Ченс

14+14+

Отмъщението е въпрос на воля

Сезон 2
00:30

Сюжет

Съдебен невро психиатър неохотно навлиза в опасния и агресивен свят на фалшиви самоличности, полицейска корупция и душевни заболявания.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Многоосна система

  +

  Доктор Алдън Ченс се изправя пред нови опасности. Умът му се разкрива за един тъмен свят, когато се появяват нови заплахи след победата над Блекстоун.

 • 2

  Много специален лук

  +

  Атакуван от д-р Ченс, Уинтър става пациент в центъра, което от своя страна води до неочаквани резултати. Същевременно Ди открива, че детектив Хайнс е движен от повече лични мотиви в разследването си на Уинтър, отколкото им е разкрил.

 • 3

  Неясната притча

  +

  Ди манипулира косвено Уинтър, прониквайки в къщата му, за да го накара да се открие пред Ченс по време на терапията им. В това време с помощта на Ди, Никол се изправя пред своя мъчител.

 • 4

  Преодоляване

  +

  Ченс и Хайнс се срещат с човек от миналото на Уинтър, докато Ди и Лорена започват да се опознават все по-добре. Междувременно Ченс поставя Уинтър в опасна ситуация и започва да го пречупва, но Уинтър от своя страна намира нов приятел в клиниката.

 • 5

  Събрани съчинения на Уилям Шекспир

  +

  След като складът вече не е безопасно място, Ди трябва да намери временно убежище. В това време Уинтър преодолява проблемите си по познатия начин, докато Ченс и Хайнс са изправени пред нови проблеми в изграждането на обвинение срещу него.

 • 6

  Съкровище в буркани от глина

  +

  Напредъкът на Ченс с Уинтър бива прекъснат, Хайнс моли своя приятел и колега Франк Ламберт за услуга, докато търси пробив по делото срещу Уинтър. Междувременно Ди разчиства стари сметки, а Никол се изправя пред последствията от своите действия.

 • 7

  Определение на нормално

  +

  Ченс и Ди се сдърпват, заради новините за Хайнс. В това време Ченс обвинява Уинтър в лъжа, но и Уинтър разбира, че той не е единственият нечестен. Никол подценява Кристина, а Кирстен намира нова следа.

 • 8

  Малък, свиреп или див звяр

  +

  Ченс разкрива колко опитен е Ламберт, докато Кирстен моли Ламберт за помощ. В това време Уинтър се намира в непозната територия, Никол се адаптира към дадената ситуация, а Лорена е застигната от миналото си.

 • 9

  Лудост на двама

  +

  Луси помага на Ченс. В това време Ди и Ченс имат разногласия относно следващия им ход, а Ламберт преминава в защитна позиция. Ченс променя плановете си, докато Ди е решен да не се спира пред нищо, за да запази Лорена в безопасност.

 • 10

  Особено, ако избягаш

  +

  С помощта на Лорена, Ченс и Ди се завръщат в Сан Франциско, за да приключат със започната работа. Франк Ламберт има ново протеже, а Ченс приема своята роля по съвсем нов начин.