Чикаго

16+16+

Едно от лицата на Чикаго

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 24 Септември в 02:25

  Намасте, шибаняци (E09 - C01)

 2. Сряда 25 Септември в 02:25

  Спокойствие по пътя (E10 - C01)

Сюжет

Една запомняща се съвременна история за съзряването на млад афроамериканец, което само по себе си се оказва въпрос на живот и смърт.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Съдбовно събитие разтърсва общността на Югоизточно Чикаго и свързва живота на Брандън, Рони, Емет и Кевин по напълно неочаквани начини.

 • 2

  На завет

  +

  Брандън се измъчва от чувство на загуба, Рони осъзнава, че е направил фатална грешка, а Папа и Джейк тормозят Кевин заради чувствата му към Андреа, докато детектив Круз трябва да се справя с противоречиви улики.

 • 3

  Призраци

  +

  Брандън се обръща за помощ към Кевин, Лавърн и Грийви вземат решение, което ще промени живота им, а Амир се опитва да се възползва от Емет, докато Куентин се завръща в града, за да започне собствено разследване.

 • 4

  Тревата се полюшва

  +

  Брандън търси убежище, след като е изритан от Джерика, а душевно изтерзаният Рони се натъква на Рафик. Междувременно Куентин взема ценна вещ, а търсенето на Кевин завършва с една лоша сделка между Брандън и Рег.

 • 5

  Днес бе добър ден

  +

  Квартален купон събира на едно място Брандън, Рони, Емет и Кевин, като Брандън се спречква с Рони и бива изненадан от Джерика.

 • 6

  Внедри измамник

  +

  Действията на Брандъд застрашават връзката му с Джерика, Рони разкрива някои тайни за миналото на неговия сурогатен син и дава важна информация на полицията.

 • 7

  Доносникът

  +

  Брандън защитава свой колега, докато Емерет прекарва един ден с Куентин, което му отваря очите.

 • 8

  Портфейли

  +

  Брандън продължава своите занимания, докато Емерет издирва сина си, след като Тифани го е отвела. Рони търси опрощение в джамия, където се среща с Рафик, а Кевин се опитва да попречи на най-добрия си приятел да тръгне по стръмен и опасен път.

 • 10

  Спокойствие по пътя

  +

  Рони трябва да се изправи пред последствията от престъпленията си. Междувременно планът на Брандън как да финансира бизнеса си се проваля, Кевин участва в училищна пиеса, а Емет решава, че ще се бори за пълно попечителство.

  Следващо излъчване
  Сряда 25 Септември в 02:25
  16+16+
  По FOX