11.22.63

12+12+

11.22.63 Всяка сряда 22.00

00:30

Сюжет

На 22 ноември 1963 г. в Далас отекват три изстрела, президентът Кенеди е убит и това променя света. Ами ако можехте да върнете времето назад и да промените това? Каним ви на пътешествие, за да разберете какво би се случило в мултижанровия „11.22.63“.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Заешката дупка - част 1 и 2

  +

  На 22.11.1963 г. убиват Кенеди и светът се променя. Ако можехте да върнете времето назад? Джеймс Франко е учител, който се връща във времето и се опитва да предотврати убийството. Но миналото, което не иска да бъде променяно, отвръща на удара.

 • 2

  Заешката дупка - част 2

  +

  На 22.11.1963 г. убиват Кенеди и светът се променя. Ако можехте да върнете времето назад? Джеймс Франко е учител, който се връща във времето и се опитва да предотврати убийството. Но миналото, което не иска да бъде променяно, отвръща на удара.

 • 3

  Убийствено

  +

  Джейк се опитва да разбере дали може да промени историята, като опита да спаси семейството на Хари - да попречи на баща му Франк да ги убие. Но открива, че времето е срещу него... Буквално.

 • 4

  Други гласове, други стаи

  +

  Джейк се сдобива с неочакван съюзник и се връща в Далас, за да продължи да проучва дали Лий Харви Осуалд е действал сам, когато е убил Кенеди. Но учителят открива любовта в градчето, където си намира работа за прикритие.

 • 5

  Очите на Тексас

  +

  Бил е привлечен от Марина, а Джак и Сейди консумират любовта си. Но след като Джейк заплашва съпруга на Сейди, Джони, положението загрубява. Междувременно конспирацията около Лий се задълбочава.

 • 6

  Истината

  +

  Всичко се разпада, докато Джак трудно съвместява живота на учител и на пътешественик във времето. Когато животът на Сейди е в опасност, Джейк взима ужасно решение и оставя Бил сам. Лий Харви Осуалд предприема стъпки, които ще го срещнат със съдбата.

 • 7

  Честит рожден ден, Лий Харви Осуалд

  +

  Октомври 1963 г., заплахата в Далас продължава да се увеличава. Джейк трябва да предприеме драстични действия, за да определи пълното измерение на опасността за Кенеди, но е поразен от неочаквана смърт и горчиво предателство на близък човек.

 • 8

  Войничето

  +

  Краят е близо, а Джейк не е готов. Сейди се старае да оправи нещата, но никой не познава мисията както Джейк. Кенеди и убиецът ще се срещнат - но дали Джейк е променил достатъчно миналото, за да промени събитията? Последни дни преди 22.11.1963 г.

 • 9

  Решаващият ден

  +

  Миналото се опитва да попречи на Джейк да стигне навреме до Дейли Плаза, за да спаси Кенеди. Ако се провали, вероятно ще загине, а с него и близките му. Но ако успее, може да създаде съвсем различен свят. Каква е цената на правилното решение?