Съдбоносен час

Ноември 28 / 10:20

Реклама

Видео

Виж всички видеа

Съдбоносен час - промоГледайте от 24-ти септември. Виж още видео

Сподели

За сериала

"Съдбоносен час” ни разказва историята на недоверчивия редактор Ханк, чиято жена бива отвлечена. Ханк посвещава кариерата си на следване на улики, развенчаване на митове и разкриване на заговори. Той живее единствено в света на скептицизма и отхвърлянето на официални теории, но сега ще му се наложи да погледне и другата страна на монетата. Съвсем неочаквано Ханк се оказва в центъра на една от най-завладяващите загадки в човешката история, за която времето и пространството не съществуват. Заедно с двамата си млади помощници Рейчъл и Арън, както и с привлекателния агент на ФБР – Ребека Райли, главният герой поема на задъхана надпревара с времето не само за да открие съпругата си, но и за да спаси човечеството.

Във филма се противопоставят наука срещу  религия, реалност срещу измислица, поколение срещу поколение. Тази буря от факти е основата на съдбоносния час.

Трябва да имате предвид обаче, че първият отговор рядко е верният!

(Прочети още)

Кога да гледам

 1. S.1-E.2-2
  Ноември 28 / 10:20
  Добавете напомняне
 2. S.1-E.3-3
  Ноември 30 / 00:00
  Добавете напомняне
Реклама

#ZeroHour

 1. Fox
 2. Foxlife
 3. FoxCrime
 4. National Geographic Channel
 5. 24Kitchen

Използваме кукита, с които да подобрим услугата, персонализираме рекламите и запомним вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на кукита в нашия сайт. За повече информация (напр. как да деактивирате кукитата) моля вижте политиката за кукита.

OK