Пъстро семейство

12+12+

Вторник 22:00

Премиера

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 6 Декември в 20:00

  Кажи здравей, помахай за сбогом (E17 - C01)

 2. Неделя 6 Декември в 20:30

  Родителите просто не разбират (E18 - C01)

 3. Вторник 8 Декември в 22:00

  Докторе, докторе! (E19 - C01)

Сюжет

Сериалът проследява хронологично ранните години на Рейнбоу Джонсън, която разказва за израстването си в междурасово семейство от 80-те години. Родителите на Рейнбоу напускат хипи комуна, за да отидат да живеят в предградията през 1985 г.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Да станеш Боу

  +

  Малката Рейнбоу Джонсън разказва за преживяванията си, израствайки в междурасово семейство през 80-те години и за дилемите, с които то се сблъсква, за да се впише в живота в предградията без да изневерява на себе си.

 • 2

  Воинът

  +

  За Рейнбоу и Алисия вписването в училище и на работното място е еднакво трудно, но с допълнителния натиск от бащата Пол, който си стои вкъщи, превръщането на света в по-добро място за живеене ден след ден се оказва невъзможно.

 • 3

  Пусни си косата

  +

  След като учител казва на Рейнбоу да приведе косата си в „приличен вид“ за деня за снимки, тя става стеснителна и започва да има сложни взаимоотношения с косата си.

 • 4

  Любовта е бойно поле

  +

  Когато Рейнбоу има за домашно да проследи корените на рода си, тя научава, че за рода ѝ от страна на майка ѝ нещата са били много по-сложни, отколкото за този от страна на баща ѝ. А Йохан се опитва да намери баланс между новата си любов към хокея и това, което е готино според приятелите му.

 • 5

  Всичко, което иска да прави тя е да танцува

  +

  Боу трябва да вземе предвид социалното въздействие на избора си на партньор за училищните танци. Йохан открива любовта си към модата, а Сантамоника прекарва време с Харисън.

 • 6

  Момичетата просто искат да се забавляват

  +

  Популярните момичета в училище предлагат на Рейнбоу да се присъедини към тяхната групичка за Хелоуин и да се маскира като Тути от сериала „Фактите на живота“. Рейнбоу си мисли, че това е възможност да се впише, но Денис не е на това мнение.

 • 7

  Да попаднеш в „Риц“

  +

  Децата се вълнуват, че ще прекарат време с дядо си, след като Харисън кани всички на семеен ден в клуба си извън града. Алисия се опитва да се впише в клуба, но стига до спор с Денис.

 • 8

  Странна наука

  +

  Страстта на Рейнбоу към науката се изпарява след като нейните връстници я убеждават, че науката не е готина. Харисън подготвя Денис за даване на показания, а Сантамоника се опитва да привлече внимание към себе си след като Йохан си наранява ръката.

 • 9

  Татко, не се моли

  +

  Пол се съпротивлява на желанието на Рейнбоу и Сантамоника да участват в конкурс за красота. На Йохан му се подиграват, че плаче на турнир по бойни изкуства. Алисия и Харисън се борят Йохан да се научи да отвръща на удар.

 • 10

  Те знаят ли, че е Коледа?

  +

  Алисия и Пол се стремят да поддържат традициите от комуната за зимното слънцестоене, но родителите им искат да имат по-традиционна Коледа с децата. Бащата на Алисия се състезава с Харисън да бъде любимият дядо на децата.

 • 11

  Когато гълъбите плачат

  +

  След трагедията с „Чалънджър“ Рейнбоу и семейството ѝ се справят с тъгата си по различен начин. Денис осъзнава, че животът е твърде кратък, затова обещава да поправи всички грешки, които е направила в живота си.

 • 12

  Сложно е

  +

  Рейнбоу иска да пребори стереотипите в училище след като се присъединява към отбора по бягане, но усеща как приятелките ѝ виждат в нея само цвета на кожата ѝ. Сантамоника се опитва да бъде достатъчно готина, за да бъде допусната от приятелките на Рейнбоу.

 • 13

  Гордост (в името на любовта)

  +

  Пол говори пред цялото училище на деня на Мартин Лутър Кинг. Децата мислят, че той ще ги изложи, затова решават да не присъстват.

 • 14

  Истински цветове

  +

  Пол е шокиран, когато майка му, с която не са близки, иска да посети Рейнбоу за 13-тия ѝ рожден ден. Рейнбоу смята, че навършването на 13 години е повратен момент в нейния живот и иска голямо парти.

 • 15

  Този очарователен мъж

  +

  Рейнбоу е развълнувана от предстоящата ѝ първа истинска среща с Брайс за деня на Св. Валентин. Алисия се притеснява да позволи на Рейнбоу да започне да ходи по срещи и кани родителите на Брайс на вечеря, за да ги разпита. Пол влиза в спор за политика с бащата на Брайс.

 • 16

  Тя работи много за пари

  +

  Алисия получава бонус след като печели голямо дело и иска да купи нова хубава кола, но Денис я съветва да купи две коли, за да може тя да ползва едната. Пол се опитва да научи Рейнбоу, Йохан и Сантамоника да ценят парите.

 • 17

  Кажи здравей, помахай за сбогом

  +

  Семейство Джонсън посрещат афро-американско семейство, което току-що се е преместило в техния квартал, населяван основно от бели. Сантамоника не се разбира особено с дъщерята на новия съсед, докато тя не започва да подражава на поведението ѝ.

  Следващо излъчване
  Неделя 6 Декември в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 18

  Родителите просто не разбират

  +

  Следващо излъчване
  Неделя 6 Декември в 20:30
  12+12+
  По FOX
 • 19

  Докторе, докторе!

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 8 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 9 Декември в 12:35
  12+12+
  По FOX
 • 20

  Лоши момчета

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 8 Декември в 22:25
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 9 Декември в 13:00
  12+12+
  По FOX
 • 21

  Нищо не може да ни спре сега

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 15 Декември в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 16 Декември в 12:35
  12+12+
  По FOX
 • 22

  Всяка малка стъпка

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 15 Декември в 22:25
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 16 Декември в 13:00
  12+12+
  По FOX
 • 23

  Ти разбра всичко

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 15 Декември в 22:55
  12+12+
  По FOX