Търси се мъж

Търси се мъж

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 26 Юни в 06:00

  Епизод 7 (E07 - C02)

 2. Вторник 27 Юни в 06:00

  Епизод 8 (E08 - C02)

Сюжет

Три необвързани жени живеят, забавляват се и излизат на срещи заедно, в търсене на г-н Единствен. Всяка седмица се срещат с различни потенциални ухажори. Вижте подготовката, притесненията и трепетите им в осъзнаването на типа мъже, който харесват.

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Ема Уилис се завръща, за да организира новия рунд на шоуто за запознанства, в което три жени търсят любовта измежду подбрани ергени, които ги посещават в шикозно имение, а решенията трябва да се вземат само за няколко минути.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Руби, която обича да пътува, мениджърката София и Мелиса от Манчестър трябва да изберат своите половинки, след като петдесет мъже влизат в луксозната къща на момичетата. Сред тях има бийтбоксър, мускулест кечист и маскиран мъж.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Момичетата тръгват по срещи с шестимата, които са избрали от прослушванията, като отиват на места, които означават нещо за потенциалните ухажори. В края на вечерта половинките трябва да решат дали искат да отидат на втора среща.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Момичетата тръгват по групови срещи и прекарват целия ден с всеки от четиримата останали кандидати, като всяка от тях има и шанса да прецени избора на останалите. Хармонията в къщата е заплашена, когато две кандидатки се срещат с един и същ мъж.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Момичетата получават шанса да прекарат един ден с последните двама останали мъже. Те имат дванадесет часа да се опознаят и да преценят дали химията между тях продължава.

 • 6

  Епизод 6

  +

  След съкращаването на стоте кандидати до само шепа ухажори, необвързаните Руби, София и Мелиса избират от последните трима мъже. Предстоят големи решения и триото прекарва 24 часа с всеки състезател, като се срещат със семействата и приятелите им.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Руби, любителката на пътешествия, мениджърката София и Мелиса от Манчестър избират двама от оставащите трима мъже измежду сто кандидати, които ще бъдат отведени на финала.

  Следващо излъчване
  Понеделник 26 Юни в 06:00
  По FOX Life
 • 8

  Епизод 8

  +

  Руби, София и Мелиса канят последните двама ергени, за да се срещнат с родителите им преди финалното решение. Момичетата са прекарали цялото това време в луксозна къща и са избирали кандидати от общо сто претенденти, за да стигнат до финалистите.

  Следващо излъчване
  Вторник 27 Юни в 06:00
  По FOX Life