Наръчник за оцеляване от Купър Барет

12+12+
Наръчник за оцеляване от Купър Барет

Сюжет

Не би ли било страхотно да имаш приятел, който вече е направил всички възможни грешки в живота, така че да ги сподели с теб и ти да не може да ги допуснеш…

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Как да оцелееш от любовни несгоди

  +

  Купър Барет се бори с обърканите и забавни несгоди на живота след колежа - нощ в ареста, луда бивша приятелка, финансови проблеми - и ни дава напътствия, за да избегнем неговите грешки.

 • 2

  Как да оцелееш с оскъдни средства

  +

  След неуспеха на лека им против махмурлук момчетата се включват в лекарствени изпитания, за да спечелят пари, но плановете им са осуетени от Пола Абдул. Кели е поставена в странно положение, след като е била с Лесли и Джош.

 • 3

  Как да оцелееш, когато си "плюс един"

  +

  Кели е поканена на сватбата на бившето си гадже в Мексико, но не иска да се появява сама – затова решава да вземе Купър. Когато обаче придвижването до сватбата се превръща в истински кошмар, Купър призовава Нийл, Бари, Джош и Лесли на помощ.

 • 4

  Как да оцелееш, когато си загубиш телефона

  +

  Купър е изправен пред най-голямото и несигурно изпитание в живота си, когато губи телефона си, но приятелите му не се спират пред нищо, за да му помогнат. В същото време дуетът на Лесли и Кели на караоке предизвиква шумна разправия в бар.

 • 5

  Как да оцелееш с гаджето на съквартиранта си

  +

  Когато връзката на Бари и новата му приятелка – Ашли, се развива твърде бързо, Купър, Нийл и Кели опитват да се намесят, преди да е станало прекалено късно. В същото време опитите на Джош да засенчи колега го отвеждат към опасна територия.

 • 6

  Как да оцелееш с ужасен наемодател

  +

  Кели съобщава на Купър, че състоянието на апартамента му не позволява да преминат на следващия етап от връзката си и той се среща с наемодателя им, Върджил, в опит да пооправи бърлогата на бандата. Въпреки всичко първата им среща е катастрофална.

 • 7

  Как да оцелееш със старите приятели

  +

  Когато Камерън, старият приятел от колежа на бандата, иска да се отбие в апартамента на Купър, всички са въодушевени от срещата. Но след посрещането с „добре дошъл”, приятелите ще направят всичко възможно да се отърват от него.

 • 8

  Как да оцелееш с лудата си бивша

  +

  Бившата приятелка на Купър изплува отново на повърхността и това се случва по много унизителен за него начин. Нийл се опитва да се намеси, но нещата бързо излизат извън контрол. Междувременно, Кели среща мъж, който също като нея обича съревнованията.

 • 9

  Как да оцелееш при работа с приятели

  +

  Когато лек срещу махмурлук на бабата на Бари набира скорост на пазара, Купър обира печалбата, а това разстройва Бари и Нийл. Когато обаче съперник се опитва да им отнеме лекарството, бандата трябва да обедини сили да не го допусне.

 • 10

  Как да оцелееш при посещение на родителите си

  +

  Родителите на Купър и Джош пристигат на гости и момчетата се опитват да се държат нормално, но не за дълго. Баща им разкрива тайна, която разваля всичко и води до среща с рапъра Джуси Джей, а Бари опитва да помогне на Нийл да преодолее зависимост.

 • 11

  Как да оцелееш с емоциите си

  +

  Лекарството за махмурлук на бабата на Бари има потенциален купувач, който се оказва стар съученик на Купър и Нийл. След проблем в апартамента ѝ, Кели е принудена да остане при Джош и Лесли, където е заинтригувана от тайна врата в апартамента им.

 • 12

  Как да оцелееш на рождения си ден

  +

  Купър и Кели се опитват да накарат другия да ревнува, като се преструват, че им е приятно да излизат с други хора, докато Нийл и Бари излизат заедно с едно момиче.