Грозната Бети

Четвъртък 13 Април 17:05

Грозната Бети

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 26 Март в 00:50

  Поставена на място (E11 - C04)

 2. Неделя 26 Март в 01:45

  Затъмнение (E12 - C04)

 3. Неделя 26 Март в 02:40

  Чика и мъжът (E13 - C04)

Сюжет

Бети се завръща с променен външен вид в сезон 4. Даниъл се опитва да се справи без Бети, Вилхелмина е твърдо решена да открие Конър и да открадне трона на Мийд от Клер, а обикновено повърхностната Аманда се замисля за бъдещето си в списанието.

Епизоди

 • 1

  Ефектът на пеперудата: Част I

  +

  Бети открива как всичко се променя, когато започва новата си работа като редактор, особено след като нейният шеф е бившият ѝ приятел Мат Хартли, който все още е разочарован от раздялата им, а новата ѝ колежка Мегън открито я ненавижда.

 • 2

  Ефектът на пеперудата: Част II

  +

  Бети ръководи своя фото сесия на "Моуд" в ООН, за да промотира инициативата им против малария "Трябват само мрежи", но нейната възможност се превръща в огнено кръщене, когато Даниъл увисва на врата ѝ, а Мат открито я унижава.

 • 3

  Синьо върху синьо

  +

  Бети се опитва да си уреди среща с новия дизайнер на Гучи, Еван Йорк, чрез клиент на Хилда на име Сами, докато Марк се опитва да я спре с помощта на Аманда и Мат, които трябва да разиграят инсценировка в ресторанта на Игнасио.

 • 4

  Кренвиршът, хлебчето и гърдата

  +

  Благодарение на Вилхелмина, Марк става временен асистент на Бети, докато тя има за задача да проучи най-неприятните професии в Ню Йорк, като е принудена да се облече като хотдог и да танцува в боливудски стил.

 • 5

  Плюс никого

  +

  На благотворителното събитие на Вилхелмина за тибетските сираци Мат прави предложение за партньорство, докато Даниъл се опитва да наеме Натали за своя асистентка и кара Бети да се почувства излишна. Междувременно Даниъл открива, че Клеър има тайна.

 • 6

  Излишната Бети

  +

  Хилда изпитва съмнения относно връзката си с Арчи, след като вижда старата си любов Боби Талерцио. Марк помага на Джъстин да се впише в гимназията, като го съветва да се сприятели със злите момичета, а Даниъл е подмамен в капан от Бенет.

 • 7

  Постави се на мое място

  +

  Даниъл упълномощава Обществото на Феникса да ръководи Моуд. Бети му помага за Бенет и с помощта на Клеър замисля хитър план. Вилхемина излиза с анцуг и създава абсолютен хаос, когато медиите се опитват да направят от това новина.

 • 8

  Бахамският триъгълник

  +

  Любовният триъгълник на Бети, Мат и Аманда достига връхната си точка на Бахамите. Бети има проблеми с фотосесия, когато Пенелопи Грейбридж краде фотосесията от Вилхемина. Марк се влюбва в супер сексапилния Трой.

 • 9

  Бъди сигурен

  +

  Игнасио устройва романтична вечеря за Джийн. Бети и Хилда правят тестове за бременност, а Хартли кара Денийз Лудвиг да замести Вилхемина. Марк обаче планира да върне Уили. Клеър и Аманда издирват Тайлър - синът, когото тя е дала за осиновяване.

 • 10

  Страстите на Бети

  +

  Бети е притеснена, че с Мат прекарват прекалено много време заедно и се опитва да му създаде други интереси - изненадваща изложба на творбите му с непреднамерени резултати. Междувременно, Марк е в шок, защото свалката му за една нощ Трой се влюбва.

