Пълна бъркотия

12+12+

Събота 16:15

Нов сериал

00:33

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 8 Август в 16:15

  Време за печене на пуйка (E09 - C02)

 2. Събота 8 Август в 16:40

  Лошо семе (E10 - C02)

 3. Неделя 9 Август в 01:40

  Време за печене на пуйка (E09 - C02)

Сюжет

Младоженци напускат Ню Йорк за по-спокоен живот в провинциална Небраска, но животът във ферма не е точно това, което са очаквали.

Клипове

Епизоди

 • 1

  459

  +

  Въпреки че никой не очаква, че те могат да бъдат избрани, Майк и Рио са определени за домакини на градското парти за отбелязване на началото на футболния сезон. Рио изгубва Порша, прасето, избрано за късметлийското гонене на прасе, а Бо и Кей упорито се опитват да скрият, че са разделени.

 • 2

  Втора фаза

  +

  Майк и Рио се опитват да възродят любовния си живот, след като Бо обръща внимание на липсата му. Констанс и Руди обмислят как да разкрият връзката си пред сина на Констанс.

 • 3

  Омаха

  +

  Жените отиват в Омаха за годишните си прегледи, но пътуването им не се развива по план. Кей ревнува Бо, че си е направил профил в сайта за запознанства, а Майк, Руди и Бо се сближават след като са принудени да останат на клон на дърво след инцидент.

 • 4

  Невероятно предложение

  +

  Майк решава да се върне към журналистиката като съживи градския вестник, но в крайна сметка разравя стари градски тайни и конфликти. А Рио получава ролята на Девата на Бъкснорт във възстановка по случай Деня на основателите на града.

 • 5

  Нощ на ужасите

  +

  Майк празнува Хелоуин като плаши Рио цяла нощ, докато Рио не решава да обърне ситуацията. След като Майк бива ухапан от прилеп, нощта става още по-напрегната.

 • 6

  Посещението

  +

  Дона уж импулсивно решава да посети Майк и Рио в Небраска, за да си почине, но всъщност целта ѝ е да подтикне Майк и Рио да участват в прибирането на реколтата. Синът на Констанс я подлудява, затова тя моли Руди да го ангажира с някакви занимания.

 • 7

  Шест от шест

  +

  Майк и Рио разбират какво е да си родител, когато се налага да се грижат за шестте малки прасенца, които Порша е родила. Кей и Бо откриват общи интереси по време на годишен турнир по игра на карти.

 • 8

  Момичетата Гришам

  +

  Рио се опитва да помогне на Кей да се справи със завистта си към сестра си Стейси, която ѝ е дошла на гости, но ненайдено самата тя започва да изпитва ревност след като разбира, че Майк и Стейси някога са били гаджета.

 • 9

  Време за печене на пуйка

  +

  Майк и Рио очакват с нетърпение да прекарат първата си Коледа сами като мъж и жена, но романтичните им празнични планове се провалят след като биват въвлечени в различни ситуации. Кей кани Бо вкъщи за Коледа.

  Следващо излъчване
  Събота 8 Август в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 9 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 10

  Лошо семе

  +

  Майк и Рио трябва да решат какво искат да посеят в земята си, но Рио е заета да попречи връзката между Кей и Бо да се разпадне напълно след като Бо поставя ултиматум на Бо, от който той дълбоко се страхува. Междувременно, Джейкъб е на стаж при Констанс за училищен проект.

  Следващо излъчване
  Събота 8 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX
 • 11

  Буквата на закона

  +

  Рио е разстроена, че не може да отиде до Исландия за сватбата на най-добрата си приятелка, но за сметка на това семената са доставени във фермата. Междувременно, Рио е принудена да поеме разнасянето на пощата след като Деб напуска, а Майк и Джейкъб помагат на Руди да преодолее раздялата с Констанс.

  Следващо излъчване
  Понеделник 10 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 12

  Скрий се в бункера

  +

  Рио се вълнува за планирането на перфектната сватба на най-добрата си приятелка във фермата, но когато Сиера пристига, тя показва своя различна страна, която може да повлияе на приятелството им завинаги. Констанс се опитва да не мисли за Руди след раздялата им.

  Следващо излъчване
  Неделя 9 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX
 • 13

  Успокой се

  +

  Рио има план, след като Сиера ѝ споделя нещо голямо на сватбения си ден, докато Майк и Руди се чудят как да спечелят пари от нюйоркчаните, дошли на сватбата. Междувременно, Бо и Кей се оказват на старите си позиции и връзката им отново е на кръстопът.

  Следващо излъчване
  Събота 15 Август в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 16 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 14

  Вьолсунг и месарят

  +

  Разпънат между желанието на баща си да стане оценител на месо и собственото си желание да се занимава с музика, което споделя с Майк, Джейкъб осъзнава, че трябва да разбере сам каква е неговата страст.

  Следващо излъчване
  Събота 15 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX
 • 15

  Пастор Пол

  +

  Новият свещеник пристига в града и започва да дава безплатни съвети на хората, което кара Рио да се чуства застрашена като психолог, затова тя решава да проучи пастор Пол. Междувременно, Майк много харесва пикап втора употреба и го поръчва без да каже на Рио.

  Следващо излъчване
  Понеделник 17 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 16

  По кокалчетата

  +

  Докато разчиства мазето, Рио се шегува от липсата на последователност на Майк по отношение на хобитата му и различни проекти. Засегнат от коментара ѝ, Майк се заема да ѝ докаже, че греши. Междувременно, Констанс се опитва да ограничи романтичните изблици на пастор Пол.

  Следващо излъчване
  Неделя 16 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX
 • 17

  След абитуриентския бал

  +

  Кей моли Майк и Рио да помогнат за организацията на събитието по случай завършването на Джейкъб в общинския център. След като Рио разбира колко контролиращо се държи Кей спрямо Джейкъб, тя се опитва да я насърчи да промени това, особено що се касае до „лошата му приятелка“ Джанин.

  Следващо излъчване
  Събота 22 Август в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Неделя 23 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 18

  Масата

  +

  Семейството на Майк пристига в Бъкснорт, за да го изненада за рождения му ден. През това време наяве излиза шокираща семейна тайна, касаеща и Руди и Майк се опитва да приеме новината. Междувременно, Констанс и Клара се опитват на помогнат на Брандън да си намери приятелка чрез онлайн приложения.

  Следващо излъчване
  Събота 22 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX
 • 19

  Сезонът на торнадото – първа част

  +

  След като в Бъкснорт се появява Долорес – заможна собственичка на заведения за бързо хранене, която планира да отвори такова непосредствено до градчето, Майк се възползва от възможността да кандидатства за доставчик на яйца. Долорес пък проявява романтичен интерес към Руди.

  Следващо излъчване
  Неделя 23 Август в 16:15
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Понеделник 24 Август в 01:40
  12+12+
  По FOX
 • 20

  Сезонът на торнадото – втора част

  +

  Притесненията на всички относно собственото им положение стават по-големи след като Бъкснорт е засегнат от торнадо. Майк и Бо все още спорят относно бизнеса с доставка на яйца за ресторанта на Долорес, а объркани тестове за бременност карат Рио, Кей и Джанин да мислят, че са бременни.

  Следващо излъчване
  Неделя 23 Август в 16:40
  12+12+
  По FOX