Кръв и съкровища

Неделя 20:00

12+12+
© 2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Кръв и съкровища

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 26 Юни в 20:00

  Шифърът на Хаваладар (E03 - C01)

 2. Неделя 3 Юли в 20:00

  Тайната на Мачо Гранде (E04 - C01)

 3. Неделя 10 Юли в 20:00

  Братството на Серапис (E05 - C01)

Сюжет

Гениален антикварен експерт и коварен крадец на художествени произведения се съюзяват, за да заловят безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища. Обикаляйки света, двамата се озовават в центъра на 2000-годишна битка.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Проклятието на Клеопатра, част 1

  +

  Мат Бар и София Пернас влизат в ролите на брилянтен антикварен специалист и коварен крадец на художествени произведения, които се съюзяват, за да заловят безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища.

 • 2

  Проклятието на Клеопатра, част 2

  +

  Мат Бар и София Пернас влизат в ролите на брилянтен антикварен специалист и коварен крадец на художествени произведения, които се съюзяват, за да заловят безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища.

 • 3

  Шифърът на Хаваладар

  +

  Дани се представя за оръжейния търговец Ейдън Шоу, за да извлече информация за местонахождението на терориста Карим Фарук от посредник на средно ниво, който дължи пари на Шоу. В това време Фарук вероятно е открил саркофага на Клеопатра.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Юни в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 4

  Тайната на Мачо Гранде

  +

  Важна следа води Дани и Лекси до австрийски замък, където е възможно нацистите да са скрили саркофага на Клеопатра по време на Втората световна война. В това време Фаби спасява асистента на д-р Кастило.

  Следващо излъчване
  Неделя 3 Юли в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 5

  Братството на Серапис

  +

  Изненадващ съюзник споделя с Лекси, че служител в египетско министерство притежава документи, които могат да я отведат до Фарук. За да се сдобие с тази информация, тя трябва да изпрати Дани на опасна мисия, докато го лъже за информатора си.

  Следващо излъчване
  Неделя 10 Юли в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 6

  Призрачният влак на Сиера Пердида

  +

  Дани и Лекси са по следите на улика, която ги отвежда до планините в Испания, където може да се намира изгубен влак със саркофага на Клеопатра. Междувременно Лекси се свързва с антикваря Саймън Хардуик, който ѝ предлага информация.

  Следващо излъчване
  Неделя 17 Юли в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 7

  Бягство от Казабланка

  +

  Дани и Лекси трябва да импровизират, за да останат живи и извън затвора, когато се оказват в Казабланка, следвани по петите от полицията и враговете си, докато разследването на Хардуик го вкарва в рискована ситуация.

  Следващо излъчване
  Неделя 24 Юли в 20:00
  12+12+
  По FOX
 • 8

  Съдбовна кутия за обяд

  +

  ФБР предлага на Дани и Лекси ценна информация, която ще им помогне в издирването им на Клеопатра, но само ако Дани накара баща си да издаде местонахождението на картините, които е откраднал преди двайсет години.

 • 9

  Сянката на проект Атена

  +

  Дани и Лекси издирват прочут ловец на нацисти, чието проучване ги отвежда до Монреал, където според тях все още живее и се укрива последният нацист, избягал с Клеопатра.

 • 10

  Даровете на отмъщението

  +

  След като за малко не залавят Фарук, Дани и Лекси използват Хардуик, който да се свърже с контактите си от подземния свят, с надеждата да притиснат Фарук, преди да е изчезнал отново, а междувременно Гуен арестува отец Чък за съучастничество с тях.

 • 11

  Завръщането на кралицата

  +

  Следата от саркофага на Клеопатра отвежда Дани и Лекси до Бермудския триъгълник, където контакт на Шоу им предлага съдействие в издирването на изчезнал преди години самолет на контрабандисти, а междувременно Гуен привлича нежелано внимание.

 • 12

  Заветът на бащата

  +

  Докато Хардуик помага на Дани и Лекси да изиграят Братството, Дани научава за шокиращи разкрития, които поставят под въпрос всичко, което е мислил, че знае за миналото си.

 • 13

  Отмъщението на Фарук

  +

  В този финален епизод за сезона се разкриват тайни и се решават съдби, а животът на Дани и Лекси вече няма да бъде същият, след като Фарук задейства своя план.