Синът на Зорн

14+14+
2016-2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Синът на Зорн

Сюжет

Анимационен воин се завръща у дома след десетгодишно отсъствие. Скоро той осъзнава, че сближаването със своя син и бивша жена, работейки обикновена работа, е много по-трудно от воденето на война в неговия митичен роден свят Зефирия.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Завръщане в Ориндж каунти

  +

  Анимационно-игрална комедия за анимационен воин от далечен остров в Тихия океан, който се завръща в Ориндж каунти, Калифорния, за да си върне обратно бившата жена и малкия си син.

 • 2

  Закрилник на младите влюбени

  +

  След като засрамва Алън пред възлюбената му Нанси, Зорн използва Всевишния камък, за да следи момичето заради сина си. Еди е твърдо решена да продължи живота си и принуждава Зорн да си прибере старите кашони от гаража ѝ.

 • 3

  Войната на работното място

  +

  След като вижда как някой от отсрещния офис взема сос от стаята за почивка на "Санитейшън сълушънс", Зорн се опитва да насъска колегите си да започнат междуофисна война.

 • 4

  Боец през почивните дни

  +

  Зорн отчаяно иска да е готин баща, когато Алън остава при него за почивните дни, но плановете му са осуетени от приятеля на Алън - Джеф - който им идва на гости.

 • 5

  Докосване до Зефирия

  +

  Когато открива как Зефирия е описвана в медиите, Зорн прави опит да разкаже на Алън за своята култура. Междувременно Еди започва война с новите си съседи заради говорещото им градинско гномче.

 • 6

  Приказка за два Зорна

  +

  След като вижда как Алън и Крейг се сближават покрай любимата си видео игра, Зорн използва своя двойник чучело, наречен Мека-Зорн, за да се измъкне от работа и да чака на опашка с Алън за новата игра от поредицата.

 • 7

  Битката за Деня на благодарността

  +

  Насърчен от Линда, Зорн отива неканен на гости за Деня на благодарността у Иди, за да докаже на майка ѝ колко зрял е станал. Всичко върви добре, докато майката не споделя своите възгледи за Зефирия.

 • 8

  Завръщането на другарчето по чашка

  +

  Стар приятел на Зорн идва в града, но за нещастие, вече е заклет трезвеник. Междувременно, Алан е поканен на парти, на което ще присъства и момичето, в което е влюбен.

 • 9

  Войната срещу Графълник

  +

  Разкъсван между Коледа у Иди и Зефирския празник на отмъщението Графълник, Алан осъзнава, че може да манипулира родителите си един срещу друг, за да получи по-хубави подаръци.

 • 10

  Радиоактивна бивша приятелка

  +

  Годежното парти на Крейг и Иди наближава и всички умуват с кого да присъстват. Алън се опитва да установи какви са взаимоотношенията им с Лайла, докато Зорн възстановява връзката си Радиана, която буквално е радиоактивна.

 • 11

  Битката за самоприемането

  +

  Крейг се притеснява, че не е достатъчно мъжествен за Иди и се обръща към Зорн с молба да го направи воин. Междувременно Алън е поканен в къщата на плажа на Лейла и всячески се опитва да премахне свой недостатък.

 • 12

  В търсене на Крейг

  +

  Крейг се опитва да избяга за малко, за да обмисли връзката си с Иди, но пътуването му го връща обратно. В същото време зефирските крака на Алън го правят популярен в училище, но старанието му да се впише на всяка цена не води до нищо хубаво.

 • 13

  Слава на сина на Зорн

  +

  Зорн вижда възможност да върне старата работа на Линда и започва да движи бизнеса по-активно, намесвайки се на зефирския пазар. Алън пък се опитва да си върне Лейла, като стане крал на бала.