Мъж търси жена

12+12+
Man Seeking Woman © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Мъж търси жена

Сюжет

Този симпатичен и сюрреалистичен сериал разказва за ходенето по срещи на живот и смърт и проследява живота на младия Джош Грийнбърг в неговото неумолимо преследване на любовта.

Епизоди

 • 1

  Футон

  +

  Запознаваме се с Луси, която има особено лош ден, когато среща Джош на първа среща, но всичко минава толкова добре, че тя забравя всичките си проблеми. Скоро двамата са неразделни, но съквартирантите на Луси недоволстват от честите посещения на Джош.

 • 2

  Ранчо

  +

  След като е хванат натясно, Джош подготвя Луси за запознанството с майка му Пати. Подготовката е сериозна, защото домът на Пати има много специфични и социални правила и изисквания. Така Джош и Луси се обръщат за помощ към Лиц.

 • 3

  Кон

  +

  Майк смята, че предаността на Джош само към една жена е нещо глупаво. Междувременно Луси се опитва да изгради приятелски отношения с Майк, но той се дърпа. Тримата планират обща вечеря, но когато Джош закъснява, Майк напълно игнорира Луси.

 • 4

  Пуканки

  +

  Родителите на Луси, които я подпомагат финансово, но не и морално, настояват тя да им отиде на гости. Луси взима Джош със себе си, но се тревожи за реакцията на родителите ѝ, тъй като никога не е споменавала пред тях за него.

 • 5

  Скарида

  +

  Шефът на Джош му дава незавидната задача да забавлява взискателен клиент, което обещава да свърши много зле за него. В това време Луси получава примамливо предложение за работа в рекламна агенция по тяхна голяма кампания.

 • 6

  Пад тай

  +

  Джош и Луси са станали двойка домошари, привикнали към рутината на ежедневието, но когато приятелка на Луси я увещава да излязат като в доброто старо време, тя започва флирт с привлекателен мъж, който успява да получи телефонния ѝ номер.

 • 7

  Кифличка

  +

  Джош и Луси се готвят да предприемат важна стъпка в отношенията си и решават да поискат благословията на баща му. Всичко минава като по вода, но скоро Джош започва да се чувства смазан от отговорността да измисли перфектното предложение за брак.

 • 8

  Делфин

  +

  Джош и Луси обявяват предстоящата си сватба на доведения му баща и майка му, която не е на себе си от радост. Междувременно Лиз става най-младия партньор във фирмата, но постижението ѝ е засенчено от вълненията около предстоящата сватба.

 • 9

  Торта

  +

  Майк е във възторг, когато е поканен за кум, и започва да планира знаменателно ергенско парти, но Джош предпочита тиха вечер, прекарана с Луси, и с неохота се отправя към стриптийз клуба, където следва съвета на Луси да не се забърква в неприятности.

 • 10

  Кръв

  +

  Денят на сватбата е и с толкова подробности, които трябва да се съобразят, че са неизбежни и някои дребни пропуски - барът още не е отворен, няма веганска храна, а липсват и други неща. Тогава родителите тайно поемат контрола в по-традиционна посока.