Хелстрьом

14+14+
© 2020 Hulu, LLC.
Хелстрьом

Сюжет

Деймън и Ана Хелстрьом са деца на тайнствен и могъщ сериен убиец. Братът и сестрата издирват злодеи, тероризиращи човечеството – всеки по свой начин и със своите умения.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Малките помощници на мама

  +

  Деймън Хелстрьом разследва обсебено младо момче в Орегон. Междувременно, в Сан Франциско Ана Хелстрьом организира търг, за да залови престъпник. В Света Тереза отчуждената майка на брата и сестрата продължава да бъде в болница.

 • 2

  Причастие

  +

  Ужасяваща катастрофа принуждава Деймън и Габриела да се борят за спасяването на душата на човек, докато Тъмните сили се опитват да ги спрат. А отношението на Йен към работата му се превръща в обсесия.

 • 3

  Този, който избяга

  +

  Деймън и Ана разбират повече за разрухата, която е оставил баща им. Заедно с Габриела те посещават потенциална жертва и стигат по-дълбоко отколкото са си представяли някога. Хейстингс прави шокиращо разкритие пред Пазача.

 • 4

  Изолация

  +

  Демоничен враг събира необичайна група. Деймън и Ана пътуват до Сан Франциско, за да търсят Йен и произведение на изкуството, което може би ще помогне врагът да бъде победен. Ана разказва на Деймън за страничните си занимания, а вярата на Габриела е атакувана.

 • 5

  Отдаден

  +

  Нещата не са такива, каквито изглеждат, когато здравето на майката рязко се влошава. Докато Ана търси Йен, Габриела предлага съвет на студент, който се опитва да разбере как така демоните живеят сред нас. Деймън открива нещо, което наистина е въпрос на живот и смърт.

 • 6

  Левиатан

  +

  Тъмните сили създават хаос, принуждавайки Хейстингс и Ана да работят заедно. Даймън и Габриела разбират, че събитията в Кървавия хотел са свързани помежду си. Идентичността на демона е разкрита, шокирайки Ана и Деймън.

 • 7

  Белези

  +

  Докато могъщият демон търси свой нов гостоприемник, а Ана се бори да поеме контрол над тъмните си импулси, Даймън получава предложение от Кръвта. Пазачът е застрашен, а д-р Хейстингс озадачава Деймън с нови разкрития за миналото си.

 • 8

  Отдолу

  +

  Колкото по-високи стават залозите, толкова повече се задълбочават взаимоотношенията. За да спасят живот Хейстингс и Ана трябва да направят немислимото. Габриела и Деймън отиват до дома му от детството в търсене на стара реликва. Майка губи сина си, но печели наследник.

 • 9

  Съдове

  +

  Деймън и Габриела попадат в нова територия, което ги притеснява. Ана трябва да вземе решение, което ще промени хода на живота на братът и сестрата по необратим начин. Виктория се опитва да оправи нещата, но може би вече е твърде късно.

 • 10

  Адска буря

  +

  Ана и Деймън се борят да спасят една душа, но само Йен може да победи. Новооткритата перспектива на Габриела поставя под съмнение вярванията на Деймън, което внася разкол в групата. Виктория се обединява с Деймън и Ана, но победата им си има цена.