Войната вкъщи

Събота 23:50

Войната вкъщи

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 21 Януари в 15:05

  Не е лесно да си еко (E13 - C02)

 2. Събота 21 Януари в 15:30

  Проблеми на средната класа (E14 - C02)

 3. Събота 21 Януари в 16:00

  Нулева търпимост (E15 - C02)

Сюжет

Дейв и Вики са родители на тийнейджъри, които не искат децата им да повторят техните грешки. Затова всеки ден се опитват да вкарат наследниците си в правия път.

Епизоди

 • 1

  Отново на училище

  +

  Първият учебен ден след лятната ваканция. Дейв (Макъл Рапапорт) и Вики (Анита Бароун) планират да се отдадат на следобедна интимност. Но установяват, че Хилъри (Кайли ДеФер) е пропуснала училище, а Лари (Кайл Съливан) сменя прическата си.

 • 2

  Убиец на мечти

  +

  Шансовете Лари да стане популярен намаляват, когато обявява, че става президент на клуба по шах. Дейв се опитва да го спре. Дейв и Вики говорят с Хилъри за избора й на кариера. Вики намира опаковка от кондом в джоба на Майк.

 • 3

  Супер Дейв

  +

  Лари моли Дейв да го заведе на събрание за комикси с Кени. След като чува, че Лари го нарича герой, Дейв се съгласява. Нещата се променят, когато разбира, че ще изпусне важен мач. Вики научава Майк да пие кафе, а Хилъри иска да преспи при момче.

 • 4

  Автомобилни войни

  +

  Дейв и Вики решават да купят кола на Хилъри срещу подписване на странен договор. Започват проблеми, когато Лари започва да излиза с бившата приятелка на Майк.

 • 5

  Приключих с теб

  +

  Хилъри изкарва учудващо висока оцента на SAT теста си, но се разгневява, когато Дейв я обвинява, че е преписвала. А Вики и Дейв срещат двойка, която май иска нещо повече от приятелство. Дейв моли Лари да изведе дъщерята на свой клиент на среща.

 • 6

  Внимавай какво си пожелаваш

  +

  Дейв и Вики научават, че приятелят на Вики е предозирал, но скоро разбират, че тя ги е излъгала и всъщност излиза с по-възрастен мъж (Сет Макфарлън). Дейв се разстройва, защото Вики развива лош навик.

 • 7

  Обичам това

  +

  Дейв си отдъхва, когато разбира, че само се е объркал, че вижда Хилъри в порнографски филм, а всъщност не е тя. Хилъри спира Майк да вземе опасни наркотици, като вместо това му дава хапчета за ПМС.

 • 8

  Ивицата Газа

  +

  Дейв и Вики обявяват война на семейството на Кени, в която замесват и синовете си. Дейв избира момче за Хилъри, което му напомня на самия него. Тя се съгласява на среща.

 • 9

  Прецакан

  +

  Дейв трябва да се справя с три семейни кризи наведнъж. Вики иска да прекарват повече време като двойка, а Майк му показва блога на Хилъри, в който тя говори как баща й съсипва живота й. Дейв подозира, че Лари излиза с по-възрастна жена.

 • 10

  Любовта е сляпа

  +

  Майк и Лари започват да се сближават. Когато Майк отказва да играе баскетбол обаче, Дейв се опасява, че Лари ще го превърне в аутсайдер. А Хилъри иска да докаже, че е повече от красиво момиче.

 • 11

  Всичко излиза наяве

  +

  Кени най-сетне си признава, че е гей. Дейв го съветва да признае и на родителите си. Те обаче са консервативни и изгонват Кени от вкъщи. Хилъри запознава Дейв със сляпото момче, с което излиза.

 • 12

  Сложи усмивката си

  +

  Кени се мести в къщата при Дейв и Вики. Мазето, което му приготвя Вики обаче не съвпада със стандартите му. Дейв се хвали пред колегите си, че е приютил сираче гей, за да си изпроси по-голям офис.

 • 13

  Не е лесно да си еко

  +

  Хилъри се подготвя за интервю за колеж, а Вики решава да сплоти семейството с филма на Ал Гор „Неудобната истина“. Дейв решава, че семейството трябва да живее по-екологично, но отива твърде далеч.

  Следващо излъчване
  Събота 21 Януари в 15:05
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 21 Януари в 23:50
  По FOX Life
 • 14

  Проблеми на средната класа

  +

  Разгневен, че децата постоянно му искат пари, Дейв налага ограничения. Вики го подкрепя, докато мерките не засягат и нея. Лари похарчва всичко и моли Майк за заем. А Хилъри печели допълнителни пари като предлага специална дейност в училище.

  Следващо излъчване
  Събота 21 Януари в 15:30
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 00:20
  По FOX Life
 • 15

  Нулева търпимост

  +

  След като открива марихуана в джоба на Лари, директорът Финк го отстранява от училище за 30 дни. Преди да започнат домашното му обучение, Дейв и Вики се опитват да запишат Лари в енорийско училище.

  Следващо излъчване
  Събота 21 Януари в 16:00
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 00:50
  По FOX Life
 • 16

  Без сватби и погребение

  +

  Майката на Вики и нейният приятел обявяват своя годеж и канят цялото семейство на сватбата си на остров Сейнт Мартин. Но когато Сид отива твърде далеч със стриптийзьорка, Дейв се чуди дали да рискува безплатната ваканция на Карибите.

  Следващо излъчване
  Събота 21 Януари в 16:25
  По FOX Life
 • 17

  Кени вече не живее тук

  +

  Децата се вълнуват заради училищните танци и дори Кени си има партньор. Но когато се разчува, че партньорът му е момче, двамата получават забрана да присъстват. Възмутеният Лари започва протест срещу тази дискриминация.

  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 15:05
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 23:50
  По FOX Life
 • 18

  Вземи тази работа и чупка

  +

  Застрахователната компания, в която работи Дейв, започва да орязва комисионните и да съкращава бюджетните разходи и Дейв и двама негови колеги решават да започнат собствен бизнес.

  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 15:30
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Понеделник 23 Януари в 00:20
  По FOX Life
 • 19

  Бялата сянка

  +

  Музикален продуцент, чул песен на Лари по интернет, пожелава да се срещне с него и Дейв разкрива, че в гимназията е бил рапър. За да покаже на Лари подкрепа, каквато не е получил от своя баща, Дейв предлага да напише текстове за композициите му.

  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 16:00
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Понеделник 23 Януари в 00:50
  По FOX Life
 • 20

  Войната на златото

  +

  След автомобилен инцидент Вики и Дейв решават да преразгледат завещанията и книжата си и да се обърнат към приятелите си Джеф и Уенди, които да станат настойници на децата им в случай на нужда.

  Следващо излъчване
  Неделя 22 Януари в 16:25
  По FOX Life
 • 21

  Горчивият хап

  +

  Лари признава, че страда от социофобия и Дейв и Вики го слагат на лекарства, които Лари отказва да взема, обвинявайки родителите си, че искат да го променят.

  Следващо излъчване
  Събота 28 Януари в 15:10
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 28 Януари в 23:50
  По FOX Life
 • 22

  Дипломирането

  +

  Дейв и Вики планират празненство по случай завършването на Хилари, когато откриват, че тя може да не завърши заради двойка по физическо възпитание. Дейв убеждава директора да даде на Хилари втори шанс и става неин личен треньор.

  Следващо излъчване
  Събота 28 Януари в 15:35
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 29 Януари в 00:20
  По FOX Life