Анатомията на Грей

12+12+

Четвъртък 23.55

Най-доброто от сезон 12: Раждането

Сезон 12
02:52

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 19 Октомври в 16.05

  Ти си моят дом (E25 - C11)

 2. Четвъртък 19 Октомври в 23.55

  Ти си моят дом (E25 - C11)

 3. Петък 20 Октомври в 16.05

  Удар (E01 - C12)

Сюжет

"Анатомията на Грей" е сериал, в който се разказва за напрежението на медицинското обучение, примесено със забавните, интимни и трагични съдби на обучаващите се, които много бързо откриват, че нищо не е само черно или само бяло.

Клипове

Епизоди

 • 15

  Тежки преговори

  +

  Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да вземе трудни решения, в това число да отмени скъпа операция, която може да спаси живота на дете.

 • 16

  Затова се борим

  +

  Новината за финансовите проблеми на "Сиатъл Грейс" се разпространява, Катрин насърчава Джаксън да се премести в Бостън, а стажантите се боят, че ще останат без работа.

 • 17

  Пустош

  +

  Разнобоят и хаосът, причинени от новия управленски екип на болницата, карат един лекар да се съмнява в бъдещето си в "Сиатъл Грейс".

 • 18

  Свободни ръце

  +

  Болницата продължава да прави положителни промени при новото ръководство, но лекарите осъзнават, че собствеността е свързана със съвсем нови проблеми и отговорности.

 • 19

  Не мога да се боря с чувството

  +

  Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина. Сред пострадалите е парамедикът Матю. Мередит и Джо помагат на разтревожена майка, чието дете страда от странна болест.

 • 20

  Тя ме убива

  +

  След като получават тревожна новина, Мередит и Дерек вземат превантивни мерки за бъдещето на децата си. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

 • 21

  Спящо чудовище

  +

  След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване, водено от Центъра по заразни болести. Джак и останалите в борда спорят как да обяснят тази кризисна ситуация на обществеността.

 • 22

  Вярваш ли в магия?

  +

  Лекарите търсят Бейли, но тя продължава да изолира всички. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом.

 • 23

  Бъди готов

  +

  Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" се готвят за супербуря, която приближава Сиатъл. Желанието на Оуен да бъде родител се засилва със сближаването му с Итън.

 • 24

  Перфектната буря

  +

  "Грей Слоун Мемориъл" преминава на кризисен режим, докато бурята бушува. Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават. Междувременно един от лекарите се бори за живота си.