Под наблюдение

12+12+

Понеделник 15:15

Чувстваш ли се наблюдаван

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 8 Декември в 02:45

  Дяволският дял (E10 - C03)

 2. Неделя 8 Декември в 03:25

  Забрава (E11 - C03)

 3. Неделя 8 Декември в 06:40

  Алетея (E12 - C03)

Сюжет

Живеещ в усамотение компютърен специалист наема бивш наемен убиец на ЦРУ, за да оползотворят възможностите на развит изкуствен интелект, като предотвратяват престъпления, преди да са били извършени.

Епизоди

 • 1

  Паноптикум

  +

  Машината най-после изпраща номер на намиращите се под прикритие Рийс и Сам, но когато Финч отказва да им помогне, Рийс е принуден да действа сам, за да спаси два живота.

  Следващо излъчване
  Неделя 29 Декември в 06:40
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 30 Декември в 03:05
  12+12+
  По FOX
 • 2

  Наутилус

  +

  Рийс се обръща за помощ към Финч заради новия им номер от машината - надарен студент по математика, който се опитва да спечели странна градска игра със скрит мотив. Междувременно Сам се отдава на втората си работа - уличните кражби.

  Следващо излъчване
  Неделя 29 Декември в 07:30
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 30 Декември в 03:50
  12+12+
  По FOX
 • 3

  Помощник

  +

  Фъско влиза под прикритие като отчаян мъж, който иска да намери своята половинка, за да се доближи до новия номер на Машината. В това време Рийс се опитва да впечатли новия капитан в полицията, а Рут и Финч изпълняват мисия за Машината.

  Следващо излъчване
  Събота 4 Януари в 06:40
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 5 Януари в 02:55
  12+12+
  По FOX
 • 4

  Братството

  +

  Когато брат и сестра стават свидетели на гангстерска престрелка, те успяват да откраднат половин милион от сделка с наркотици и да избягат. Рийс тръгва по следите на новите номера, за да попадне на Братството, докато Финч търси помощ от Елайъс.

  Следващо излъчване
  Събота 4 Януари в 07:30
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 5 Януари в 03:40
  12+12+
  По FOX
 • 5

  Пророци

  +

  По време на изборния ден, Рийс прострелва човек и е принуден да ходи на срещи с психолог. Новият номер на Машината е анкетьор, който подозира, че изборите за губернатор в Ню Йорк са манипулирани, а Самарянинът стои зад всичко това.

  Следващо излъчване
  Неделя 5 Януари в 06:40
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 6 Януари в 02:40
  12+12+
  По FOX
 • 6

  Позьори

  +

  Застрахователен агент се превръща в частен детектив, за да разследва очевидното самоубийство на брата на негов колега, но скоро нещата излизат извън контрол. Междувременно Финч пътува до Хонконг, за да изнесе доклад на конференция.

  Следващо излъчване
  Неделя 5 Януари в 07:30
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 6 Януари в 03:25
  12+12+
  По FOX
 • 7

  Почтеност между крадци

  +

  Финч изпраща Сам да се внедри в банда от крадци, чийто водач е новият номер. В това време Рут помага на Финч да провали най-новия план на Самарянина.

  Следващо излъчване
  Събота 11 Януари в 06:40
  12+12+
  По FOX
 • 8

  Точка на произход

  +

  Рийс изявява желание да преподава в полицейската академия, за да държи под око най-новия номер на екипа - новак в академията, която шпионира своите състудентки. Междувременно Мини задвижва своя план, с който иска да унищожи докрай Елайъс.

  Следващо излъчване
  Събота 11 Януари в 07:30
  12+12+
  По FOX
 • 9

  Дяволът, когото познаваш

  +

  Докато Сам се крие от Самарянина, Мартин разследва Фъско, а Рийс и Финч трябва сами да опазят Елайъс от Доминик и неговото Братство. Когато обаче Доминик залавя близък приятел на Елайъс, Рийс научава, че Елайъс не желае тяхната защита.

 • 10

  Студената война

  +

  Самарянинът най-после отправя покана за среща към Машината като спира напълно престъпността в Ню Йорк за един ден, за да покаже своята мощ. Малко след това всява пълен хаос, за да докаже проблемите на обществото, а Рийс и Финч са заринати с номера.

 • 11

  Ако-После-Иначе

  +

  Машината отчаяно се опитва да спре Самарянина да срине фондовата борса и изпраща своя екип на опасна мисия. Въпреки това дори свръхмощния компютър може да се окаже недостатъчно бърз, за да спаси всички.

 • 12

  Ctrl+Alt+Del

  +

  Контрол открива, че новият изследователски отдел й отрязва постоянно достъпа до ценна информация. Когато Десима я принуждава да се оттегли, тя продължава своето разследване самостоятелно, а Рийс и Рут успяват да я заловят, докато търсят Сам.

 • 13

  Изчезнала в акция

  +

  Рийс и Рут проучват малък град в покрайнините на Ню Йорк, който може да се окаже, че крие ключът към местонахождението на Сам и към това дали тя е жива или мъртва. Същевременно Фъско разследва нов номер, но се сблъсква с бившия номер Дани Силва.

 • 14

  Виновен

  +

  Машината урежда Финч да бъде включен в заседателно жури по време на процес за убийство, за да научи, че някой се опитва да насочи решението на журито в желаната посока. Зоуи се намесва, за да помогне на Финч да открият виновника.

 • 15

  Въпроси и отговори

  +

  Докато Рийс пази служител в интернет компания, Клер Махони изпраща съобщение до Финч с молба да ѝ помогне срещу Самарянина.

 • 16

  Прям

  +

  Новият номер на екипа е опитна измамничка, която е откраднала от Доминик и не може да се справи с последствията. В същото време Рут прониква в технологична компания, която е собственост на бивш номер.

 • 17

  Карма

  +

  Новият номер на екипа е терапевт, който има оригинален начин да помага на пациентите си. Същевременно, в миналото, Финч пренебрегва предупрежденията на Машината и се опитва да убие Коруин, заради участието ѝ в смъртта на Нейтън.

 • 18

  Пропуск

  +

  Докато Рийс пази новия номер от Машината, Финч моли Рут да му помогне с Бет. Скоро става ясно обаче, че Рут преследва и свои цели.

 • 19

  Намери и унищожи

  +

  Животът на шеф на антивирусна компания е съсипан, когато компютрите в компанията му биват хакнати и информацията е пусната в интернет. Докато се опитва да си стъпи на краката, Самарянина предприема окончателни мерки да го ликвидира.

 • 20

  Непозната земя

  +

  Докато Картър разследва неразкрит случай на влизане с взлом и масово убийство, Рийс мисли за своя бивш партньор, без да знае, че смъртта дебне съвсем наблизо.

 • 21

  Убежище

  +

  Рут и Финч тръгват по следа за Сам, Рийс и Фъско се опитват да открият и предпазят Елайъс от Доминик, преди да е станало твърде късно. В същото време Контрол разпитва един от изпълнителите на Самарянина и научава за големия план.

 • 22

  YHWH

  +

  Контрол се опитва да спре големия план на Самарянина, а Рийс, Финч и Рут се надпреварват с времето в опита си да спасят Машината, когато Самарянина научава местоположението ѝ.