911

12+12+

Вторник 22:00

Да се срещаш очи в очи с опасността всеки ден

Сезон 1
02:07

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 18 Юли в 12:35

  Кармата не струва (E08 - C01)

 2. Събота 21 Юли в 22:55

  Кармата не струва (E08 - C01)

 3. Вторник 24 Юли в 22:00

  В капан (E09 - C01)

Сюжет

Телевизионната драма "911" проследява на висока скорост живота и кариерата на служителите на реда, които първи се отзовават на бедствия, аварии и произшествия - полицаи, парамедици, пожарникари. Всички те рискуват живота си, за да спасяват другите.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Голям екип от хора стои зад думите: "Спешна помощ, как да ви помогнем?" Детектив Атина Грант работи в полицията по случаи, които изискват интелект и дълбоки познания, а пожарникарят Боби Наш и екипът му извършват опасни спасителни мисии.

 • 2

  +

 • 3

  Най-близкият роднина

  +

  Боби и екипът се отзовават на възникнал инцидент на детски рожден ден, докато Атена се опитва да се справи с трагедия, а Аби е изправена пред решение, което може завинаги да промени живота ѝ.

 • 4

  Най-ужасният ден

  +

  Боби и екипът помагат за спасяването на оцелели от ужасяваща самолетна катастрофа, докато Атена трябва да се справя с паниката и хаоса на летището, а Аби предава важно съобщение, получено на линията за спешни повиквания.

 • 5

  Точка на произход

  +

  Екипът се притича на помощ след инцидент, възникнал по време на сватба, докато Аби търси майка си с помощта на Бък и за първи път среща Атена. Междувременно Боби трябва да се справи с миналото си, а Хен се опитва да вземе правилно решение.

 • 6

  Разбивач на сърца

  +

  Неочаквано предложение за брак на празника "Св. Валентин" се обърква, което води до опасни последици. Атина се опитва да помогне на отчаяна жена като се присъединява в клуб за самотници, а Боби и Чимни научават какво е счупване на петата.

 • 7

  Пълнолуние

  +

  По време на пълнолуние екипът получава някои от най-странните си обаждания досега. В това време Атина разследва влизане с взлом, Аби помага за залавянето на убиец, а Боби и Бък са заети в студио за йога, пълно с бременни жени.

 • 8

  Кармата не струва

  +

  Арогантен вдовец, собственик на фитнес салон и неподозиращ крадец трябва да се изправи пред последствията от своите действия. Междувременно Боби получава изненадващо обаждане от лекаря си, а Атина се спречква с Майкъл.

  Следващо излъчване
  Сряда 18 Юли в 12:35
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Събота 21 Юли в 22:55
  12+12+
  По FOX
 • 9

  В капан

  +

  Служителите на реда са в надпревара с времето, за да помогнат на бездомник, който е прегазен от боклукчийски камион, както и на майка и син, които са претърпели инцидент с асансьор. Междувременно Атина започва да ходи на срещи.

  Следващо излъчване
  Вторник 24 Юли в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 25 Юли в 12:35
  12+12+
  По FOX
 • 10

  Ново аз

  +

  Служителите на реда получават обаждания за домашно насилие и тежка мотоциклетна катастрофа. В същото време Боби също започва да излиза по срещи, Аби потъва в своите спомени, а Бък е изправен пред последствията от своите действия в миналото.

  Следващо излъчване
  Вторник 31 Юли в 22:00
  12+12+
  По FOX
  Следващо излъчване
  Сряда 1 Август в 12:35
  12+12+
  По FOX