Изгнаник

18+18+

Откъс

Епизод 10 - Сезон 2
00:57

Сюжет

Във втория сезон на "Изгнаник", изследването и мистериите на това, какво се крие зад свръхестествените проявления и защо те са свързани с Кайл Барнс, продължават. Обсебванията нарастват, а Кайл се опитва да предпази всички, които са му близки.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Сезон 2, епизод 1

  +

  Кайл открива, че феноменът с обсебванията е много по-разпространен, отколкото е предполагал, докато пастор Андерсън е измъчван от вина, а Меган и Холи се опитват да приемат трагичната смърт на Марк.

 • 2

  Сезон 2, епизод 2

  +

  Кайл започва да използва по-агресивен подход в борбата си срещу обсебванията в Рим с помощта на началник Джилс, докато пастор Андерсън се сблъсква с последствията от действията си, а Меган в своята мъка прибягва до отчаяни мерки.

 • 3

  Сезон 2, епизод 3

  +

  Меган трябва да се изправи пред последствията от действията си, а в същото време Кайл и Андерсън разследват изчезване в Рим, което ги отвежда до ново и опасно последствие от увеличаването на обсебванията.

 • 4

  Сезон 2, епизод 4

  +

  Опасен беглец застрашава Рим, а също и здравомислието на преподобния Андерсън, докато Кайл се бори да открие източника на своите сили и своето проклятие, а Мегън и Холи се опитват да изградят живота си наново.

 • 5

  Сезон 2, епизод 5

  +

  Кайл се приближава до откриването на Сидни, докато Андерсън открива неочакван потенциален съюзник, а виден член на римската общност се оказва агент на обладаните и малцина ще успеят да му избягат невредими.

 • 6

  Сезон 2, епизод 6

  +

  Семейството и приятелите на Кайл скърбят след бедствието, когато откровение от преподобния Андерсън ги подтиква да използват уникалните сили на Амбър, а Алисън се завръща при семейството си в Рим.

 • 7

  Сезон 2, епизод 7

  +

  Кайл се опитва да осигури безопасност на семейството си, докато Рим бива завладян от обладаните, Андерсън взема Мегън под крилото си и я насочва да потърси утеха на неочаквано място, а Джайлс осъзнава, че жена му е прибягнала до отчаяни мерки.

 • 8

  Сезон 2, епизод 8

  +

  Кайл се изправя пред мистерията на своите сили, преподобният Андерсън най-сетне се противопоставя на Сидни, Мегън си намира неочакван приятел, който ще се окаже опасен, а Джайлс се опитва да защити себе си и жена си от пълчищата обладани в Рим.

 • 9

  Сезон 2, епизод 9

  +

  Кайл и Андерсън се изправят срещу Сидни, докато не се намесва неочаквана заплаха, Меган напуска безопасността на църквата и опасността я открива бързо, семейство Джайлс претърпяват трагедия, а необичаен странник приковава вниманието на Кайл.

 • 10

  Сезон 2, епизод 10

  +

  Кайл неохотно обединява сили с мистериозен непознат в опит да прекратят заплахата от завладяването, но се бои, че мъжът може би крие нещо. Меган се опитва да избяга от похитителите си, а преподобният Андерсън споделя извор на сила с Джайлс.