Манифест

12+12+

Понеделник 22:55

Нов сезон

00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 8 Юни в 22:55

  Непълнолетни без придружител (E11 - C02)

 2. Вторник 9 Юни в 13:20

  Непълнолетни без придружител (E11 - C02)

 3. Вторник 9 Юни в 22:55

  (E12 - C02)

Сюжет

Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред. Сега невъзможното се случва и всеки получава втори шанс. Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо. Това неочаквано и емоционално житейско пътуване e изпълнено с надежда, любов и съдбовност.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Затегнете коланите си

  +

  Докато семейство Стоун се опитва да се съвземе след катастрофалната стрелба, Бен и Микаела се сблъскват с най-лошото си предчуствие. Майорът се опитва да притисне нищо неподозиращата Саанви.

 • 2

  Полетите са забранени

  +

  Бен се среща с още един пасажер от полет 828 – студента Ти Джей, Саанви продължава проучванията си относно датата на смърт, а Грейс разбира нещо шокиращо за бременността си.

 • 3

  Лъжлив хоризонт

  +

  Бен и Микаела се опитват да разгадаят вълната от мистериозни предчуствия, свързани с полет 828, докато човекът, който може би е ключът към тяхното спасение, се намира зад решетките. Междувременно, инцидент насочва Грейс към майка, която вероятно е в опасност.

 • 4

  Черна кутия

  +

  Следвайки повика си, Микаела се оказва насред голям банков обир, извършван от неизвестни нападатели. Бен и Ти Джей успяват да съберат парчетата на тайнствен комплект от митологични улики, а Ейдриън води Олив при Вярващите.

 • 5

  Координиран полет

  +

  Когато Грейс и Кал претърпяват инцидент на пътя, Бен е решен да разбере за какво точно става въпрос. Микаела разследва брутално нападение на църквата на Вярващите, но действията ѝ са възпрепятствани.

 • 6

  Пътуване наобратно

  +

  Бен и Саанви организират изненадващо семейно събиране на емоционално затворен пътник от полет 828. Джаред научава повече за разрастващо се движение против пътниците от полет 828. А миналото на Зик застрашава да разруши новия му живот.

 • 7

  Авариен изход

  +

  Напрежението все повече нараства, след като пътници от полет 828 най-накрая са близо до това да разберат значението на все по-ужасяващите им повици. Бен се среща с Ейдриън, а Зик изпитва доверието на Микаела.

 • 8

  Продължавайте

  +

  След ужасна трагедия Бен се опитва да се свърже с изпадналата в отчаяние Олив. Микаела поставя под съмнение лоялността на Джаред, а Саанви прави медицински пробив, благодарение на който животът на пътниците от полет 828 може да се промени.

 • 9

  Миниатюри

  +

  Докато навън бушува буря, Олив трескаво се опитва да открие смисъла в стогодишен текст. Микаела е подложена на вътрешно разследване, а Зик отива при Саанви за помощ, но разбира, че изследванията в лабораторията ѝ поемат в опасна посока.

 • 10

  Отклонение от курса

  +

 • 11

  Непълнолетни без придружител

  +

  Следващо излъчване
  Понеделник 8 Юни в 22:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Вторник 9 Юни в 13:20
  12+12+
  По FOX
 • 12

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 9 Юни в 22:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 10 Юни в 13:20
  12+12+
  По FOX
 • 13

  +

  Следващо излъчване
  Сряда 10 Юни в 22:55
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Четвъртък 11 Юни в 13:20
  12+12+
  По FOX