Лий Даниелс: Стар

Петък 5 Януари 22:00

12+12+
Star © 2017-2018 Fox and its related entities. All rights reserved
Лий Даниелс: Стар

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Петък 5 Януари в 22:00

  Победителят взема всичко (E01 - C02)

 2. Събота 6 Януари в 22:55

  Победителят взема всичко (E01 - C02)

 3. Понеделник 8 Януари в 12:35

  Победителят взема всичко (E01 - C02)

Сюжет

Със своята оригинална музика и зашеметяващи изпълнения сериалът проследява живота на три отчаяно търсещи пробив талантливи млади певици по техния път към звездната слава.

Епизоди

 • 1

  Победителят взема всичко

  +

  Все още справяйки се с последствията от смъртта на Хънтър, Стар прави и невъзможното, за да може групата да получи дата за пускане на новия им албум. Междувременно Карлота е изправена пред трудно решение и търси съвет от Джамал Лайън.

  Следващо излъчване
  Петък 5 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 6 Януари в 22:55
  12+12+
  По FOX
 • 2

  Несигурност

  +

  Момичетата получават грубо отрезвяващо разтърсване, когато новата шефка на лейбъла им Аяна настоява да ребрандират имиджа си, за да имат шанс да се конкурират с останалите им талантливи изпълнители.

  Следващо излъчване
  Петък 12 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 13 Януари в 23:25
  12+12+
  По FOX
 • 3

  Лека нощ!

  +

  Подготвяйки се за поява по телевизията, момичетата бързо научават, че ще пеят като беквокалистки, а не като основни изпълнители. Междувременно Карлота се обръща към новия директор за помощ по нова сделка, а Хаил се опитва да продуцира музика.

 • 4

  +

  Стар се опитва да се справи с емоциите, след като баща ѝ отново се появява в нейния живот. Момичетата имат голям шанс за пробив, когато са поканени да пеят на парти на лейбъла, но едва не провалят всичко от ревност заради присъствието на Рейчъл Уелс.

 • 5

  Нека по-добрият мениджър да победи

  +

  Аяна бързо си припомня под какво огромно напрежение се намира, за да накара семейството си да се гордее с нея, когато известният ѝ баща и музикален продуцент пристига на гости в Мидтаун.

 • 6

  Преструване

  +

  Покрай полицейската трагедия, лейбълът привлича погледите на всички, а Аяна трябва бързо да възстанови репутацията на Мидтаун. Междувременно момичетата жадуват да се качат на сцената и записват ново горещо парче с музиканта Джойс Шерий.