Семейство Симпсън

12+12+

Четвъртък 23:20

Промо

00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 17 Юни в 23:20

  Тийнейджърски препятствия (E11 - C27)

 2. Петък 18 Юни в 14:00

  Апу и нещо друго (E12 - C27)

 3. Събота 19 Юни в 16:40

  Винаги тъжно момиче (E14 - C27)

Сюжет

„Семейство Симпсън“, най-дългият телевизионен сериал в историята, продължава да забавлява зрителите, като изключително умело се шегува със съвременния свят. Сериалът успя да стане една от най-разпознаваемите продукции на всички времена, а героите се превърнаха в неизменна част от американската поп култура.

Семейните приключения продължават и в 27-ми сезон, когато Мардж и Хоумър са разделени и в пилотния епизод Хоумър започва да се среща с двадесет и няколко годишно момиче. В следващите епизоди Селма и Пари решават да откажат цигарите, а Хоумър губи 5000 долара на покер и оставя Лиза да изплати дълга му. Домът на семейство Симпсън е ограбен, Сайдшоу Боб най-сетне успява да убие Барт. Лиса, Милхаус и Барт получават суперсили след облъчване с радиация.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Зимата на нашето монетизирано съдържание

  +

  Барт и Хоумър стават знаменитости от социалните медии, след като видео, в което двамата се бият, става супер популярно. Лиса се бори срещу новата индустриализирана система за наказания в училище.

 • 2

  Нагоре или като Хоумър

  +

  Хоумър е понижен до супервайзър на стажанти, сред които е и амбициозният 35-годишен Майк, който моли Хоумър да му стане ментор. Но когато Хоумър насърчава Майк да започне собствен бизнес, двамата се оказват преследвани от мафията.

 • 3

  Дебелата синя линия

  +

  По време на уличен фестивал, повече от половината жители на града се оказват с откраднати портфейли. След като държавният следовател вкарва в затвора грешния човек, капитан Уигъм се заема да изчисти името му, като залавя истинския престъпник.

 • 4

  Къща на ужасите на дървото ХХХ

  +

  В 30-тата къща на ужасите на дървото ще видим демона Маги, духа на мъртвия Хоумър, който пробва няколко нови тела, а Селма най-накрая открива любовта на неочаквано място – извънземното в мазето.

 • 5

  Горили на мачтата

  +

  След пътуване до аквапарка „Алкатрас“, Лиса решава да освободи едни от най-опасните животни, които живеят в плен, в Спрингфийлд. Междувременно, Хоумър изпълнява своя отдавнашна мечта да си купи лодка, но бързо разбира, че да притежаваш лодка е тъпо.

 • 6

  Мардж дървосекачката

  +

  Когато Мардж осъзнава, че всички я смятат за скучна, тя се заема със сеченето на дърва като хоби (и наистина има талант за това). Спортните състезания я отвеждат в Портланд за един месец заедно с треньорката ѝ Пола, за която Хоумър се притеснява, че ще открадне жена му завинаги.

 • 7

  Да живееш в стил Pura Vida

  +

  Семейство Симпсън се присъединяват към други семейства от Спрингфийлд за годишното пътешествие на Ван Хутен до Коста Рика, което те очевидно не могат да си позволят. Хоумър се сприятелява с Евелин, новата приятелка на Пати.

 • 8

  Ден на благодарността на ужасите

  +

  В специалния епизод за Деня на благодарността на „Къща на ужасите“, семейство Симпсън се сблъскват с различни празнични кошмари, сред които първият Ден на благодарността, премеждие с изкуствен интелект и опасна космическа мисия, усложнена от разумен сос от червени боровинки.

 • 9

  Тод, Тод, защо ме обрече на страдания?

  +

  Тод обвинява Господ за смъртта на майка си и се отказва от вярата си, причинявайки огромен стрес на Нед, който го изпраща да живее със семейство Симпсън с надеждата да го уплаши и той отново да се върне в Божието лоно.

 • 10

  Боби, навън е студено

  +

  Сайдшоу Боб е нает за тазгодишния Дядо Коледа в мола. Междувременно, някой открадва всички коледни пакети от верандите на хората.

 • 11

  Да живеят зъбите

  +

  Хоумър и Мардж присъстват на сватбата на Арти Зиф, но положението става доста неудобно, когато се разбира, че булката е клонинг на Мардж. Междувременно, Лиса се опитва да се справи с мизогинистичните последствия сле внезапната ѝ популярност след като си слага нови брекети.

 • 12

  Неправилното образование на Лиса Симпсън

  +

  Морският капитан намира съкровище, което е търсил през целия си живот, но хората от града му го отнемат. Мардж убеждава гражданите на Спрингфийлд да построят STEM училище с парите от съкровището.

 • 13

  Фринккойн

  +

  Хоумър и Мардж се състезават кой от тях да стане прототип за есето на Лиса „Най-интересният човек, когото познавам“. Лиса избира да пише за професор Фринк. Докато Лиса работи по есето, професор Фринк разработва криптовалута, превземайки титлата на г-н Бърн като най-богатият мъж в Спрингфийлд.

 • 14

  Барт, злодеят

  +

  Барт по случайност гледа нов филм за супергерои един месец преди да излезе на екран и светът трепери пред новооткритите му сили за разваляне на изненадата от сюжета. Ще успеят ли героичните филмови продуценти да спрат Барт преди той да се поддаде на изкушенията на крайното зло?

 • 15

  Без екран

  +

  Мардж поставя лимит за ползване на електронни устройства за цялото семейство и всички се приспособяват към новия начин на живот.

 • 16

  По-добре Нед

  +

  Барт се сближава с Нед Фландърс, което кара Хоумър да ревнува, затова той отмъщава като наставлява Нелсън Мунц.

 • 17

  Магистрала към кладенеца

  +

  Когато Маги тръгва на предучилищна, Мардж започва работа в луксозен наркодиспансер, за да си уплътнява времето. Хоумър пък решава да отвори свой собствен диспансер, който да имитира схематична сделка с наркотици, поставяйки двата бизнеса в противоречие.

 • 18

  Невероятната лекота да бъдеш бебе

  +

  Клетус става хелиен магнат. А Мардж се среща отново с бебето Хъдсън от „Playdate with Destiny“.

 • 19

  Воюващи свещеници

  +

  Когато младият и харизматичен нов свещеник Бод пристига в града и разклаща нещата в църквата, преподобният Лавджой се захваща да проучи тайнственото му минало.

 • 20

  Воюващи свещеници – втора част

  +

  В Мичиган, преподобният Лавджой разкрива каква е причината Бод да напусне и да дойде в Спрингфийлд. Когато паството научи за престъплението, ще трябва да реши дали да прогонят новия си свещеник.

 • 21

  Възмутителните осемгодишни

  +

  Лиса има нова приятелка, която обича конете, но в последствие става част от кръга на надменни млади богати момичета.

 • 22

  Пътят на кучето

  +

  След като кучето на семейство Симпсън ухапва Мардж, всички се заемат да изследват миналото на Малкия помощник на Дядо Коледа, за да разберат каква е причината за поведението му.