Слийпи Холоу

14+14+
Sleepy Hollow © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Слийпи Холоу

Сюжет

Икабод Крейн е съживен и върнат два века и половина назад във времето, за да разплете мистерия, която датира от епохата на Бащите основатели.

Епизоди

 • 1

  Колумбия

  +

  Крейн и Джени се справят с живота след внезапната смърт на Аби Милс. Когато се оказва в столицата, Крейн трябва да създаде необичайни приятелства, за да продължи задачата си да намери следващия Свидетел, и разбира, че злото не отстъпва.

 • 2

  На открито

  +

  След голямо откритие Крейн и Джени се опитват да съобщят тежки новини на Даяна. През това време екипът научава, че в техния нов случай е замесена вещерска магия. Дали Крейн ще открие начин да разкаже на Даяна какво знае?

 • 3

  Глави на държавата

  +

  Един от най-големите врагове на Крейн идва в града и заплашва сигурността на висшите лица във Вашингтон, а екипът трябва бързо да намери решение. Обширните познания на Джейк за тунелите се превръщат във важен елемент от пъзела с откриването на тайна.

 • 4

  Народът срещу Икабод Крейн

  +

  Появява се чудовище, което кара жертвите си да преживяват най-интимните си натрапчиви спомени, и екипът трябва да открие неговата слабост, за да спасят един от своите. Междувременно Джени създава връзка, която може да е важна за спасяването на света.

 • 5

  Кръв от камък

  +

  Драйфус е на път да отбележи напредък в мисията си, на бял свят излизат важни подробности от миналото му, а бившият му партньор се завръща, за да уреди сметките си, и става ясно, че замесването на Драйфус в свръхестественото не е нещо ново.

 • 6

  Завръщане у дома

  +

  Когато става ясно, че талисманът, който търси Драйфус, може да е скрит на най-видно място, екипът трябва да се надпреварва с времето, за да го открие, преди злите сили да се организират.

 • 7

  На мястото на родителите

  +

  Когато точно преди 11-ия рожден ден на Моли баща ѝ се връща от служба и Даяна започва да се пита дали нейният бивш е готов да бъде част от живота на дъщеря си, екипът прави шокиращо откритие.

 • 8

  Болестно изгаряне

  +

  С пристигането на интернет сензацията Лоугън Макдоналд градът е поразен от свръхестествен вирус, разпространил се чрез видео, а Моли получава плашещо видение, предсказващо мрачно бъдеще. Дали екипът ще победи проклятието, преди да е завладяло града?

 • 9

  Детска игра

  +

  Чудовище, което прилича на това от детството на Моли, кара Даяна да осъзнае, че животът на дъщеря ѝ като Свидетел няма да бъде обикновен. Междувременно Моли успява да зърне за първи път Склада.

 • 10

  Ненаситен

  +

  Един от менторите на Даяна е преследван от страховито чудовище, а самата Даяна и екипът решават да вложат всички сили в спирането на Драйфус, докато Драйфус и Джоуб правят пробив по проект, за който Свидетелите не знаят нищо.

 • 11

  Пътят на оръжието

  +

  Мистериозна жена успява да се промъкне в Склада, а екипът се опитва да разбере коя е тя и на кого е предана. В същото време Алекс трябва да се справи със сложните си чувствата, когато попада в опасна ситуация.

 • 12

  Утре

  +

  Екипът успява да зърне едно дистопично бъдеще, в което Драйфус управлява света, като така научават повече за Лара. Ще успее ли екипът да спре лудия милиардер, знаейки какво е заложено на карта?

 • 13

  Свобода

  +

  Драйфус най-сетне натрупва достатъчно власт, за да успее да проникне в Белия дом, и групата на приближените му става достатъчно силна за предприемане на действия. Дали екипът ще успее да спре Драйфус навреме?