Всичко е под контрол

Четвъртък 23 Юли 17:35

Нов сезон

Сезон 3
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 23 Юли в 17:35

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 2. Петък 24 Юли в 10:15

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 3. Петък 24 Юли в 17:10

  Два билета за рая (E02 - C01)

Сюжет

Когато жена му Анди се връща на работа, бащата традиционалист Адам Бърнс поема повече отговорности по отглеждането на трите си непокорни деца и сега трябва да балансира между семейството, фирмата и властния си баща.

Епизоди

 • 1

  Забранено за съпруги

  +

  В този премиерен епизод за сезона Адам се опитва да направи офиса по-приветлив, след като Анди ще идва там всеки ден, а Лоуъл крие тайна, която може да промени живота на всички.

 • 2

  Да, може би

  +

  Когато Адам и Анди имат несъгласия в офиса, те трябва да ги решат, за да не се превърнат в проблем у дома, а междувременно децата се опитват да удължат престоя на Лоуъл у тях, след като откриват, че той е невероятен готвач.

 • 3

  Събори го на земята

  +

  Когато Адам вижда дете да блъска Ем, за удивление на Анди, той убеждава Теди да раздаде малко правосъдие, за да защити сестричката си. Междувременно Адам и Дон убеждават Джо да наеме медицинска сестра след предстоящата операция на коляното му.

 • 4

  Дупка в стената

  +

  Адам и момчетата посещават Лоуъл в новата му ергенска бърлога и започват да я използват като убежище от домашните проблеми, а междувременно Анди продължава да притиска Адам най-сетне да ѝ даде нейно бюро в офиса.

 • 5

  Новото старо училище

  +

  Когато Адам хваща Кейт да се прибира тайно у дома посред нощ, той решава да коригира поведението ѝ със старомодни възпитателни тактики, а Анди е смаяна, че не може да намери много бебешки снимки на Ем.

 • 6

  Полунеприлично предложение

  +

  Адам и Анди стигат до крайности, за да получат кредит заради неочаквани проблеми с къщата, която искат да препродадат, докато Джо се наслаждава на компанията на медицинската си сестра Фънчис и се опитва да го задържи по-дълго от планираното.

 • 7

  Хотелът

  +

  Теди продължава да спи в леглото им и Адам и Анди са нетърпеливи да си резервират нощувка в хотел, докато Кейт получава позволение да остане сама вкъщи, но не спазва строгите правила на родителите си.

 • 8

  Ребра Адамови

  +

  Когато за да се сближи с Кейт, Адам предлага да мине на вегетарианската ѝ диета, привързаността му към месото се оказва труден за преодоляване навик.

 • 9

  Адам се държи подобаващо за възрастта си

  +

  Въпреки че Адам си сецва кръста на своя 50-и рожден ден, той не се отказва от екскурзията с планински мотор, тъй като иска да я отметне в списъка си със задължителни неща. Междувременно Дон и Адам раздават премии на работа.

 • 10

  Не ни трябва и друг герой

  +

  Адам изпитва ревност, когато Теди посочва Анди като свой герой в съчинение за училище.

 • 11

  Хижарска треска

  +

  Когато Адам неволно поканва Анди на ежегодното пътуване по мъжки, той се опитва да оттегли поканата, но това само влошава нещата.

 • 12

  Простичък провинциален живот

  +

  Адам се обръща към Марси с молба да сложи на мястото ѝ Кели, високомерната сестра на Анди, когато тя идва на гости.

 • 13

  Интервенциите

  +

  Когато Адам и Анди виждат колко се е променил Лоуъл, откакто има връзка със сестрата на Анди, Кели, те решават да се намесят, за да го накарат да престане да толерира лошото ѝ държание.