От Ел Ей до Вегас

Събота 25 Август 21:40

От Ел Ей до Вегас

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 25 Август в 21:40

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 2. Неделя 26 Август в 21:30

  Викането и мъртвите (E02 - C01)

 3. Събота 1 Септември в 21:30

  Двама пилоти и половина (E03 - C01)

Сюжет

"От Лос Анджелис до Вегас" е комедийно предаване за кабинния екипаж на самолет и техните ексцентрични пътници, които пътуват двупосочно всеки уикенд от Лос Анджелис до Лас Вегас. Сериалът проследява живота на пътуващите - мечтатели и аутсайдери.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Запознайте се с кабинния екипаж на нискобюджетната авиокомпания и техните ексцентрични пътници, които всеки уикенд пътуват от Лос Анджелис до Лас Вегас и обратно с една единствена цел - да се върнат у дома по-богати.

  Следващо излъчване
  Събота 25 Август в 21:40
  По FOX
 • 2

  Викането и мъртвите

  +

  Кабинният екипаж трябва да успокои пътниците си, когато разбират, че на борда на самолета има труп. Малко по-късно капитан Дейв изпитва затруднения при кацането на самолета.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Август в 21:30
  По FOX
 • 3

  Двама пилоти и половина

  +

  В отсъствието на капитан Дейв, неговият съперник, капитан Стийв, трябва да поеме полета. Междувременно Артем и Никол помагат на Колин да планира рождения ден на сина си.

  Следващо излъчване
  Събота 1 Септември в 21:30
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 2 Септември в 05:35
  По FOX
 • 4

  Аферата

  +

  Рони научава, че един от редовните пътници изневерява на жена си и обмисля дали да го разкрие или не, а капитан Дейвис хлътва по една от служителките в контрол на движението, но има проблем с това да я покани на среща.

  Следващо излъчване
  Събота 8 Септември в 21:40
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 9 Септември в 05:35
  По FOX
 • 5

  Задругата на мечката

  +

  Когато капитан Дейвис обижда чистачите, той и Бърнард са принудени да открият смърдящия "подарък" оставен от тях. В същото време Рони и Колин се опитват да издирят жълтото плюшено мече на сина им, а Артем учи Никол как да играе покер.

  Следващо излъчване
  Събота 15 Септември в 21:30
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 16 Септември в 05:35
  По FOX
 • 6

  #БойСПилоти

  +

  Рони е принуден да се справя със спешен дентален проблем като се обръща за помощ към най-неочакваното място. В това време Колин подготвя капитан Дейв за полет, който е бил насрочен за капитан Стийв, а Артем и Никол залагат на един от двамата пилоти.

 • 7

  Какво да правиш във Вегас, когато си наказан

  +

  Колин получава документи за развод, а капитан Дейв се опитва да го развесели с мъжка вечер в компанията на Алън, Артем и Бърнард. Същевременно Никол взима Рони на интересна двойна среща.

 • 8

  Паркинг Б

  +

  Рони е изгонена от апартамента си, а капитан Дейв ѝ предлага да остане с него в специално общежитие за работници в авиотранспорта, докато Колин е разочарован от своите студентски ревюта като за тази цел Никол и Бърнард му дават някои насоки.

 • 9

  Твърде много билети

  +

  Когато полетът е препълнен, екипажът трябва да намери начин да накара пътниците сами да се откажат от своите места. Никол реализира много успешни продажби, докато полетът изчаква, а Артем завързва неочакван спор със спътника до него.

 • 10

  Рожденият ден на Бърнард

  +

  На тематичното библейско парти по случай рождения си ден, Бърнард ревнува, когато Колин флиртува с жена, която прилича на бившата му. В това време Никол се опитва да попречи на майка си да научи, че е стриптийзьорка.

 • 11

  Джак Силвър

  +

  Ексцентричният собственик на "Джакпот Еърлайнс", Джак Силвър, е на борда на полет до Лас Вегас, но когато разбира, че ще бъде арестуван при пристигането му, той се опитва да отвлече самолета, за да го пренасочи към Мексико.

 • 13

  +