Семейство Симпсън

12+12+

Неделя 16:15

Дракула

Епизод 4 - Сезон 22
04:28

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 21 Юли в 16:15

  Дъщерята също се издига (E13 - C23)

 2. Понеделник 22 Юли в 09:50

  Четири съжаления и едно погребение (E03 - C25)

 3. Понеделник 22 Юли в 10:15

  Веднъж се живее (E04 - C25)

Сюжет

Анимационен сериал-комедия, който разказва за живота на едно обикновено работническо семейство в малкото американско градче Спринфийлд.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Мечтата на всеки мъж

  +

  Хоумър е диагностициран с нарколепсия, но вместо да се прибере вкъщи с предписаните лекарства, той се прибира пиян. По-късно двамата с Мардж посещават брачен консултант и временно се разделят, а Хоумър започва да излиза с двайсет годишна.

  Следващо излъчване
  Вторник 20 Август в 00:50
  По FOX
  Следващо излъчване
  Вторник 20 Август в 09:50
  По FOX
 • 2

  Театрален детектив

  +

  Готвачът Скоти Бум предизвиква Хоумър на дуел, но когато някой открадва тайното оръжие на Хоумър, Лиса и Барт се заемат със случая.

  Следващо излъчване
  Вторник 20 Август в 01:15
  По FOX
  Следващо излъчване
  Вторник 20 Август в 05:15
  По FOX
 • 3

  Без дим

  +

  След като научават, че баща им е починал от рак на белите дробове, Селма и Пати решават да спрат пушенето. Селма обаче пропушва отново и ядосаната Пати се премества при Мардж и Хоумър.

 • 4

  Хелоуин на ужасите

  +

  Когато Лиса е изплашена по време на вечерта на Хелоуийн, Хоумър е принуден да свали своите ужасяващи украси, а някои работници търсят отмъщение от Хоумър, заради загубената им работа, като ограбват дома му.

 • 5

  Къщата на ужасите 26

  +

  В ежегодния страшен Хелоуин епизод Боб най-после успява да убие Барт, само за да го съживи отново, докато Хоумър се събужда с краткотрайна амнезия.

 • 6

  Приятел с облаги

  +

  Лиса се сприятелява с Харпър - ново дете в училище, което се оказва свръхбогато. След това Хоумър се сприятелява с бащата на Харпър и успява да се радва на облагите да имаш богат приятел.

 • 7

  Лиса със "С"

  +

  Барт има труден тест в училище при новия учител - господин Ласен, който си е поставил за цел да го направи послушен.

 • 8

  Пътеки на славата

  +

  Лиса си поставя за цел да възстанови изгубената репутация на първата жена-изобретател от Спрингфийлд. За да открие изобретението ѝ, тя обикаля изоставени сгради. Барт се присъединява към търсенето на Лиса и двамата открадват един дневник.

 • 9

  Хроника

  +

  Барт стига до възрастта, в която има нужда да опише живота си от шест годишен до сега. Докато прави това, той осъзнава, че обтегнатите му отношения с Хоумър и вечно загрижената Лиса са го оформили като човек много повече от очакваното.

 • 10

  Момически кодекс

  +

  След като снимка, постната от Мардж в социалните мрежи, става причина Хоумър да бъде уволнен, той се връща на любимата си стара работа - като мияч на чинии в гръцки ресторант. Същият този пост кара Мардж да измисли мобилно приложение.

 • 11

  Тийнейджърски препятствия

  +

  В основното училище в Спрингфийлд има нов учител и запленения Барт опитва всичко, за да спечели симпатиите ѝ. В същото време Хоумър решава да купи нова марка мляко, което води до ранен пубертет.

 • 12

  Апу и нещо друго

  +

  Санджей прехвърля своя дял от хранителния магазин на сина си Джей, който от своя страна го превръща в магазин за здравословни храни, въпреки съпротивата на Апу. Хоумър моли Барт отново да влезе в ролята на беладжия, за да саботира новия магазин.

 • 13

  Любовта е в N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4

  +

  Самотният професор Финк използва научните си познания, за да се преобрази в мъж, привлекателен за жените. Това води до прекалено голям интерес към него и той измисля алгоритъм за откриване на съвършената половинка.

 • 14

  Винаги тъжно момиче

  +

  Когато Барт без да иска избутва количката на добра бездомна жена в реката, той ѝ разрешава да живее в неговия гардероб срещу малка такса. Лиса разбира, че жената е невероятна певица и ѝ предлага да се нанесе в нейния гардероб.

 • 15

  Вегетарианката Лиса

  +

  След като прави изкуствено дишане на мечка, Лиса решава, че иска да стане ветеринар и постъпва на стаж в местния ветеринарен кабинет. Поради недостиг на средства Мардж започва допълнитална работа като чистач на местопрестъпления.

 • 16

  Хрониките на Мардж

  +

  Лиса се кандидатира за доброволец за бъдеща еднопосочна мисия до Марс. Докато Мардж търси начин да разубеди Лиса, измисля най-хитрата стратегия от всички възможни - и тя да се запише за еднопосочната мисия до Марс.

 • 17

  Клетката на Бърнс

  +

  Когато Смитърс е съкрушен от липсата на внимание от страна на Бърнс, Хоумър решава да му намери нов приятел. Междувременно Барт организира саботаж на избрания за главна роля в училищната пиеса "Казабланка".

 • 18

  Как Лиса си върна Мардж

  +

  След спор Мардж взема Лиса и двете поемат на пътешествие до столицата, където след посещение на мюзикъл, те се срещат с водещата звезда в спектакъла - Андрю Ранълс. В същото време Барт е ядосан, защото всички очакват от него да прави само бели.

 • 19

  Падане в каньон

  +

  Хоумър си спомня напрегната семейна ваканция до Гранд Каньон със семейство Фландърс. Първоначално семейство Фландърс успява да обтегне отношенията между тях, но когато се изгубват, Нед и Барт отиват да търсят помощ и всичко се нормализира.

 • 20

  До куриера с любов

  +

  След като Хоумър обещава на Мардж незабравимо пътешествие, пестеливостта надделява и той сключва сделка с туристически агент да пренесе секретно куфарче в замяна на отстъпка от семейната екскурзия до Париж.

 • 21

  +

 • 22

  +