 • 9

  Хоумър тръгва на предучилищна

  +

  Хоумър се присъединява към тайна група за оцеляване, чийто предводител им е устроил строго секретна база извън града, където да се готвят за края на света. Мардж обаче става все по-скептична към тревожните послания на групата.

 • 10

  Предварителен тест

  +

  Началното училище на Спрингфийлд е застрашено от закриване заради ниски резултати на стандартните тестове и съдбата му зависи от един ученик, който още не се е явявал на теста и има шанс да вдигне средния резултат. Името му е Барт Симпсън.

 • 11

  Смяна на караула

  +

  След като оцеляват от торнадо, Мардж и Хоумър търсят настойници на децата си в случай че се случи най-лошото. За целта те се обръщат към приятели и роднини, сред които е и полубратът на Хоумър Хърб Пауъл.

 • 12

  Любовта е чепата

  +

  Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Той обаче не успява да ѝ обърне достатъчно внимание и това поражда напрежение между тях. Мардж от своя страна също поставя Хоумър в немилост.

  Следващо излъчване
  Събота 16 Декември в 21:35
  12+12+
  По FOX
 • 13

  Същински Кърк

  +

  Барт и Милхаус изследват предимствата на това, да си възрастен, когато след инцидент Милхаус заприличва досущ на баща си Кърк. Междувременно Хоумър се впуска в магическия свят на списание "Хайлайтс".

  Следващо излъчване
  Неделя 17 Декември в 16:00
  12+12+
  По FOX
 • 14

  Великият дядо

  +

  Покрай манията на Хоумър по телевизионното шоу "Складови битки" семейството разкрива старата самоличност на дядо като "Великия Годфри" - един истински злодей в историята на кеча.

  Следващо излъчване
  Неделя 17 Декември в 16:25
  12+12+
  По FOX
 • 15

  Черногледство

  +

  Фландърс изпитва ревност, когато родителите му започват да предпочитат компанията на Хоумър, и удря Хоумър в окото, а после с чувство на непоносима вина се опитва да се помири с него.

  Следващо излъчване
  Събота 23 Декември в 15:50
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 23 Декември в 21:15
  12+12+
  По FOX
 • 16

  Съдът на Тъмния рицар

  +

  Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.

  Следващо излъчване
  Събота 23 Декември в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 23 Декември в 21:35
  12+12+
  По FOX
 • 17

  Какво искат анимационните жени

  +

  След като гледа "Трамвай "Желание", Милхаус е вдъхновен от героя на Марлон Брандо и се превъплъщава в него, за да привлече вниманието на Лиса.

  Следващо излъчване
  Неделя 24 Декември в 15:50
  12+12+
  По FOX
 • 18

  Църковни търкания

  +

  Хоумър става помощник на свещеник, а Барт с помощта на Фландърс трябва да издири преподобния Лавджой, защото баща му е приел работата си твърде сериозно. Междувременно Мардж и Лиса се опитват да открият изчезналата ѝ сватбена рокля.

  Следващо излъчване
  Неделя 24 Декември в 16:20
  12+12+
  По FOX
 • 19

  Уиски бизнес

  +

  Моу добива увереност и нов костюм, когато капиталист решава да инвестира в домашното му уиски, а Ейб пострадва, докато наглежда Барт.

  Следващо излъчване
  Събота 30 Декември в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 30 Декември в 21:40
  12+12+
  По FOX
 • 20

  Великият имитатор

  +

  Мардж окуражава Барт да изследва творческата си страна и първоначалната му неохота бързо се сменя с ентусиазъм, когато Мардж наема красивата Женя за негова учителка по пиано.

  Следващо излъчване
  Неделя 31 Декември в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 6 Януари в 13:55
  12+12+
  По FOX
 • 21

  Сагата на Карл

  +

  Хоумър, Моу, Лени и Карл печелят 200 хиляди долара от лотарията, а когато Карл отпътува за Исландия, останалите поемат по следите му, за да си върнат парите.

  Следващо излъчване
  Неделя 7 Януари в 13:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 8 Януари в 05:35
  12+12+
  По FOX
 • 22

  Опасностите във влака

  +

  Докато подготвя подарък на Хоумър за годишнината им, Мардж неволно се регистрира в сайт за женени двойки, които търсят нетрадиционни допълнителни забавления.

  Следващо излъчване
  Събота 13 Януари в 13:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 14 Януари в 00:20
  12+12+
  По FOX