Събота

7 Ноември

 • 00:45

  Втори дубъл

  12+12+
  +

  Смъртта му отива, Епизод 5 - Сезон 1

  Смъртно болен мъж наема Еди и Сам да го пазят от убиец, когото е наел да направи смъртта му да изглежда като нещастен случай, и сега той се бои за живота си, защото диагнозата се е оказала погрешна.

  Повече информация
 • 01:40

  Втори дубъл

  12+12+
  +

  Дяволът, който познаваш, Епизод 6 - Сезон 1

  Ловец на глави се обръща към Сам и Еди за помощ по откриването на избягал затворник, убил охранител. Въпреки неохотата си да работят с него, наградата от четвърт милион долара прави невъзможно за тях да откажат случая.

  Повече информация
 • 02:30

  Династия

  12+12+
  +

  Появата на Алексис, Епизод 17 - Сезон 1

  Пристигането на Алексис хвърля цялото семейство Керингтън в смут. След като Алексис получава богато наследство от завещанието на дядото, Фалън се опитва да докаже, че майка ѝ е виновна за всичко това. Междувременно Кристъл държи Алексис настрана.

  Повече информация
 • 03:25

  Династия

  12+12+
  +

  Не мами измамник, Епизод 18 - Сезон 1

  Когато Фалън и Алексис се борят за любовта на Стивън, неговата връзка със Сам е подложена на изпитание. Междувременно Кристъл насочва вниманието си към семейство Кълхейн, когато научава ужасна тайна.

  Повече информация
 • 04:15

  Специализантът

  12+12+
  +

  Нищо ново, Епизод 5 - Сезон 1

  Три едновременни операции в болницата докарват персонала до ръба на възможностите им. За да успокои обстановката Ник повиква Джуд на една от операциите, което кара Конрад да ревнува. В същото време д-р Лейн Хънтър иска да дискредитира Ник.

  Повече информация
 • 05:10

  Специализантът

  12+12+
  +

  Без значение от цената, Епизод 6 - Сезон 1

  Конрад се бори с група напористи лекари от името на пациент с мистериозна хронична болка, но трябва да се срещне и очи в очи с баща си, който идва неканен в болницата. В това време Мина помага на млад мъж.

  Повече информация