Ние използваме кукита и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и ползване онлайн на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на кукита съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните кукита.

Съдбоносен час

Реклама

Видео

Виж всички видеа

Съдбоносен час - промоГледайте от 24-ти септември. Виж още видео

Сподели

За сериала

"Съдбоносен час” ни разказва историята на недоверчивия редактор Ханк, чиято жена бива отвлечена. Ханк посвещава кариерата си на следване на улики, развенчаване на митове и разкриване на заговори. Той живее единствено в света на скептицизма и отхвърлянето на официални теории, но сега ще му се наложи да погледне и другата страна на монетата. Съвсем неочаквано Ханк се оказва в центъра на една от най-завладяващите загадки в човешката история, за която времето и пространството не съществуват. Заедно с двамата си млади помощници Рейчъл и Арън, както и с привлекателния агент на ФБР – Ребека Райли, главният герой поема на задъхана надпревара с времето не само за да открие съпругата си, но и за да спаси човечеството.

Във филма се противопоставят наука срещу  религия, реалност срещу измислица, поколение срещу поколение. Тази буря от факти е основата на съдбоносния час.

Трябва да имате предвид обаче, че първият отговор рядко е верният!

(Прочети още)
Реклама

#ZeroHour