Врагът сред нас

Вторник 22:55

12+12+
© 2019 NBCUniversal All Rights Reserved
Врагът сред нас

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 22 Юли в 13:30

  Посолството (E11 - C01)

 2. Вторник 23 Юли в 22:55

  Конфискувано (E12 - C01)

 3. Сряда 24 Юли в 13:30

  Конфискувано (E12 - C01)

Сюжет

Ерика Шепърд е брилянтна бивша агентка на ЦРУ, която сега е известна като един от най-големите предатели в новата американска история и която излежава доживотна присъда във федерален затвор на строг режим. Агент Уил Кийтън се обръща към нея за помощ.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  В този напрегнат сериал, който ни потапя в света на контраразузнаването, ще видим историята на бившата агентка на ЦРУ Ерика Шепърд, която сега е известна като един от най-големите предатели в новата американска история и излежаваща доживотна присъда.

 • 2

  Черна мечка

  +

  Убит е бивш агент на ЦРУ и Шепърд трябва да помогне за възстановяването на ценна информация, която може завинаги да реши проблема с Тал, но въпросът е, дали може да му се има доверие?

 • 3

  Жената на посланика

  +

  След откритието, че американски посланик продава секретна информация на колумбийски картел, Шепърд съставя план за залавянето му, който е изпитание за морала на Кийтън. Междувременно Кийтън включва в екипа нов член.

 • 4

  Признания

  +

  Когато информация от Шепърд се свързва с предстояща атака на американска земя, Кийтън и екипът започват издирване, за да открият и спрат опасен международен престъпник, а междувременно Кийтън се сблъсква с въпроси, свързани с лоялност и предателство.

 • 5

  Хавана

  +

  Когато Шепърд убеждава Кийтън, че Ана Круз е къртица във ФБР, която работи за Тал, той решава да държи враговете си наблизо и започва да шпионира един от своите с надеждата Круз да го отведе до Тал.

 • 6

  Окото на Хорус

  +

  В Джърси избухва бомба и е заловен организаторът на атентата, който може да отведе екипа до Тал - злият гений зад цялото начинание. За да го пречупят, екипът задържа бивш агент на египетското разузнаване и това ги отвежда до нова бомба.

 • 7

  Дешифрирано

  +

  ФБР залавя краден софтуер от АНС, предназначен за Тал, и Кийтън използва технологията, като изпраща Шепърд да я предаде на получателя ѝ, но е изправен пред избора между залавянето на Тал и спасяването на живота на невинен младеж.

 • 8

  Предложение

  +

  Препратки към миналото разкриват съдбовните събития, довели до измяната на заместник-директора на ЦРУ Ерика Шепърд и последвалото разследване, сблъскало я с Уил Кийтън.

 • 9

  Завръщане у дома

  +

  След като агент на Тал избягва от ареста на ЦРУ, Шепърд се завръща в Лангли, за да помогне в издирването на беглеца и открива, че ЦРУ укрива решаваща информация за разследването, а този случай е шансът му да шпионира агентите и да разбере какво знаят.

 • 10

  Чигорин

  +

  Когато група доставчици на ЦРУ са убити на борда на наетия от тях самолет, Кийтън и екипът му откриват, че ЦРУ крие тайни от ФБР във връзка с Тал. Междувременно бившият съпруг на Шепърд научава, че Хана го лъже и редовно посещава Шепърд.

 • 11

  Посолството

  +

  Висш функционер на Тал се измъква от арест и се укрива в шведското посолство, което принуждава Кийтън да мине под прикритие, но започналата гладко операция бързо прераства в напрегната ситуация със заложници.

  Следващо излъчване
  Понеделник 22 Юли в 13:30
  12+12+
  По FOX
 • 12

  Конфискувано

  +

  Въз основа на информация, получена от заловена свръзка на Тал, Кийтън и екипът предотвратяват покушение над високопоставена дама конгресмен и последвалият разпит води до смайващи разкрития за произхода на Тал.

  Следващо излъчване
  Вторник 23 Юли в 22:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 24 Юли в 13:30
  12+12+
  По FOX
 • 13

  Сиера Маестра

  +

  Войната на Тал срещу ЦРУ се разширява на два фронта и Кийтън трябва да открие целта, преди да е започнало нападение с немислими последствия. Междувременно Шепърд убеждава Кийтън да я пусне да замине за Куба.

  Следващо излъчване
  Сряда 24 Юли в 22:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Четвъртък 25 Юли в 13:30
  12+12+
  По FOX