 • 11

  Поставена на място

  +

  Бети разказва за най-лошата си седмица на г-н Зи, докато се развива ретроспекция за ужасните ѝ последни дни. Обезсърчена заради несериозните задачи, които получава от Вилхелмина и вдъхновена от мемоарите на Одри Хепбърн, Бети пише свой блог.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 00:50
  По FOX Life
 • 12

  Затъмнение

  +

  Бети се опитва да е добра съседка, като планира караоке парти, но преди големия ден блокът ѝ е ограбен и вината донякъде е и на Бети. Марк е разсеян, защото е изгубил нещо незаменимо в обира. Междувременно Даниъл и Вилхелмина продължават да се карат.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 01:45
  По FOX Life
 • 13

  Чика и мъжът

  +

  Вилхемина посинява от бяс, когато вижда имитатора травестит Вилхедива Хейтър. Бети и Даниъл преживяват труден момент, когато тя печели награда за блога си. Даниъл държи медиите в очакване, докато Марк е доволен заради фотосесия с прочут режисьор.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 02:40
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 09:35
  По FOX Life
 • 14

  Горещо гадже

  +

  Даниъл помага на Бети да направи маловажно шоу. Тя открива нов дизайнер на име Мариса и решава да промотира труда ѝ, но среща силна конкуренция от страна на Марк. Аманда се опитва да накара Бети или Марк да гарантират за нея пред Вилхемина.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 10:30
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Понеделник 27 Март в 00:50
  По FOX Life
 • 15

  Огнен и добър

  +

  За да ускори разследването за пожара вкъщи, Бети трябва да излезе на среща с досаден пожарникар. Вилхемина се опитва да покаже на Дон, стара любов от миналото, че тя е просто "Уанда от квартала", а не супер зла кучка, а Аманда се сближава с Тайлър.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 Март в 11:25
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Понеделник 27 Март в 01:45
  По FOX Life
 • 16

  Целият свят е сцена

  +

  Джъстин обожава курса по актьорско майсторство, ръководен от ексцентричната Лена Корвинка, но се озовава в неочаквана ситуация с новите си приятели Остин и Лили. Когато Бети се отбива в курса, тя е зашеметена от Закари, когото тя профилира за Моуд.

  Следващо излъчване
  Понеделник 27 Март в 02:40
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 1 Април в 09:35
  По FOX Life
 • 17

  Усмивка за милион долара

  +

  Бети няма търпение да махне шините с помощта на приказливия зъболекар д-р Франкел. Но преди това да се случи, тя изпада в безсъзнание по време на фотосесия за "Ситуени за милион долара" в Гугенхайм, което води до поредица от съновидения.

  Следващо излъчване
  Събота 1 Април в 10:30
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 2 Април в 00:50
  По FOX Life
 • 18

  Лондон се обажда

  +

  Бети получава задача да направи материал върху Модна седмица на Лондон и, придружена от Аманда, тя взима Хилда със себе си на моминското парти. Междувременно Уили влиза в група за анонимни алкохолици, за да се доближи до Тайлър.

  Следващо излъчване
  Събота 1 Април в 11:25
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 2 Април в 01:45
  По FOX Life
 • 19

  Миналото прави бъдещето

  +

  Денят на сватбата на Хилда наближава и Бети моли Даниъл да я придружи, Игнасио кани Елена, а Аманда се опитва да събере Марк с новия си клиент, звезда от сапунка на име Спенсър Канън. Междувременно, Джъстин обмисля дали да доведе Остин.

  Следващо излъчване
  Неделя 2 Април в 02:40
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 2 Април в 09:35
  По FOX Life
 • 20

  Здравей, сбогом

  +

  Съпротивата на Бети да разкаже бъдещето си на Даниъл я спира, Джъстин и Боби си търсят ново място, макар че Хилда не е особено мотивирана, а Аманда се опитва да приеме смъртта на кучето си Халстън, докато Марк мисли, че му е писано да си остане сам.

  Следващо излъчване
  Неделя 2 Април в 10:30
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Понеделник 3 Април в 00:50
  По FOX Life