Специален доклад

12+12+
Minority Report © 2015 Fox and its related entities and Paramount Television. All rights reserved.
Специален доклад

Сюжет

Действието се развива във Вашингтон, десет години след разпускането на "Предкриминал", полицейска агенция, натоварена със задачата да разкрива и елиминира престъпници... преди да извършат престъпленията си.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Неочакваното партньорство между мъж, подвластен на бъдещето, и полицайка, подвластна на миналото си, докато се опитват да спрат най-тежките престъпления на 2065 година, преди да са се случили. По международния блокбъстър на Стивън Спилбърг.

 • 2

  Г-н Свестен

  +

  Даш и Вега отново се обединяват в търсенето на убиец, настроен срещу любовта. Междувременно Даш продължава да търси помощ от своите събратя.

 • 3

  Ястребово око

  +

  Със стартирането на нова програма за следене на подозрително поведение Вега търси помощ от Акила, за да привлече Даш като аналитик в програмата. Вега и Даш започват да подозират, че Артър може би има по-големи планове.

 • 4

  Фреди

  +

  Даш под прикритие за залавянето на жена, заподозряна в лично отмъщение срещу убийците на сестра си. Междувременно Агата задейства собствени планове.

 • 5

  Настоящето

  +

  Даш и Вега осъзнават, че Вега е жертвата в последното видение на Даш и двамата се обединяват с човек, изиграл ключова роля в убийството на бащата на Вега преди много години. Междувременно Артър задълбава в спомените на своите събратя.

 • 6

  Цигуларско петно

  +

  Даш опитва сам да разследва убийство, но когато нещата не тръгват по план, Вега е принудена да вземе Артър заради връзките му с подземния свят, за да помогне на Даш. Междувременно стават ясни подробности от миналото на Агата, Артър и Даш.

 • 7

  Почтеност между крадци

  +

  Артър и Даш помагат на младо болно момиче, за което се опасяват, че е следващата жертва от виденията им. Макар технологиите да могат да я спасят, общността, в която живее тя, забранява тяхното използване.

 • 8

  Американската мечта

  +

  Даш и Вега следват видение и срещат недоверие от обществото. Подозренията на Блейк към Вега и Даш се засилват.

 • 9

  Помни смъртта

  +

  Блейк укрива информация от разузнаването, щом открива, че са попаднали на следа, а Артър взема нещата в свои ръце, за да ги спаси. Даш получава видение за политическо убийство, свързано с личния живот на Вега.

 • 10

  Всички бягат

  +

  Провидците и Вега трябва да се обединят, за да осуетят химическа атака от Мементо Мори. Междувременно Бломфелд е твърдо решен да върне провидците в млечната вана.