911

12+12+

Вторник 22:00

Промо

00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 25 Февруари в 21:00

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 2. Сряда 26 Февруари в 11:35

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 3. Сряда 26 Февруари в 21:00

  Откажи се (E02 - C01)

Сюжет

Телевизионната драма "911" проследява на висока скорост живота и кариерата на служителите на реда, които първи се отзовават на бедствия, аварии и произшествия - полицаи, парамедици, пожарникари. Всички те рискуват живота си, за да спасяват другите.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Днешните деца

  +

  Атена търси помощ, когато тийнейджър изхвърча от магистралата, а междувременно рутинно спиране на пътя разкрива шокиращо отвличане, докато Бък се бори да се възстанови.

 • 2

  Плувай или потъни

  +

  Кеят на Санта Моника е ударен от мощно цунами, с което животът на Бък и Кристофър се оказва изложен на опасност.

 • 3

  Търсачите

  +

  Голямо цунами удря кея на Санта Моника и Атена, Мади и екип 118 спасяват пострадали, а когато не успява да открие Кристофър, Бък се опасява от най-лошото.

 • 4

  Спусъци

  +

  Провежда се учение по спасяването на работници в горящ блок, а междувременно Бък съобщава на Боби неочаквана новина, Еди помага на Кристофър да се справи с травмата от цунамито, а Мади решава да предприеме действия срещу вероятен домашен насилник.

 • 5

  Гняв

  +

  Екип 118 помага на протестиращи в кланица и на съпруга, озовала се в "стая на гнева" с любовницата на мъжа си, а междувременно Атена предприема действия по отношение на Майкъл, докато екипът се чувства предаден от Бък заради съдебния му иск.

 • 6

  Чудовища

  +

  Атена и екип 118 откликват на странни обаждания на Хелоуин, свързани с терор от ято гарвани, среща с осемкрако създание и призрачно момиче, бродещо из квартал, а междувременно Мади е убедена, че трябва сама да се отзове на спешно обаждане.

 • 7

  Атена започва

  +

  Когато на бял свят се появява оръжието на убийството от случай, близък до Атена, препратки към 1989 година показват как тя се е присъединила към екипа на полицейско управление Лос Анджелис и е станала полицаят, който е днес.

 • 8

  Повреда

  +

  Спешните случаи включват злополука на ледена пързалка, произшествие с автономен автомобил и неуправляем складов робот, докато бойният клуб на Еди излиза от контрол, а Хен има проблеми във връзката си с Карън.

 • 9

  Отломки

  +

  Екипът се отзовава на спешно повикване за отломки от метеор, които са проникнали в апартамент и гибелен пожар от катастрофирал в тунел камион, пренасящ опасни отпадъци. Междувременно Хен е в плен на вина, а Мади получава спешно обаждане.